Blått blod

Anne Gunn Halvorsen, Randi Fuglehaug Aschehoug 2022 6 anmeldelser

Ingrid må ta et stort valg. Men hvordan velge når man ikke aner hva man vil? Ingrid har ny kjæreste, nye muligheter og er på alle måter klar for en ny start. Så oppdager hun noe som gir henne lyst Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Anna Bianca

beste boka EVER

Skrevet av 3. desember 2022 av Anna Bianca på Høylandet skole

Tittel: Blått blod

Forfatter: Anne Gunn Halvorsen og Randi Fuglehaug

Ingrid har ny kjæreste og i et sekund er livet det hun vil kalle perfekt. I det neste sekundet er verden hennes fylt med problemer og vanskelige valg som må tas. Ingrid ønsker ikke å snakke med noen om det som skjer inni henne. Kjæresten, Kalle er kronprinsen og om hun forteller han hva som foregår tror hun at hun kommer til å bli tvunget til å ta et valg som ikke er hennes eget. Problemene bare vokser og vokser, Ingrid vet ikke hva hun skal gjøre. Alt som hjelper er alkohol og festing, men bare for en liten stund.

Jeg syns boken var veldig lett å lese og tror denne hadde passet til mange unge. Jeg syns hele serien var så bra at jeg fikk søsteren min til å lese den også og nå er vi begge dilla på serien. Jeg gleder meg til å lese neste bok og bare håper den er like bra. Boken var spennende og vanskelig å legge fra seg. Boken var spennende allerede fra starten og skriveren holdt på spenninga helt til slutten. Denne boken var bare fantastisk, og alt var helt perfekt. Boken minnet meg om en serie ved navn “skam” som ligger på nrk.

Boken var skrevet på et undomslig språk som var lett å forstå. Når jeg leste boka, kunne jeg føle med hovedpersonen og forstå det som skjedde med henne. Jeg lærte også mye fra boka blant annet, vennskap, vanskelige valg og kjærlighet.

Jeg vil anbefale denne boken til alle mellom 12-16 som liker å lese og liker ungdomsdrama med en liten vri. Jeg vil gi denne boken terningkast 6 og ønsker virkelig at denne boken nomineres til årets upris.

Til toppen