Baksiden

Endre Lund Eriksen Aschehoug 2017 28 anmeldelser

Katrine har møtt Julian på nettet, de har aldri sett hverandre. Nå skriver hun til Julian i all hemmelighet. Hun har nemlig fått en kryptert melding fra pappa, som forsvant for flere måneder siden på en reise rundt månen. Snart Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?


Birgitte falsk fiskevann

Birgitte 69 og ett halvt år

Skrevet av 13. januar 2020 av Birgitte falsk fiskevann på Ravnefalksskole

Denne boka var god….
Hihi treningskast 67


Silje Vibeke Langgården

Silje Vibeke Langgården

Skrevet av 9. januar 2020 av Silje Vibeke Langgården på Grov skole

Denne boken var fangende, spennende og innviklet. Jeg levde meg helt inn og leste i 5 timer! Helt til mamma ropte det var middag. (Vi hadde pølse til middag hvis noen lurt (:!)


Reidunn Bakke

Denne boken er elsk

Skrevet av 8. januar 2020 av Reidunn Bakke på Torstad ungdomsskole

bare en skikkelig tør lefse ville hoppet over denne boken! Terningkast 6!


Tilia

Tilia

Skrevet av 24. september 2018 av Tilia på Lunner ungdomsskole

Boken virker bra, men det er for mye som skjer så man klarer ikke helt følge med. Det virker som han endret på historien flere ganger i boken. terningskast 3

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Maja Dokmo

Maja Dokmo

Skrevet av 7. mai 2018 av Maja Dokmo på Bjørnevatn skole

Baksiden av Endre Lund Eriksen

Tittelen passer godt til innholdet i boka, fordi faren «sitter fast» på baksiden av månen og det er det boka bygger på.

Den var et veldig originalt konsept, jeg har aldri hørt om eller tenk på et slikt konsept. Alt som skjedde var gjennomtenkt, som jeg ser på som veldig positivt og bra. Boka går på det samme gamle; det gode mot det onde, og at det gode vinner.

Språket kunne vært litt mer variert, men ellers så er språkbruket helt greit.

Det var litt vanskelig å sette seg inn i boka. Når man kom seg inn i boka var den både spennende og kjedelig. Det var vanskelig å fortsette å lese, men det som skjedde var spennende. Personlig så synes jeg det skyldes at noen ganger blir ting over beskrevet (skriver for mye om ting som ikke er viktig) og det blir kjedelig å høre mye om det samme om og om igjen. Forfatteren skriver på en måte som gjør det uinteressant og kjedelig å lese. Forfatteren beskriver istedenfor å vise. Jeg savner beskrivelser av følelser slik at man kan sette seg inn i hva karakteren føler.

Noe ut av det jeg likte best var karakterene i boka. Jeg likte spesielt vrien på karakteren Joe (Julian, Andreas K Hall), det var veldig uventet.

Jeg var litt misfornøyd med slutten, det virket som om forfatteren stresset med å bli ferdig. Jeg skulle ønske at det var en litt mer lukket slutt med at vi fikk høre mer om hva som skjedde med familien til Kathrine og situasjonen på månen.

Alt i alt synes jeg boka er helt grei. Jeg gir den terningkast 4, fordi det som skjedde var spennende og nytt, men den litt dårlig skrevet og kjedelig noen plasser i boka.

Til toppen