Blomstring

Elizabeth Craft og Shea Olsen Aschehoug Oversetter: Hilde Lyng 2017 2 anmeldelser

Charlotte visste godt hva hun ønsket seg av livet, og ingen gutt skulle få forandre på det. Men hva om den store kjærligheten dukker opp? Moren og søster til Charlotte har latt gutter og sex ta opp så mye av Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Linnea Håkonsen Weseth

Blomstring av Elizabeth Craft og Shea Olsen

Skrevet av 11. januar 2021 av Linnea Håkonsen Weseth på Moen skole

Boken handler om Charlotte som bor med mormoren, søsteren og nevøen Leo, allerede som 12 åring bestemte hun sin egen fremtid for og ikke bli som moren, hun skulle komme inn på Stanford og bli lege. Charlotte er målbevisst og vet hva hun vil, men det var før Tate ble forelsket i henne Tate Collins den verdens berømte popstjernen. Charlotte og Tate, til slutt er alt de tenker på hverandre. Jeg syntes boken er bra fordi den er lett å leve seg inn i, og den er alt jeg greier og tenke på.

Terning kast seks.


Matilde Hersvik

Matilde Hersvik

Skrevet av 28. september 2018 av Matilde Hersvik på Torstad ungdomsskole

Boka handler om Charlotte som bor i LA, med mormoren, søsteren og barnet til søsteren, Leo. Hun lever ett helt vanlig tenåringliv, hvor hun har som mål å ikke bli som den avdøde moren. Hun jobber hardt på skolen, har praksisplass på UCLA og jobber i blomsterbutikk for å tjene opp penger til collage. Helt til en dag når Tate kommer inn i bildet. Får hva skjer når verdens mest berømte kjendis blir forelsket i akkurat deg?
Jeg mener at boka var bra fordi forfatteren skriver på en måte som gjør at du lever deg inn i boka. Det jeg ikke likte med den var at det tok lang tid før man kommer inn i boka.
Hvis du liker litt klisjeer så passe denne boka for deg. Terningkast 5

Til toppen