Blindsone

Anders Totland Gyldendal 2021 67 anmeldelser

For Sanne er det berre ein ting som gjeld: kjærasten Henrik. Det er dei to mot verda. Så nærmar russefesten seg, og Sanne blir overraska når Henrik plutseleg vil dra dit. Han har då ikkje vore oppteken av sånn før? Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Dina lund

Dina lund

Skrevet av 26. november 2021 av Dina lund på Kjeller ungdomsskole

Kjærlighetsdrama
I denne boken følger vi kjærlighetslivet til hovedpersonen Sanne. Alt går ikke på skinner for henne og kjæresten Henrik. En dag skal hun på russefest, og det er første gang. Eksen eller en Henrik holdt på med før de ble sammen var også der og det skjedde ting som var forventet at skulle skje.
Boka var ikke superspennende, og man levde seg ikke veldig inn i den. Det er som en normal hverdag for mange tenåringer og de er nok ikke interessert i å lese alt de vet fra før, men noen er sikkert glad i det. Slutten var også veldig uventet og jeg likte det ikke. Jeg er ikke så glad i kjærlighetsbøker fra før så dette er ikke noe for meg.
Anbefaler boka for ungdommer og for de som liker å lese om en ganske så normal hverdag med noen hindringer og drama. Terningkast 3.


Mathea

akkurat som forventet!

Skrevet av 25. november 2021 av Mathea på Røyrvik oppvekstsenter

Boka handler om Sanne som er helt betatt av kjæresten Henrik. Henrik roter til ting på en fest, og alt går bare dårligere og dårligere etter hvert.
Denne boka var akkurat som forventet, du visste hva som var i ferd med å skje hele tiden. Og ikke la meg begynne og snakke om slutten… ingen vil ha en sånn slutt på en bok, den var ikke bra i det hele tatt.
Jeg syns boka var lett og lese, og innemellom litt spennende. men den er for kjedelig. Og litt mye "kliss" for min del.
gir boka terningkast 2


Troy

anmeldelse Blindsone

Skrevet av 22. november 2021 av Troy på Husnes ungdomsskule

Anders Totland

Blindsone

Eg ga denne boko terningkast 2 fordi eg syntes den er unaturlig.

Og eg vente heile tido på ka som skal skje for eg skjønne heile tida ka som skal skje.

Og det er altfor kjedeli, når eg meine kjedeli meiner eg at cliff hangerane blir for lange og at til slutt så er det altfor mykje fokus på sex.


Jacob Kloster

dårlig bok.

Skrevet av 18. november 2021 av Jacob Kloster på Husnes ungdomsskule

Boka blindsone handlar om ei Jente som heiter Sanne som elsker kjærasten Henrik. Men når dei var på fest blei Henrik sugd og snudde alt på hodet. Eg synast at boka var litt kjedelig, fordi det skjedde ingenting gøy men det blei litt meir spennande når det kom in sexceener.

Det var mange følelsar i denne boka, og eg synnast at det var veldig dårlig slutt der ingenting spessielt skjedde.

Gir boka terningkast 2.


Alva

Cliff henger

Skrevet av 18. november 2021 av Alva på Husnes ungdomsskule

Forfatter: Anders Totland

Gyldendal

Boka blindsone handler om ei jente som heter Sanne og er 16 år. Sanne er samen med ein gutt

Som heter Henrik og er 19 år. Sanne har ein bror som hetter Sindre som seinere skjer noke heilt uforventa med. Henrik er på same alder som Sindre og begge er russ. Henrik har veldig lyst å dra på ein russefest som Sanne egentlig ikkje vil på. Det går mange rykter om kva som skjer på slike fester, så Sanne bestemmer seg for å vere med. Det går over til ei hending kor Sanne rømmer fra festen og bestemmer seg for å gå heim, då ho møter på mora og ei anna . kva har skjedd? Boka er ein roman som forteller at og fram mellom forholdet til Henrik og Sanne.

Eg synest handliga i denne boka var grei. Den var litt kjedelig fordi masse i denne boka går igjen i andre bøker, og er ikkje første gang eg hører dette innholdet. Eg likte at det var masse som var uforventa som for eksempel slutten. Eg anbefaler denne boka vist du er glad i bil og råning.

Gir denne boka terning kast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen