Bow and Arrow

Ida Larmo Cappelen Damm Illustratør: Ida Larmo 2019 17 anmeldelser

Bow & Arrow  handler om ensomheten med å flytte for seg selv til et fremmed land som ung voksen.

Hvordan skrive en anmeldelse?

Even Jørstad

Middelmådig tegneserie

Skrevet av 30. oktober 2019 av Even Jørstad på Smestad ungdomsskole

Dette er en tegneserie bok om Ida 22-år som etter mye vurdering flytter til London får å studere kunst. Boka er en gjenfortelling av studentårene.
Dette er en helt grei bok som er veldig lettlest. Det er litt vanskelig å lese dagboka fordi det er utydelig håndskrift. Boka er veldig realistisk og handlingen kunne skjedd alle. Det er veldig lite spenning og alt er litt for naturlig. Det skjer ikke noe urealistisk eller overraskende. Jeg tror alle kan kjenne seg litt igjen i hvordan hun har det. Boka har et veldig naturlig språk og bra stil. Ser ikke helt forbindelsen mellom navnet og handlingen. Boka burde ikke nomineres.

Jeg gir denne boka terningkast 4


Leander Brough

truffet av pilen

Skrevet av 28. oktober 2019 av Leander Brough på Kråkerøy ungdomsskole

Bow and Arrow er en tegneserie som handler om Ida, som skal flytte til Kingston for å studere kunst. Men er virkelig London stedet for henne?

Ida er 22 år og kommer fra Norge, og hun elsker å tegne. Hun tegner hele tiden faktisk. Men så søker hun universitets plass og får napp på Kingston. Men i Kingston går ikke alt helt som planlagt, og hun hater stedet hun bor på. Men hva skjer når en kjekk mann dukker opp.
Jeg likte boka ganske bra og jeg syntes den var interessant. Den er veldig lettlest, som kanskje ikke passer så bra til akkurat meg, men andre tror jeg syntes det er akkurat passe med tekst. Derfor gir jeg den en 5mer. Anbefales helst for folk som liker ganske lettleste bøker og tegneserier.


Ellen Othelie

JÆVLA LONDON!

Skrevet av 23. oktober 2019 av Ellen Othelie på Grov skole

Boken er skrevet som en dagbok fra når Birgitte (hovedperson) drar til London for å få en kunst-karriere. Boka heter bow and Arrow og er en tegneseriebok. Dette er da også en skjønnlitterær tekst uten “overjordiske” skapninger og hendelser.
Birgitte drar til London for å bli en bedre kunstner. Men liker Birgitte seg i London?
Boken starter med at Birgitte er lei av vanlig skole her i Norge og vil av den grunn flytte til London å starte en karriere der. Boken var rett og slett litt vanskelig å holde følge med fordi det skjer så mye og nye folk stadig bare dukker opp.
Jeg opplevde denne boken som en veldig “sann” bok, som mange kanskje kan kjenne seg litt igjen i. For meg så var det veldig vanskelig å skjønne hva som egentlig var høydepunktet, og det var en veldig tung bok å lese. Jeg gir bow and Arrow terningkast 3- fordi jeg ikke kunne helt leve meg inn i boka og boka var allerede illustrert, så det var vanskelig å se for seg handlingene.


Ragnar

Bokanmeldelse

Skrevet av 23. oktober 2019 av Ragnar på Grov skole

Jeg likte Overskriften den var ganske kul.
Sjanger: det e fantasi bok
Starten av boka var ganske greit på slutten var ganske spennende.
Ligner den på andre bøker: Nei ikke som jeg har lest.
Var boka lett å lese: Ja jeg synes det.
Jeg synes denne boka var ganske spennende.
Grunn til alle andre skal lese den er at den er ganske spennende.
Terningkast: 5


Marie og Håkon

Franskmannen i London.

Skrevet av 23. oktober 2019 av Marie og Håkon på Grov skole

Bow and Arrow er en bok som er litt drama og litt humor. Bow and Arrow er en bok skrevet av Ida Larmo. Den handler om når Birgitte drar på kunstskole i London og angrer på valget hun gjorde. Hun møter en franskmann og drar til Paris. Hun vet ikke om hun skal bli i London eller dra til Kabelvåg. Det finner du ut om du leser den. Ida har gjort en god jobb med illustreringen. Men innholdet ga ikke helt mening noen ganger. Terningskast: 2

Vis flere anmeldelser

Til toppen