Carla, min carla

Ingeborg Arvola Cappelen Damm 2013 4 anmeldelser

Inghill er hestegal. Hun ønsker seg en hest mer enn alt i hele verden. Hun tenker på hest, hun snakker om hest og hun har sin egen hest – i alle fall på en falsk facebook-profil. Men hun blir stadig Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

En fin bok

Den var en fin og bra bok etter min mening syns jeg den passer for jenter som liker hesteboker eller hest.det handler om inghill,en heste gal jente, om vennskap og mobbing,om å ta ansvar for seg selv og de en er glad i.det varen av mine favoritt bøker


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Er du hestegal?

Den var den beste boka jeg har lest ever! Den var ikke overdreven det kunne ha skjedd i virkeligheter, og siden boka skjedde i Tromsø så jeg kjente meg litt igjen.
Ja den er den beste boka jeg har lest, for å si det sånn. Den handler om en jente som er hestegal og hun vil starte å jobbe i en stall, men hun er akkurat ett år for ung. Så får hun en hest i julegave.
Jeg syntes den fortjener å bli med i en av de beste bøkene i uprisen, den er veldig tykk og veldig mange sider og jeg som ikke leser så mange bøker leste denne på to dager.

Hansine, 13 år


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

En HESTE bok

Dette er en bok for folk som liker hester. Hvis er en av de som liker hester så bør du lese denne.
Den handler om Inghill som ønsker seg en gest mer en noe annet så får henne det av foreldrene sine i jule gave. Og en dag blir Clara (hesten) litt skremt og Inghill breker armen.
En god bok men ikke for meg jeg er ikke en presjon er spesielt glad i hester. Så jeg holder meg hund bøker som dette men hvis du har lust til og vite hva som skjer med Clara og Inghill så les den.
Jeg anbefaler hvis du liker hester.


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Carla, min Carla

Anmeldelse: Boka handler om en jente, som heter Inghill. Hun er hestegal, men hun er ikke gammel nok til å være med i stallgjengen. Hun er 11, og for å være med må du være 12. Hun later som om hun har en hest på facebook. I starten skrev hun at hun hadde mange hester, men ingen trodde henne. Jentene i stallgjengen likte ikke Inghill, kanskje fordi at Inghill var så god til å ri. De andre venninnnene var ikke så glad i hester som henne. En av vennene ,Adrian, han var redd for hester. En dag tok foreldrene helt av, de kjøper en hest til henne. Hun kaller hesten for Carla. Hesten løper ut en dag med Inghill som sitter på, Inghill brekker beinet.

Jeg synes boka til tider er litt spennende, men også mye som var uspennende. Anbefaler den mest for jenter, og man bør være glad i hester. Det var en bra bok, men kanskje ikke jeg er målgruppa siden jeg er gutt?
Jeg anbefaler boken (Ja/ Nei): Ja, men for jenter.

Gutt 14 år

Til toppen