Bakgårdshund

Magnus Buen Halvorsen Cappelen Damm 2021 2 anmeldelser

Balal og kompisene driver en YouTube-kanal der de filmer uskyldige pranks med folk på gata. Drømmen er å få flere subs og mer oppmerksomhet og de skjønner at de må de gjøre noe som virkelig vekker oppsikt. Ideen om en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Malin Bomann

Terror challengen.

Skrevet av 18. september 2021 av Malin Bomann på Sogndalen ungdomsskole

Boka handler om Balal og familien hans som har flyttet til Norge etter en tragisk hendelse i hjemlandet. Sammen med de tre kompisene hans filmer de videoer de legger ut på YouTube. Disse videoene er pranks og challenger de gjør på andre uskyldige mennesker. De er veldig desperate etter å få nye følgere, så ettervært går det alt for langt. Familien til Balal er overbevist på at de opplevde terror i Norge og familien for en tøff periode.

Jeg vil anbefale denne boken på det sterkeste. Jeg likte denne boken veldig godt fordi den var ikke så tykk, så den er perfekt til å lese på skolen eller bare når du kjeder deg. Den var også veldig lærerik og spennende. Det var noen små ting jeg ikke helt skjønte i boken, men det var mer detaljer og sånn som ikke hadde så mye å si for hendelsen i boken. Kjempe bra bok, terning kast 5.


Amélie

Bombe på national

Skrevet av 13. september 2021 av Amélie på Kjeller ungdomsskole

denne boka handlet om Balal, youtube kanalen hans og familien hans. Balal bor I norge nå,han bor i en leilighet som er større enn det han og de tre andre i familien trenger. De er fint å bo i norge. Han får mat, mobil, pc, skole, ett stort sted å bo. Han mangler bare friheten. Balal har en youtube kanal med to av vennene sine og de gjør Challenger. De har avtalt en stor challenge som er å ta mini bomber på national. Moren finner ut at det er han og hele youtube kanalen blir slettet, og politiet kommer. Faren forteller endelig historien sin om jobben sin.
Jeg synes denne boka var ganske bra, men den kunne være veldig kjedelig til tider. Den kunne blitt litt kortere or det var mange ting som kunne blitt fjernet og det hadde blitt en bedre bok, men jeg likte boka og innholdet. Den var veldig spennende og det var gøy at de ikke sa hvorfor faren ble så sint av nisser og masse annet før på slutten for da har, men en grunn til å fortsette å lese den, men det var litt kjipt å lese forklaringen for den var litt kjedelig. Jeg forventet at det skulle være mye mer, og det ga ikke så mye mening, eller det var mange ting jeg ikke skjønte
Alt i alt gir jeg boka en 3,7/6

Til toppen