Bebe 4. Alt kjekt kan skje

Bente Bratlund mangschou 2014 86 anmeldelser

Fjerde og siste boka om Bebe! To heile veker i Syden. Kvit sand, blått hav. Bebe kjenner det kitla i magen, og Sara ser gladare ut enn på lenge. No skal alt snu!

Hvordan skrive en anmeldelse

sirak

sirak

Skrevet av 15. desember 2014 av sirak på Dokka ungdomsskole

Boka var bra, men passer best for jenter. Den handler om forelskelse og jente- problemer, og det er jeg ikke interessert i å lese om. Den passer for ungdommer. Boka var lett å forstå, og språket var bra. Jeg gir boka terning kast 4, fordi den passer ikke for meg.


Oscar Nergård

Oscar Nergård

Skrevet av 14. desember 2014 av Oscar Nergård på Finnsnes ungdomsskole

Jente bok

Bebe 4 er en bok som handler om Bebe og Sara som er på ferie i Syden sammen for første gang og mens de er der skjer det ting som ikke skal skje …

Boka handler om Bebe og Sara når de er i Syden sammen Bebe har Tommy hjemme men når to svenske gutter begynner å snakke med dem begynner Bebe å falle for Torsten, men hun har jo Tommy, det blir et drama inne i henne for hvem skal hun velge? I mens prøver Kalle seg på Sara men Sara har opplevd fæle ting og vil ikke være sammen med noen men tilslutt faller hun for Kalle men når kalle går litt lenger innser Sara at hun ikke er klar.

Jeg synes boka var en skikkelig klisje og at mye av boka bare var tull og ga lite mening boka var veldig kort og handlingen sluttet like brått som den startet det var egentlig ikke så mye dårlig med boka bortsett fra det med at handlingen var for brå men det var heller ikke noe bra med den og en bra bok er ikke bare på 50 sider det må være minst 100 for at boka skal ha sjans til å være god dette er den korteste ungdomsboka jeg har lest,

Vil ikke anbefale denne boka men det kan hende noen jenter liker den, boka bør ikke nomineres til uprisen

Terningkast: 2/3


Mads Rognerud

Mads Rognerud

Skrevet av 14. desember 2014 av Mads Rognerud på Ås ungdomsskole

Kort Drama
Boka Bebe 4 alt kan skje er skrevet av Bente Bratlund, og handler om Bebe. Boka handler om Bebe og bestevennen Sara. De drar på ferie til Syden sammen med familien til Sara. Når de kommer til Syden møter de to gutter som heter Kalle og Torstein. De begynner å flørte med Bebe og Sara. Bebe har en kjæreste i Norge og vet ikke hva hun skal gjøre når hun også blir forelska i Torstein.
Boka Bebe er en bok med korte setninger. Den er litt spennende, men slutten er dårlig. Boka er veldig lettlest og er på rundt 50 sider. Det står lite på sidene. Bebe 4 er skrevet med stor skrift. Jeg synes ikke Bebe 4 skal vinne uprisen. Jeg anbefaler boken til Jenter rundt 11 år. Jeg synes boka slutter litt brått.
Jeg gir Boka en 4 fordi den er litt spennende og er lettlest.


Adelie Hoel

Adelie Hoel

Skrevet av 11. desember 2014 av Adelie Hoel på Finnsnes ungdomsskole

Bebe og Sara drar til syden med familien til Sara, der møter de to svenske gutter, Kalle og Torstein. De virker visstnok ganske interesserte i dem. Bebe får et vanskelig valg når hun føler at hun må velge mellom kjæresten Thomas eller denne svenske gutten Torstein. Hva velger Bebe?

Bebe 4 ”alt kjekt kan skje” er den fjerde og siste boken om Bebe. Boka er lettlest og ganske kort. Synes boka blir for kort til å få en god historie ut av det, lite beskrivelser og ”det gikk litt for fort i svingene”, men på en måte synes jeg at den skal få et lite pluss for at den var så kort at jeg slapp å pine meg gjennom hundrede sider med uinteressant kjedelig stoff!

Terningkast:2-


Aravan Mupaibun

Aravan Mupaibun

Skrevet av 10. desember 2014 av Aravan Mupaibun på Dokka ungdomsskole

Boka heter: Bebe 4 (Alt kjekt kan skje)
Forfatteren som har skrevet boken heter Bente Bratlund. Bente Bratlund ga ut boka bebe 4 (alt kjekt kan skjer) i februar 2014. Bebe 4 er en kjærlighet boka.
Det handler om en jente og Sara vennes henne. De skal til Syden med familien til Sara. De er på ferie og møter to gutter. De blir interessert i de to guttene. De blir kjent med dem og har vært sammen på mange steder. De finner ut at guttene er svenske. Til slutt fant de ut at de vil være på ferie alene, og ikke tenke på de guttene.
Jeg synes at Bebe 4 er en jentebok og er kjærlighetsbok. Jeg liker den veldig godt, fordi jeg er veldig glad i kjærlighetsbøker. Den passer for ungdom på min alder.

Vis flere anmeldelser

Til toppen