Bare spille ball

Michael Stilson Cappelen Damm 2018 25 anmeldelser

Fredrik står foran sitt livs viktigste kamp. Bare han herjer på kanten som vanlig, er proffdrømmen innen rekkevidde. Men de siste dagene før finalen forandrer alt seg. Bare spille ball handler om å elske fotball, men ikke å være forberedt på Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Angela Merkel

Angela Merkel

Skrevet av 23. oktober 2019 av Angela Merkel på DSO

Boka handle om Fredrik som skal spille den viktigste kamp i hans liv. Om han spille bra, er det mulig at han ble prof. Men i uka før den viktigste fotballkampen hans snur alt.
Slutten var veldig overraskende. Den var veldig realistisk. Når jeg leste boka, kunne jeg nesten ikke stoppe. Boka passer mest for fotballinteresserte menesker men også ungdommer.


Benno

BAre spille ball

Skrevet av 23. oktober 2019 av Benno på DSO

Boka handle om Fredrik som skal spille den viktigste kamp i hans liv. Om han spille bra, er det mulig at han ble profi. Men i uka før den viktigste fotballkampen hans snur alt.
Jeg syntes boka var veldig spenende med mange punkte som vender historien. Slutten var veldig overraskende. Det er veldig mye spenning, men også indre spenning med følelsene hans. Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i den boka. Den var veldig realistisk. Når jeg leste boka, kunne jeg nesten ikke stoppe. Boka passer mest for fotballinteresserte menesker men også ungdommer. Den er ikke bare om fotball, men også romantikk.


Simon

Bare spille ball av Michael Stilson

Skrevet av 23. oktober 2019 av Simon på DSO

Boka handler om 16 år gamle Fredrik Markussen som drømmer om å bli fotballproffi. Men før den tid, møter han på utfordringer og problemer. 16 åringen holder på mange store hemmeligheter og nå er det bare dager til store G16 NM finalen.
Fredrik ville jo bare spille ball, men nå det bare snakker om penger og kontrakter.

Jeg synes boka var god. den var bra skrevet var veldig spennende meste parten av tiden.


albert

albert

Skrevet av 23. oktober 2019 av albert på DSO

Det er spennende på grunn av at han får problemer de siste dagene før kampen.

Det er boka er spennende at det blir bygget opp en sånn spenning.
jeg likte de


Sofie Andersen

Sofie Andersen

Skrevet av 14. mars 2019 av Sofie Andersen på Bjørnsletta skole

Anmeldelse av boka "Bare spille ball"

(Basert på 150 sider)

Boka handler om 16 år gamle Fredrik Markussen som drømmer om å bli fotballproff. Men før den tid, møter han på utfordringer og problemer. 16 åringen holder på mange store hemmeligheter og nå er det bare dager til den store G16 NM finalen.
Fredrik ville jo bare spille ball, men nå var det bare snakk om penger og kontrakter.

Jeg synes som flere andre at boka i seg selv er en fin og velskrivende bok. Det som gjorde boka bra var at den egner seg for alle, uavhengig om man spiller fotball eller ei. Det som trekker boka litt ned er at boka går tregt i starten, og det tar tid før boka virkelig kommer i gang.

Men alt i alt anbefaler jeg denne boka for både gutter og jenter mellom 12 og 16 år. Jeg gir den terningkast 5!

Vis flere anmeldelser

Til toppen