Bare spille ball

Michael Stilson Cappelen Damm 2018 26 anmeldelser

Fredrik står foran sitt livs viktigste kamp. Bare han herjer på kanten som vanlig, er proffdrømmen innen rekkevidde. Men de siste dagene før finalen forandrer alt seg. Bare spille ball handler om å elske fotball, men ikke å være forberedt på Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Louise Kroepelien

Bare spille ball

Skrevet av 13. november 2019 av Louise Kroepelien på DSO

"Bare spille ball" av Michael Stilson handler om Fredrik. Han vil bli fotballproff og det er rett før det store kan skje. Det er fotballspeidere som skal se på ham spille og drømmen om å bli proff blir til virkelighet. Men dette snur da Fredrik blir bedt til å spille en annen posisjon. Hvordan skal han klare å bli proff nå?

Jeg synes at denne boken er veldig fin og spennende. Jeg liker skrivestilen og jeg anbefaler den til alle som er glade i fotball, men jeg tror den også passer for dem som ikke er det. Fordi jeg spiller fotball kan jeg godt kjenne meg igjen i det som skjer. Dette utdraget har en veldig spennende slutt og man får lyst til å lese videre og vite hva som kommer til å skje. jeg gir denne boken terningkast 5.


Angela Merkel

Angela Merkel

Skrevet av 23. oktober 2019 av Angela Merkel på DSO

Boka handle om Fredrik som skal spille den viktigste kamp i hans liv. Om han spille bra, er det mulig at han ble prof. Men i uka før den viktigste fotballkampen hans snur alt.
Slutten var veldig overraskende. Den var veldig realistisk. Når jeg leste boka, kunne jeg nesten ikke stoppe. Boka passer mest for fotballinteresserte menesker men også ungdommer.


Benno

BAre spille ball

Skrevet av 23. oktober 2019 av Benno på DSO

Boka handle om Fredrik som skal spille den viktigste kamp i hans liv. Om han spille bra, er det mulig at han ble profi. Men i uka før den viktigste fotballkampen hans snur alt.
Jeg syntes boka var veldig spenende med mange punkte som vender historien. Slutten var veldig overraskende. Det er veldig mye spenning, men også indre spenning med følelsene hans. Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i den boka. Den var veldig realistisk. Når jeg leste boka, kunne jeg nesten ikke stoppe. Boka passer mest for fotballinteresserte menesker men også ungdommer. Den er ikke bare om fotball, men også romantikk.


Simon

Bare spille ball av Michael Stilson

Skrevet av 23. oktober 2019 av Simon på DSO

Boka handler om 16 år gamle Fredrik Markussen som drømmer om å bli fotballproffi. Men før den tid, møter han på utfordringer og problemer. 16 åringen holder på mange store hemmeligheter og nå er det bare dager til store G16 NM finalen.
Fredrik ville jo bare spille ball, men nå det bare snakker om penger og kontrakter.

Jeg synes boka var god. den var bra skrevet var veldig spennende meste parten av tiden.


albert

albert

Skrevet av 23. oktober 2019 av albert på DSO

Det er spennende på grunn av at han får problemer de siste dagene før kampen.

Det er boka er spennende at det blir bygget opp en sånn spenning.
jeg likte de

Vis flere anmeldelser

Til toppen