Åndejegerne 3

Magne Hovden Aschehoug 2014 63 anmeldelser

De nyslåtte åndejegerne blir sendt undercover som utvekslingselever til en skole i en engelsk by for å være klar når en ånd bryter gjennom der. Det er en litt annerledes ånd de konfronteres med denne gangen. Ånden framstår som en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

David

David

Skrevet av 16. desember 2015 av David på Varteig skole

ÅNDEJEGEREN
Boken er skrevet av Magne Hovden

Boka var ikke så moro, det ble kjedelig å lese så mange sider uten noe gøy.
La være å lese. Det første kapitlet og det tredje var spennende å lese men etter hvert begynte det å bli kjedelig å lese, men for deg som liker Fantasy kan de gjerne lese boka. Noen ganger tenkte jeg hva leser jeg nå. Boka var om tre gutter som skulle starte på en normal skole. De gikk på åndejegereskole.
Jeg har lest en bok som handla det samme om at de skulle starte på en annen skole. Han har brukt ord som ekkel, morsom, gripende og troverdig. Boka var lett til å lese, men noen ganger var det lange mange lange og vanskelige ord.
Terningkast 2


Tom marius

Tom marius

Skrevet av 28. oktober 2015 av Tom marius på Varteig skole

Åndejegerne: siste skoledag.
Lizzy, Eirik og Gunther hadde spesielle evner for å fange ånder.
De ble sendt på oppdrag om å bekjempe ånden på Hull City Secondary School.
Ånden klarer å oppfylle ønsker innen skolens område.
Klarer åndejegerne å redde elevene og lærerne?
Klarer åndejegerne å bekjempe ånden? Klarer åndejegerne å fullføre oppdraget?
Klarer åndejegerne å finne ut noe om denne skolen og ånden?
Sjangeren er vel grøss, og boken er den 3 boken i åndejegerne serien.
Boken starter ikke spennende, bare snakking. men så skjer det ulykker på skolen.
Det blir mer spenning hvor lenger du leser.
Boken slutter med at skolen ble ødelagt, men alle elevene og lærerne var i sikkerhet.
jeg kunne nesten ikke stoppe lesingen om natten. Det var så spennende i slutten.
den boka var gripende og ekkel. men hele boken passer sammen.
Det som irriterte meg mest var begynnelsen var bare snakking.
men den bør nomineres til uprisen.


Zuhayr Abdi

Zuhayr Abdi

Skrevet av 15. desember 2014 av Zuhayr Abdi på Finnsnes ungdomsskole

Åndelig spenning

Lizzy, Eirik og Gunther har en spesiell evne. De kan nemlig fange ånder. Etter å ha jeget ånder etter ånder blir de sent ut på en vanskelig oppdrag. De går i skjul i skole der de forhåpentligvis klarer å fange denne ånden. Men de vet ingenting om den og oppdraget blir vanskeligere enn de håpet på. Klarer de å redde skolen uten at vennskapet ryker?
Åndejegerne 3 er bok tre i en spenningsserie skrevet av Magne Hovden.

Det jeg likte med denne boken er at det var humor. Men ellers så er det ingenting annet som fanget interessen min.
Jeg syns forfatteren klarte å fortelle på en grei måte sånn at nye lesere av serien klarer å komme inn på handlingen og få en grei bilde av karakterene.
Denne boken synes jeg passer for litt yngre lesere fra 9 til 13 år. Dette fordi boka er svært lett å lese at det ikke gir meg noen utfordringer. Derfor egner den seg heller ikke for å bli nominert til Uprisen. Alt i alt en akseptabel bok men det er det. Åndejegerne 3 får terningkast tre fra meg.


Kristoffer

Kristoffer

Skrevet av 15. desember 2014 av Kristoffer på Ås ungdomsskole

Boka var interessant men var litt treg og kjedelig i starten. Boka ble mer spennende underveis .Det var litt humor underveis, men noen ganger litt vanskelig å forstå hva som faktisk skjedde. Jeg gir boka terningkast 4.


Erlend

Erlend

Skrevet av 15. desember 2014 av Erlend på Lom ungdomsskole

Åndejegerene

Boka handler om tre litt uvanlige ungdommar med uvanlige evner. Dei får eit oppdrag der dei må reise å væra skuleelevar på Hull City Secondary School. Oppdraget går ut på å sende ånder tilbake til mellomverden. Dei må kome seg fort til skulen før ånden manifester seg.
Eg syntes boka var bra, den hadde litt kjedeleg start, men bygde seg bra opp mot slutten. Spenningstoppen bygde seg kraftigt opp mot slutten.
Eg tykte dette var ei god bok, den hadde mange små spenningstoppar så det skjer noko nesten alltid.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Ida Kristiansen

Ida Kristiansen

Skrevet av 8. desember 2014 av Ida Kristiansen på Åretta ungdomsskole

Åndejegerne, Siste Skoledag av Magne Hovden
Åndejegerne er en spennende og mystisk bok om ånder og spøkelser. Siste Skoledag er den tredje boken i en serie.
Den handler om disse tre ungdommene Lizzy fra New York, Eirik fra Norge og Gunther fra Tyskland. Dems neste oppdrag er å fange en ånd på en skole i England. Gunther blir fort populær og begynner å glemme Lizzy og Eirik, det gjør det vanskeligere og samarbeide for og fange ånden. Det viser seg at ånden kan oppfylle noen ønsker på skolen. Det blir trøbbel når en gutt ønsker at skolen og alle i den skal kollapse. Hva vil skje? Hvordan vil de greie seg? Kommer Lizzy, Eirik og Gunther til å bli venner igjen? Vil de finne ånden? Finn det ut selv! Les boka! Den er verdt tida!
Hvis man ikke har lest de andre bøkene kan man bli litt forvirret, men man kommer seg lett på sporet igjen. Den starter rolig og greit så du får bli litt bedre kjent med karakterene, også mot slutten blir den veldig spennende. I starten var den ganske grei og mot slutten kunne jeg ikke legge den fra meg! Ungdommene prøver å løse gåter og finne ut av mysterier rundt skolen, noe som gjør den enda bedre!
Boka slutter med en liten forventing men med en overrasket. Den har en fin og litt søt slutt, men rett før det blir du nok overrasket!
Jeg gir den terningkast 6 fordi den var spennende og jeg likte karakterene veldig godt. Teksten er lett å lese og du blir ikke forvirret eller helt borte når du leser den. For andre kan den være litt kjedelig i starten, men det beste blir spart til sist! Jeg likte også veldig godt humoren i boka!

Til toppen