Baksiden

Endre Lund Eriksen Aschehoug 2017 29 anmeldelser

Katrine har møtt Julian på nettet, de har aldri sett hverandre. Nå skriver hun til Julian i all hemmelighet. Hun har nemlig fått en kryptert melding fra pappa, som forsvant for flere måneder siden på en reise rundt månen. Snart Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Bertilie

Bertilie

Skrevet av 22. januar 2020 av Bertilie på Bud barne- og ungdomsskole

Eg vedtar ein million på at denne boka slår til!Birgitte falsk fiskevann

Birgitte 69 og ett halvt år

Skrevet av 13. januar 2020 av Birgitte falsk fiskevann på Ravnefalksskole

Denne boka var god….
Hihi treningskast 67


Silje Vibeke Langgården

Silje Vibeke Langgården

Skrevet av 9. januar 2020 av Silje Vibeke Langgården på Grov skole

Denne boken var fangende, spennende og innviklet. Jeg levde meg helt inn og leste i 5 timer! Helt til mamma ropte det var middag. (Vi hadde pølse til middag hvis noen lurt (:!)


Reidunn Bakke

Denne boken er elsk

Skrevet av 8. januar 2020 av Reidunn Bakke på Torstad ungdomsskole

bare en skikkelig tør lefse ville hoppet over denne boken! Terningkast 6!

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Kristin

Kristin

Skrevet av 7. mai 2018 av Kristin på Bjørnevatn

Baksiden.

Boka handler om en jente som heter Katrine. Faren til katrine er forsvunnet. Han har vunnet en tur rundt månen, og kommer ikke hjem. Faren blir erklært død, men flere måneder senere mottar Katrine en kryptert melding. Katrine vil finne ut mer om orginanisasjonen som sendte faren ut i verdensrommet. Hun får hjelp av en venn som hun ble kjent med over nettet. Han heter Julian og er god hacker, de to finner ut mer enn det de hadde trodd.
Jeg synes boken var spennende og fikk meg til å få opp pulsen. Jeg følte at jeg kunne leve meg inn i rollene og det er gode personbeskrivelser. Forfatteren (Endre Lund Eriksen) klarer å få meg til å assosiere. Overskriften syntes jeg passer veldig bra siden faren til katrine var på baksiden av månen og det skjønner man allerede tidlig i boka. Dessverre syntes jeg den blir for lang og det burde vært fler spenningstopper, det er mye «dødtid» som kunne blitt kuttet ut slik at boken hadde blitt kortere. Det tror jeg er en grunn til at mange i vår klasse ikke likte boka, rett og slett fordi den blir for lang.
Boka har satt seg inn i vår moderne tid og viser hvor skummelt teknologi og overvåkning på internett kan være, dette tror jeg er en grunn til at boken kanskje faller i smak for spesielt ungdommer. Boka hadde for mye «dødtid» og det er det som trekker ned for min del. Terningkast 4.

Til toppen