Blindsone

Anders Totland Gyldendal 2021 13 anmeldelser

For Sanne er det berre ein ting som gjeld: kjærasten Henrik. Det er dei to mot verda. Så nærmar russefesten seg, og Sanne blir overraska når Henrik plutseleg vil dra dit. Han har då ikkje vore oppteken av sånn før? Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Amalie

Blindsone

Skrevet av 10. september 2021 av Amalie på Rå skole

Jeg synes at boken var veldig oppslukende, og at historien var veldig interessant. Den har en veldig bra spenningskurve, og holder deg interessert under hele lesingen.

Det var også fint at hovedkarakteren, Sanne, ikke var en helt ‘’perfekt’’ person, og innså hvordan forholdet hennes hadde forandret henne og reflekterte over det i boken.

Jeg anbefaler alle som er i riktig alder til å lese denne boken, selv om den kan være litt grov.


ingeborg

ingeborg

Skrevet av 27. august 2021 av ingeborg på Husnes ungdomsskule

Eg synest at boka var heilt ok, men eg like den ikkje så veldig fordi det var ikkje ein bok som eg hadde valt sjølv. Det var litt kjedeleg og eg viste ikkje alltid kva det var som hende i boka.


Eirik

Eirik

Skrevet av 27. august 2021 av Eirik på Husnes ungdomsskule

Boka var spennande og bra laga, det var lett å leve seg inn i boka. Eg hadde lyst og lesa vidare når me leste boka, og det var ein god avslutning.


Hanna

god bok

Skrevet av 27. august 2021 av Hanna på Husnes ungdomsskule

Jeg synes boka var intrerresang og enkel å leve seg inni. Godt inhold og unik inhold som kan fortelle hvordan noen folk faktisk har det.


Bertine

Blindsonen

Skrevet av 27. august 2021 av Bertine på Husnes ungdomsskule

Jeg synes boka var god på visse punkter, men det er også noen ting jeg ville gjort annerledes. Foreksempel så var det et par kapitel der orde faen var brukt i hver eneste setning. Selv om det er en ungdoms bok, trenger man ikke å gjenta banne ord. Boken var spennende i slutten, men burde hatt litt mer spenning underveis. Dette vil gjøre det lettere for oss ungdommer og fullføre boken.
Du kan relatere til mye av det som står i boken, noe som gjør at det er enkelt og leve seg inn i boken. Den har en god avslutning, som får oss til og ville lese videre. Boken tar for seg et viktig budskap, som burde blitt snakket mer om. Alt i alt ville jeg gitt boken terningkast 3-4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen