Bebe 4. Alt kjekt kan skje

Bente Bratlund mangschou 2014 86 anmeldelser

Fjerde og siste boka om Bebe! To heile veker i Syden. Kvit sand, blått hav. Bebe kjenner det kitla i magen, og Sara ser gladare ut enn på lenge. No skal alt snu!

Hvordan skrive en anmeldelse

Matias

Matias

Skrevet av 15. desember 2014 av Matias på Children's International School

Bebe 4 handler om Bebe og venninne hennes, Sara, og hvordan de opplever ferien sin når to svenske gutter begynner å flørte med dem. Dette virker som en barnebok, med tanke på hvor enkel boka er å lese og hvor kort den er. Jeg leste hele boka på 30 minutter, og det er 30 minutter jeg aldri får tilbake. At dette skal være en ungdomsbok forstår jeg ikke, for det virker mer som en barnebok. I starten trodde jeg at hovedkarakterene var 6 år gamle, men så la forfatteren inn to banneord og kalte det ungdomsbok. Boka er sikkert fin om man har en skoleoppgave og MÅ lese ut en bok på kort tid, men ellers er det en dårlig bok.


martine

martine

Skrevet av 15. desember 2014 av martine på Spydeberg ungdomsskole

Babe 4
babe 4 er ganske lett lest, det virker for meg at boken er skrevet for og bare skrive en bok. boken er egentlig ganske meningsløs. hadde egentlig ganske merkelig innhold. det handlet på en måte en mor som ikke var en mor men ville være en mor som gjorde den litt kjedelig. men det var noen sener som det også var litt humor i, boken var ikke bare teit det kunne være noen morsomme replikker som fikk meg til og lese videre og lese boken ut. man kan ikke kalle boken teit og uleselig for det var en bok man kunne ha lest når man ville lese en bok som kanskje ikke ga så mye mening men samtidig kunne le litt iblant. jeg vil gi boken terningkast 3/-4 , det går an og lese boken, men kanskje ikke for de som vil lese ordentlige bøker som vil ha litt lengre tekster og mer seriøst innhold og mer menigsfylt innhold… (mener jeg!)


Karoline Augestad

Karoline Augestad

Skrevet av 15. desember 2014 av Karoline Augestad på Ås ungdomsskole

BEBE 4!
det var en veldig bra bok. Morsom med litt drama og jeg elsker drama. Bøkene er ikke for korte eller for lange, men de er akkurat passe. Mange av guttene i klassen likte boka, men noen av jentene syns ikke den var så veldig bra. Jeg likte boka og det tror jeg flere kommer til å gjøre. Den er jo dramatisk og morsom med handlingene som skjer i den, jeg er veldig glad for at jeg leste denne boka. Den handlet litt om ungdomslivet nå til dags og hvordan ungdommene er nå for tiden. veldig bra!

Jeg gir boka personlig terningkast: 5


selma steneng hagen

selma steneng hagen

Skrevet av 15. desember 2014 av selma steneng hagen på Ås ungdomsskole

jeg syntes bebe boka var bra. den var ganske morsom, og litt drama og trøbbel. den var egentlig ganske meningsløs, men det gjorde den på en måte litt morsom. de var om det normale ungdomslivet. jeg traff ikke helt boka, men fortsatt var det ganske bra.
jeg gir boka terningkast 5


Erik Sømliøy

Erik Sømliøy

Skrevet av 15. desember 2014 av Erik Sømliøy på Ås ungdomsskole

En fantastisk bok! Som du ikke må gå glipp av! BEBE 4
Bebe serien er en gruppe lettleste bøker som verken er for lange eller for korte. Boka starter rett på sak. Jeg likte boka virkelig, selv om de fleste syntes boka er for jenter. Det jeg syntes er litt komisk er ,at av de i klassen som har lest boka, er det flere gutter som syntes boka var spennende og bra, men de fleste jentene syntes at den var litt for «dramatisk.«
De to bestevennene, Bebe og Sara drar til Syden. Der møter de to kjekke gutter fra Sverige. De prøver å få med Bebe og Sara på diskoteket like ved hotellet. Bebe ha en kjæreste hjemme i Norge. Det gjør at boka får litt mere drama. Kalle og Thorstein, de to guttene fra Sverige prøver seg på Bebe og Sara, men det går jo ikke, fordi Bebe har kjæreste.
Det er lurt å lese de tre andre bøkene før du hiver deg uti Bebe 4. Boka er veldig lettlest, og egner seg ikke særlig i kategorien Ungdoms bok. Men den er fortsatt spennende, jeg mener fortsatt at ALLE burde lese boka, det var en morsom opplevelse som du ikke burde gå glipp av.
Alder: 8-12 år. Terningkast : 4

Vis flere anmeldelser

Til toppen