Apefjes

Tor Erling Naas Cappelen Damm 2013 6 anmeldelser

Martin og moren er stadig på flyttefot. Han rotløs i forhold til venner, skole og fritid. Apefjes er en sjangerblanding mellom roman og tegneserie. Det er en spenningsfortelling som tar deg inn i Martins innerste tanker og høyt over byens Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Marius

Marius

Skrevet av 19. oktober 2017 av Marius på Sigdal ungdomsskole

Apefjes var helt ok. boka er en tegneserie og den handler om Martin og mammaen som stadig flytter til nye hjem.
jeg likte boka fordi det var mye spenning i den, den var lett å forstå, jeg likte ikke boka fordi den var mye banning og mye stygt språk. jeg gir boka terningkast: 4


Mathias

Mathias

Skrevet av 12. oktober 2017 av Mathias på Sigdal ungdomsskole

Apefjes boka var litt stusselig fordi den var så grå og kjedelig.
Jeg synes boka er rar, fordi det er en person som går rundt og tagger på forskjellige bygninger.
Jeg gir boka terningkast: 2


marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

APEFJES

Apefjes handler om Martin og moren som flytter fra sted til sted, han har problemer med å få seg venner på skolen, og lever et hemmelig liv om natten som tagger. Martin vet ingenting om sin barndom, helt til den dagen han finner et båndopptak fra faren som hadde ligget i noen esker og bare støvet bort. En natt sovner han mens han hører på båndet, og et ukjent spor spilles av –

Jeg syntes at boka var bra, brukte faktisk bare to timer på å lese den. Den var skrevet på ungdomsspråk, og jeg syns boka passer for de over 13 og oppover.

Av Steffen 96


marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

APEFJES

Boken handler om moren og Martin, som flytter hele tiden.
Martin er en gutt som sliter veldig med å få seg venner, og kommer ofte opp i trøbbel. Om natten er Martin alltid ute og tagger rundt på bygninger. Martin vet ikke hvorfor og klarer ikke å kontrollere det.
Martin er veldig nysgjerrig på ting og begynner å lete etter spor om faren sin etter at en hørte et mystisk spor på minidisken, han hadde funnet i noen støvete esker.

Jeg syntes boka var veldig bra siden det ble brukt både tegneserie og tekst. Boka var veldig spennende som gjorde at det var vanskelig å legge den fra meg. Det var veldig mye ungdomsspråk i boka. Jeg synes boka passer for ungdommer som liker å lese tegneserier og liker å ha litt spenning i boka..

Av Stian 97


marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

Apefjes

Boka handler om en gutt som heter Martin og han vet egentlig veldig lite om sitt eget liv pga moren har holdt mye hemmelig for han. Faren hans ble drept av en ape i afrika da de bodde der. Martin flytter veldig ofte og bor med moren sin.

Boka er helt greit hvis du vil ha en bok å lese bare for å ha en å lese. Og jeg likte ikke at man må lese en bok til for å finne ut resten.

Av Innebandy4life

Vis flere anmeldelser

Til toppen