Dødelig gjenkomst (Åndejegerne 2)

Magne Hovden Aschehoug 2013 17 anmeldelser

Et brennende kors farger himmelen rød over Fødselskirken i Betlehem. Noen mil unna blir en ørkenslette i løpet av minutter forvandlet til en innsjø. Er den to tusen år gamle spådommen om verdens undergang i ferd med å gå i Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Mikael Lindy Myrbø

Mikael Lindy Myrbø

Skrevet av 27. november 2013 av Mikael Lindy Myrbø på fræna ungdumskole

et brennende kors farger himmelen over fødselskirken i betlehem rød.noen mil unna blir en ørkenslete i løpe av minutter forvandlet til en innkjø.er den to tusen år gamle spådomen om verdens undergang i ferd med a gå i oppfylelse?

eg synest boka var bra men for meg var den litt vanskelig å lese.


Christoffer Stavik Svensen

Christoffer Stavik Svensen

Skrevet av 27. november 2013 av Christoffer Stavik Svensen på Fræna Ungdomskole

Åndejegerene
Forfatter: Magne Hovden
Forlag: Aschehoug
Sider: 182
Åndejegerene 2
Hovedpersoners: Lizzy, Erik og Gunther
Handling: hovedpersonene må finne og drepe åndene
Problem: dem må finne åndene som er nesten umulig
Du skulle ha skreve litt mer detaljert gjennom helle historien
Du bør også fortelle mer om hovedpersonene
Det er en bra bok men det er lurt å lese den andre først sånn at du vet hva som har skjedd
Boka er anbefalt men har noe som kunne ha blitt bedre
Terning kast: 4


Benjamin Birkeland

Benjamin Birkeland

Skrevet av 31. oktober 2013 av Benjamin Birkeland på Kila skole, 9A

ÅNDEJEGERNE 2
DØDELIG GJENKOMST

Eirik, Lizzy og Gunther er Åndejegere, og deres oppgave er å holde onde ånder unna den virkelige verden, de må klare å finne åndene som har rømt og sende dem tilbake igjen til Mellomverden. Helt plutselig en dag vises et stort rødt brennende kors over Fødselskirken i Bethlehem på himmelen, og en hel ørken litt bortenfor blir på mystisk vis forvandlet til en innsjø på få minutter. Vil de klare å finne de onde åndene og sende dem tilbake før det er for sent? Klarer de å stå sammen til det er over?

Dødelig gjenkomst er bok nr. 2 i serien om Åndejegerne, som er en serie der det er blandet mye mellom virkelighet og fantasi. Historien til boka er helt grei og det er noen spenningstopper, men det kunne ha vært lagt til flere eller hatt mer spenning gjennom hele boka. Det er ei lettlest bok hvis du klarer å leve deg inn i historien. Forfatteren er Magne Hovden, og det er 182 sider i denne boken. Denne boka passer best for ungdommer mellom 11-14 år, gutter og jenter.

Anbefales: Nei


Stian

Stian

Skrevet av 31. oktober 2013 av Stian på sunnylven skule

Åndejegerne dødlig gjenomkomst
Forfattar: Magne Hovden
Sider: 182
Forlag: Aschehoug
Denne boka handlar om Lizzy, Eirik og Gunther dei er åndejegarar. Dei har ei spesiell kraft, men krafta blir kun aktivert når dei er ilag. Ein dag har det komt eit bilde på Gunther sitt rom i eljudnir, som er plassen åndejegerene bor. Det er eit bilde som stod på det gamle rommet i Berlin, der han budde før han vart åndejeger. Bildet er av faren og Gunther, men faren har blitt manipulert til ei geit. Så den same natta sneik Gunther seg ut av eljudnir får å komme seg til Berlin. Når han kjem til herskapshuset sitt i Berlin snik han seg forbi vakthundane og inn på rommet sitt. Han sette opp att bildet for å gi eit teikn til mora og faren, om at det kunne vere nokon i huset. Akkurat når han har sett det i frå seg ser han noko i sidesynet akkurat i det han blei overfalt bak frå. Mannen som hadde overfall han hadde stort bukkeskjegg, og satt lent over Gunther med hånden over munnen has. Mannen hadde eit arr på kinnet og dei mørke auga røpte ingen følelser. Då fekk Gunther auge på ein dobbelegget kniv som han halt i hånden over Gunthers brystkasse. Så løftet mannen kniven og Gunther venta på hugget.
Eg synst åndejegerne var ei sjukt bra bok fordi den kjem nye spenningshøgder heile tida og er nesten aldri kjedeleg. Forfattaren har og skrive boka på ein slik måte at alle gangane dei møtar ånder held han spenninga oppe. Den var veldig gripande og til tider nesten umuleg å legge frå seg. Eg anbefaler den på det sterkaste.


Marte Jørgensen

Marte Jørgensen

Skrevet av 28. oktober 2013 av Marte Jørgensen på Kila skole, 9A

ÅNDEJEGERNE 2
DØDELIG GJENKOMST

Eirik, Lizzy og Gunther er Åndejegere, og deres ansvar er å holde på freden i verden, ved å sende ånder som har rømt fra Mellomverden tilbake igjen. En dag dukker et brennende kors opp på himmelen over Fødselskirken i Bethlehem, og en ørkenslette blir forvandlet til en innsjø på få minutter. Det som er trodd å være Golgata, stedet for Jesus korsfestelse, revner, og en sti av stein og jord fører mot Jesus fødselsted. Hva er i ferd med å skje? Og hvorfor fungerer ikke Kraften slik den skal?

Dødelig gjenkomst er andre bok i serien om Åndejegerne, hvor virkelighet blir blandet inn med fantasi. Forfatteren er Magne Hovden, og han har skrevet 182 sider i denne boken. Historien i seg selv er bra, og det er mange spenningstopper, men av en eller annen grunn er selv de mest spennende øyeblikkene livløse for meg. Denne boka er passende for barn og ungdom rundt 10-13 år.

Anbefales: Nei.

Vis flere anmeldelser

Til toppen