Brådypt

Elin Viktoria Unstad Cappelen Damm 2019 47 anmeldelser

Vilja druknet. For tre måneder siden var hun død i 23 minutter. Ingenting blir som før etter det. Mens hun prøver å finne tilbake til livet, skjer det noe. Hun blir kidnappet – og våkner opp på en ukjent øy. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Mathias

Spennede bok

Skrevet av 5. november 2019 av Mathias på Kråkerøy ungdomsskole

Denne boka er en bok som kan forvirre deg litt. Men den er fortsatt veldig bra.

Brådypt handler om en jente på 16år som ble kidnappet så i en druknings ulykke. Ingen tror på henne.

Det var en spennende bok fordi det var så mye som skjedde.

Det var alltid noe som skjedde, men noen ganger var det kjedelig fordi det gikk litt sakte, men så blir det mer spenning og du vil bare lese mer og mer. Du blir slukt inn i boka og tenker ikke på noe annet enn å lese. Det er spennende når hovedkarakteren finner ut ting om familien som aldri har blitt sakt før. Jeg tenker det er en bok som folk som liker spenning bør prøve ut.

Men det er noe fram og tilbake med fortid og framtid det står mye «Tolv uker tidlige og nå« så du blir noen ganger forvirra.

Men ellers en veldig bra bok som jeg anbefaler til alle ungdommer fra 13 – 16år.

Terning kast 5


Øyvind

Traumene

Skrevet av 4. november 2019 av Øyvind på Kråkerøy ungdomsskole

Jenta som ser for seg ting, men skjer eller ikke?

Denne boka handlere om 16 år gamle Vilja som opplever litt uvanlige ting å oppleve når du er 16 år. Det som er hoved grunnen til at det er så mye rart som skjer er fordi hun var i en ulykke for 3 måneder siden. hun hadde vært død i 23 minutter. Så du blir med på reisen til Vilja i en god stund der hun opplever alt fra normale tenårings ting som å være veldig forelsket til å tro at noe skjer, men det skjer ikke.

Jeg mener at boka var en spennende og fin bok som viser hvordan det kan være å oppleve eller har opplevde det Vilja går igjennom. Jeg likte spesielt godt at det aldri ble kjedelig å lese, jeg synes at det var alltid spennende fordi det skjedde noe hele tiden enten så var det noe triste eller spennende.

Jeg mener at boka passer best for de som liker spenning som ikke er action. Det skjer mye i boka, men det er ikke mye action. Så jeg synes boka passer best for de fleste ungdommer.
Terningkast: 5


Marina Bråten Gården

mysteriet

Skrevet av 1. november 2019 av Marina Bråten Gården på Vågå ungdomsskole

Denne boka handlar om ei jente som druknar. Jenta blir kidnappa, men da psykiateren seier ho har hallusinasjonar trur ingen på kidnappinga, heilt til………

Eg likte denne boka veldig godt fordi ho var veldig spennande og unik. Hovudpersonen var ikkje perfekt som alle andre hovudpersonar er. Denne boka var veldig godt skildra, det gjer at det blir enklare å leve seg inn i boka. Dette er ei bok du ikkje greier å legge frå deg.
Det var litt vanskeleg å konsentrere seg når det hoppa fram å tilbake i tid.

Terningkast: 5


Karine Kristiansen Sandum

Mysteriet

Skrevet av 31. oktober 2019 av Karine Kristiansen Sandum på Vågå ungdomsskole

Mysteriet
Boka handlar om ei jente som heiter Vilja. Ho drukna for 3 månadar sida og var død i 23 minuttar. Plutseleg så vaknar ho i eit hus på ei øy som ho aldri har vert på før. Ho vil prøve å finne ut kvifor ho vart kidnappa hit, men når ho prøver å finne ut av det så får ho psykiske problemar undervegs.
Eg tykte at boka hadde litt mykje tekst og det var litt vanskeleg å forstå kva dei meinte i boka for det var ikkje så mykje samanheng med teksta. Eg synest at boka vart litt kjedeleg sidan det ikkje var så mykje forståeleg. Eg vil anbefale å lese denne boka for dei som liker mysterium og for dei som er litt eldre. Eg gir denne boka ein 3+


Anine

En av de beste bøkene jeg har lest.

Skrevet av 30. oktober 2019 av Anine på Grov skole

Boken handler om en jente som heter Vilja som druknet for 12 uker siden. Hun prøver å finne tilbake til sitt gamle liv, men sliter på grunn av psykiske problemer koblet til ulykken. En dag våkner hun på en øy og befinner seg i et hus. Etter et sammentreff med en mann våkner hun senere på en brygge og hevder hun har blitt kidnappet. Problemet er at ingen tror på henne.
Jeg likte denne boken veldig godt og tenker at den er en av de bedre bøkene jeg har lest. Kapitteloverskriftene kunne ha blitt et problem, men i denne boken blir den en styrke som hjelper historien videre. jeg likte også boken på grunn av sin skildring av et forhold mellom to søsken og hvordan de hjelper hverandre i hverdagen.
Hovedpersonen i denne boken er en av de mest interessante karakterene jeg har møtt og blir beskrevet veldig nøye og gitt nye små egenskaper gjennom hele historien.
Terningkast: 6

Vis flere anmeldelser

Til toppen