Berserk (Sleggja 2)

Øystein Runde Gyldendal 2018 16 anmeldelser

Hardt skada etter slaget ved Svolder, og med behov for persisk silketråd til å sy såra sine, må Olav Sleggja vende tilbake til huset foreldra hans døydde i. Men området er ikkje lenger trygt: Tre svært ulike grupper av berserkar, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Lasse Klöck

Lasse Klöck

Skrevet av 8. november 2018 av Lasse Klöck på Ruseløkka skole, 10A

BERSERK
ØYSTEIN RUNDE
Boka er en tegneserie og ble gitt ut av Forlaget GYLDENDAL i Oslo 2018 , 124 sider. Boken handler om Olav Sleggja og Olav Rågsson når de drar på en reise. Boken starter rett in medas res, rett in i en handling, der Olav holder alle innvollene i hendene sine og barnet sitter på skulderen hans. De første sidene handler om at han kommer til barndomshjemmet sitt og får hjelp til å sy igjen såret sitt og får mat, og de som bor der fra før av hjelper han med å passe på barnet Olav Rågsson.

Olav Sleggja hadde en bror da han var liten, veiene deres ble skilt fordi det var en rik mann som adopterte broren til Olav. Nå er broren konge og lever et perfekt liv, og de møtes senere i boken der det blir en scene med litt vold.

Jeg likte boken fordi den var spennende og var lett å lese. Boken hadde veldig fine bilder, jeg anbefaler alle å lese denne boken. Jeg gir den terningkast 4.

Til toppen