Berserk (Sleggja 2)

Øystein Runde Gyldendal 2018 16 anmeldelser

Hardt skada etter slaget ved Svolder, og med behov for persisk silketråd til å sy såra sine, må Olav Sleggja vende tilbake til huset foreldra hans døydde i. Men området er ikkje lenger trygt: Tre svært ulike grupper av berserkar, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Ihab Stangeland

Ihab Stangeland

Skrevet av 19. november 2018 av Ihab Stangeland på Den norske skole i Costa Blanca

Berserk er en drama tegneserie skrevet av Øystein Runde. Det handler om Olav og et lite barn som overlevde ett slag og nå hadde kommet seg til en viking by som het Skåne. Det var litt av noen dårlige syn de så fra hoder der det var stukket grener inni til døde hengende mennesker.

Boka var dårlig for av og kunne det skje en handling som om det var tjue år bak i tid og det ble ganske forvirrende for du visste ikke om det var en innledning eller hoveddel. Som sagt boka kunne gjerne hatt litt bedre forklaring om hvor handlingen skjedde og hvem som var hovedrollene. Bildene i boka hadde ikke passet for unger fra 3-7 år gamle unger. Boka virket litt interessant i starten men når du var ferdig med den så tenkte jeg med meg selv " Hva var det jeg leste?". Det var ikke lett å leve seg inn i boka for det var vanskelig og forstå eller tenke seg at du var person i denne boka. Boka er rett og slett den dårligste boka jeg har lest for og si det på godt norsk.. Boka vil jeg ikke anbefale til noen og det er få mennesker som kunne tenkt seg og lese den.
Vis jeg skulle gitt boka en terningkast ville jeg gitt den: 1


Steinar

Steinar

Skrevet av 19. november 2018 av Steinar på Orstad skole

Berserk er en tegneserie skrevet av Øystein Runde. Den handler om Olav og et barn som kommer til vikingbyen Skåne. Her opplever de masse rart og må beskytte seg fra berserker. Boken har en rar slutt og er vanskelig å forstå.

Dette var en dårlig bok, selve innholdet gav ikke mening. Handlingen hopper frem og tilbake. Det kommer nye personer inn i historien som ikke blir introdusert. Tegningene er bra, men det er litt dumt at de er i svart hvitt, noe som skuffet meg. Det er ikke så lett å leve seg inn i historien på grunn av at det er vanskelig å skjønne hva som skjer. Boken er ikke realistisk i det hele tatt. Hovedpersonen går å bærer på tarmene sine og forlik snakker etter de har fått en pil i hodet. Karakterene er heller ikke så meningsfulle, omtrent alle utenom hovedpersonen er karakterer som kommer og går. Boken er på 124 sider, så den tar ikke så lang tid å lese. Jeg vil ikke anbefale denne boken til noen. Denne boken er noe av det dårligste jeg har lest.

Boken får terningkast 1.


Jo

Jo

Skrevet av 16. november 2018 av Jo på Lom ungdomsskole 10B

Berserk er ein tegneserie. Boka hoppar fram og attende i tida. Det var ikkje eit tema som interesserte meg. Det var vanskeleg å skjønne kva boka handla om.
Eg gjev boka terningkast 1.


Robin

Robin

Skrevet av 16. november 2018 av Robin på Fløysbonn skole

Jeg syntes at boka var helt grei men boka passet ikke for meg og jeg syntes at de kanskje kunne hatt mer farge i tegneserien
Jeg syntes ikke at denne boka skal vinne uprisen.
Jeg gir den terningskast: 3


Tor

Tor

Skrevet av 12. november 2018 av Tor på Lom ungdomsskole 10B

Berserk
Berserk er ein tegneserie. Den handlar om Olav Sleggja frå vikingtida. Boka hoppar fram og attende i tida så til dels litt vanskeleg å følgje med i. Eg klarde ikkje leve meg inn i boka, mest fordi det var ikkje noko som interesserte meg. Boka var lettlese, men ikkje så spennande. Eg gjev boka terningkast 3 fordi den ikkje passa for meg.

Vis flere anmeldelser

Til toppen