Bow and Arrow

Ida Larmo Cappelen Damm Illustratør: Ida Larmo 2019 17 anmeldelser

Bow & Arrow  handler om ensomheten med å flytte for seg selv til et fremmed land som ung voksen.

Hvordan skrive en anmeldelse?

Victoria

Nytt eventyr i London?

Skrevet av 14. november 2019 av Victoria på Jordal skole

Bow & Arrow
¨Bow & Arrow¨ er en realistisk bok. Hovedpersonen i denne boka heter Ida og er 22 år. Hun er en norsk jente fra Bjørkelangen i Akershus som elsker å tegne. Etter sommeren skal Ida reise og studere i utlandet, og er veldig nervøs. Hun er også ganske redd for at når hun kommer tilbake kommer det aldri til å bli det samme som før.
Den har veldig fine farger og man kan på en måte føle seg litt inn i boka pga. fargene. Man kan se hvordan folk føler seg, er eller hva som kanskje skjer inni hodet dem ved hjelp av tegningene.
Boken er på norsk, men det inneholder litt engelsk også. Da synes jeg det er enda gøy å lese, når den liksom er skrevet sånn so veldig mange ungdommer snakker. Vi ungdommer slenger jo inn engelske ord inn i det norske språket når vi snakker. Så det er fint å kunne lese sånn som jeg vanligvis ville ha snakket.
Boka starta veldig beskrivende og sakte, det likte jeg 😊


Anders Gravem

Bow & Arrow

Skrevet av 7. november 2019 av Anders Gravem på Bud barne- og ungdomsskole

Bow & Arrow

Denne boka var gørrkjedelig og hendelsesfattig.

Ida skal studere illustrasjon i London.
Egentlig burde hun glede seg, egentlig burde alt være helt topp. Så hvorfor er det ikke det? Det er jo dette hun har drømt om. ELLER?

Terningkast:3

Dette er fordi den var vanskelig å forstå noen steder. Noen plasser i boka var det ruter med vanskelig skrift.
Litt for lite spanande handling for meg, blei rett og slett litt kjedelig å lese. Det irriterer meg at de engelske i London snakket norsk, jeg får et dårlig bilde i hodet når jeg ser at alle snakker norsk.


Jonathan K. Sauesund

Bow and Arrow

Skrevet av 7. november 2019 av Jonathan K. Sauesund på Hisøy skole

Bow and Arrow er navnet på denne tegneserieboken. Denne boken handler om hovedpersonen Ida (22 år) som reiser til London for å gå på en kunstnerskole. Boken har realistisk innhold og det innebærer ikke noe som ikke kunne ha skjedd. Boken for meg var helt grei. I begynnelsen av boken var det kjedelig, men de ble litt gøyere etter hvert.
Det var vanskelig for Ida å bo i England. Venner og kjærester var det ikke lett å få. Dette gjør at Ida blir ensom og litt redd kanskje. Etter hvert får hun det litt bedre når hun finner kjærligheten.
Jeg vil gi denne boken en terningkast 3. Dette er fordi den var vanskelig å forstå noen steder. Rundt omkring i boka var det steder med vanskelig skrift. Det var også ganske mange usensurerte bilder rundt omkring, dette trekker også litt ned. Det irriterer meg at de engelske leste jeg på norsk, jeg får et dårlig bilde i hodet når jeg ser at alle snakker norsk. Ettersom hva jeg liker elsker jeg tegneserier, men denne var ikke helt i blinken. Jeg syntes denne boken ikke burde bli nominert.


naseri

bow and arrow

Skrevet av 1. november 2019 av naseri på Blomdalen skole

Bow and Arrow er en fortelling om hovedpersonen som husker alt som har skjedd når hun var en kunststudent i Oslo. Jeg tror ikke jeg likte det fordi hovedpersonen var deprimert og hovedpersonen brukte tida for å gå på fest å drikke alkohol. Jeg synes det var for mye negativ energi i denne boka. Tegninger i tegneserie var god nok men det var ikke den beste tegneserie jeg har sett, fordi det ser ikke ren det betyr den ser halv ferdig ut. F.eks. "Solo leveling" ser bedre ut enn Bow and Arrow etter mitt mening. Jeg har ikke bodd i Norge for mer enn to år så det var litt vanskelig til å lese Bow and Arrow.

Jeg gir den er 3 terningkast.


Mari Rønningen

-En bra tegneserie med et viktig tema

Skrevet av 30. oktober 2019 av Mari Rønningen på Smestad ungdomsskole

Ida føler seg alene når foreldrene skal skilles og hun rømmer fra alt når hun skal studere illustrasjon i London. Men Ida har det ikke så bra der. Og hun dagdrømmer ofte om hvordan ting kunne vært. Året raser av sted og plutselig står hun overfor store valg men hun velger det riktige til slutt.

Boka var litt vanskelig å forstå siden skriften var litt liten og rar til steder men handlingen er veldig bra for jeg tror at mange kan kjenne seg igjen i hvordan hun føler seg. Den var veldig lett å leve seg inn i og føle skikkelig med Ida. Alt i alt en bra bok som tar opp et viktig tema.

Jeg føler at den ble litt vanskelig å forstå til tider med skrift som ble litt borte, men boka var veldig fin og også trist. Den er orginal siden dette er den første tegneserien jeg hører som tar opp dette tema. Den er ganske enkel å kunne føle seg igjen i kanskje hvis du har opplevd noe lignende så er nok dette boka for deg!

Denne boka burde nomineres til u-prisen fordi var vanskelig å legge fra seg og realistiske handlinger
Terningkast: 5/6

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Erik låhne

Erik låhne

Skrevet av 11. september 2019 av Erik låhne på Kannik skole

Bow and Arrow

Jeg synes denne boken var ganske bra, fordi jeg liker ikke når det er veldig mye tekst på hver side. Jeg likte måten det var skrevet på som viser at det ikke er lett og flytte og at man lengter hjem eller leter etter sin tilhørlighet.

En ting jeg ikke likte det var at da boken startet så skjedde handlingen rett etter hverandre. Det var ingen hopping og man skjønte alt. Senere i boken ble det veldig mye hopping og på slutten ble det et ganske stort hopp. Men alt i alt så likte jeg denne boken og gir den terningkast 4.

Til toppen