Bow and Arrow

Ida Larmo Cappelen Damm Illustratør: Ida Larmo 2019 24 anmeldelser

Bow & Arrow  handler om ensomheten med å flytte for seg selv til et fremmed land som ung voksen.

Hvordan skrive en anmeldelse

Birkeboms og Martinboms

Boring 'n' Arrow

Skrevet av 27. november 2019 av Birkeboms og Martinboms på Grov skole

Terningkast: 2(-)

Boka var ikke den mest spennende. Det skjedde mye, men det var vanskelig å få med seg alt. Jeg har lest mange tegneserier, men denne var den desidert tyngste å lese. Den var ikke så bra. Det var bra bilder, og det var det som reddet den fra å få terningkast 1 fra oss. Det beste vi kommer på å si om denne boka, er at den hadde en bra historie, men de hadde fortalt den på en dårlig måte. Hadde dette vært en bok, hadde den kanskje vært mye kortere, men den hadde kanskje vært mye bedre i mine øyne.

Boka handlet om Ida, som flytter hjemmefra, til London for å studere tegning og kunst på Kingston University, eller Kingston Prison som hun kalte det. Der møter hun mange personer, som det ikke var så vanskelig å huske, på grunn av den innholdsløse historien.


Ingrid Rånnerud

E nytt liv i London?

Skrevet av 22. november 2019 av Ingrid Rånnerud på Smestad ungdomsskole

Bow&arrow er en tegneseriedagbok som handler om Ida, en jente som er litt for glad i å tegne. Ida bestemmer seg, etter å ha bodd lenge hjemme i Norge, for å flytte til London for å gå på illustrasjonsskole. Hun gruer seg til å flytte fra vennene hjemme, og det blir en tøff start på det nye livet hennes.

Jeg synes boka hadde veldig bra tegninger med mange forskjellige farger mens de beskrev mye. Handlinga var rett og slett litt kjedelig. Det var ikke noe spennende som skjedde, og fikk heller ikke følelsen av så mange skildringer. Det er jo på grunn av tegningene, men uansett. Jeg satt hele tiden å venta på at noe spennende skulle skje. Når boka var ferdig ble jeg litt skuffa. Jeg trodde det var noe mere. Noe mere spennende, men det var det ikke.

Jeg synes ikke at boka skal bli nominert til Uprisen. Skulle jeg anbefalt den til noen hadde det kanskje vært for de som er 12-15 år.
Terningkast: 3


Victoria

Nytt eventyr i London?

Skrevet av 14. november 2019 av Victoria på Jordal skole

Bow & Arrow
¨Bow & Arrow¨ er en realistisk bok. Hovedpersonen i denne boka heter Ida og er 22 år. Hun er en norsk jente fra Bjørkelangen i Akershus som elsker å tegne. Etter sommeren skal Ida reise og studere i utlandet, og er veldig nervøs. Hun er også ganske redd for at når hun kommer tilbake kommer det aldri til å bli det samme som før.
Den har veldig fine farger og man kan på en måte føle seg litt inn i boka pga. fargene. Man kan se hvordan folk føler seg, er eller hva som kanskje skjer inni hodet dem ved hjelp av tegningene.
Boken er på norsk, men det inneholder litt engelsk også. Da synes jeg det er enda gøy å lese, når den liksom er skrevet sånn so veldig mange ungdommer snakker. Vi ungdommer slenger jo inn engelske ord inn i det norske språket når vi snakker. Så det er fint å kunne lese sånn som jeg vanligvis ville ha snakket.
Boka starta veldig beskrivende og sakte, det likte jeg 😊


Anders Gravem

Bow & Arrow

Skrevet av 7. november 2019 av Anders Gravem på Bud barne- og ungdomsskole

Bow & Arrow

Denne boka var gørrkjedelig og hendelsesfattig.

Ida skal studere illustrasjon i London.
Egentlig burde hun glede seg, egentlig burde alt være helt topp. Så hvorfor er det ikke det? Det er jo dette hun har drømt om. ELLER?

Terningkast:3

Dette er fordi den var vanskelig å forstå noen steder. Noen plasser i boka var det ruter med vanskelig skrift.
Litt for lite spanande handling for meg, blei rett og slett litt kjedelig å lese. Det irriterer meg at de engelske i London snakket norsk, jeg får et dårlig bilde i hodet når jeg ser at alle snakker norsk.


Jonathan K. Sauesund

Bow and Arrow

Skrevet av 7. november 2019 av Jonathan K. Sauesund på Hisøy skole

Bow and Arrow er navnet på denne tegneserieboken. Denne boken handler om hovedpersonen Ida (22 år) som reiser til London for å gå på en kunstnerskole. Boken har realistisk innhold og det innebærer ikke noe som ikke kunne ha skjedd. Boken for meg var helt grei. I begynnelsen av boken var det kjedelig, men de ble litt gøyere etter hvert.
Det var vanskelig for Ida å bo i England. Venner og kjærester var det ikke lett å få. Dette gjør at Ida blir ensom og litt redd kanskje. Etter hvert får hun det litt bedre når hun finner kjærligheten.
Jeg vil gi denne boken en terningkast 3. Dette er fordi den var vanskelig å forstå noen steder. Rundt omkring i boka var det steder med vanskelig skrift. Det var også ganske mange usensurerte bilder rundt omkring, dette trekker også litt ned. Det irriterer meg at de engelske leste jeg på norsk, jeg får et dårlig bilde i hodet når jeg ser at alle snakker norsk. Ettersom hva jeg liker elsker jeg tegneserier, men denne var ikke helt i blinken. Jeg syntes denne boken ikke burde bli nominert.

Vis flere anmeldelser

Til toppen