Åndejegerne

Magne Hovden Aschehoug 2013 6 anmeldelser

Norske Eirik, Gunther fra Berlin og Lizzy fra New York har i utgangspunktet bare én ting felles: De fyller tretten år på samme dag. Men denne bursdagen blir ikke som andre. De våkner opp sammen, innestengt i et fangehull, uten Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Åndejegerne
Forfatter: Magne Hovden.
Sjanger: Fantacy

Åndejegerne handler om norske Eirik, Gunther fra Berlin og Lizzy fra New York. De kjenner ikke hverandre fra før, men de har en ting til felles, de blir 13 år samme dag. Plutselig våkner de opp i et fangehull, sammen. De får beskjeden om at de er de neste Åndejegerne. Hva er åndejegere?

Jeg syns dette er en morsom bok! Den var lett å lese og når du hadde lest litt måtte du bare fortsette. Dette var den beste boken jeg har lest av barne- og ungdomslitteratur som har kommet ut i år. Den var litt rar til å begynne med, men etter hvert begynte jeg bare å like den bedre og bedre. Den var spennende med at det var variasjon i språket og det skjedde en del uventede ting. Jeg leste litt gjennom anmeldelsene fra Åndejegerne som andre hadde skrevet og jeg så at den hadde fått skryt en del ganger. Dette syns jeg den fortjener. Jeg anbefaler denne til 5. klassinger og oppover!

Linn Marina Benjaminsen

Til toppen