Amuletten 1: Steinvokteren

Kazu Kibuishi Fontini Oversetter: Olav Bjørge 2016 7 anmeldelser

Faren til Emily dør i en dramatisk bilulykke, og resten av familien overlever bare så vidt. Etter noen år må Emily, moren og lillebroren Navin flytte inn i oldefarens hus på landet for å spare penger. Blant oldefarens merkelige oppfinnelser Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Eirik letmolie

Eirik letmolie

Skrevet av 7. desember 2017 av Eirik letmolie på Sigdal ungdomsskole

boka handler om to barn, to voksne og mange roboter. den handler om at disse tre hovedpersonene flyter til et hus som oldefaren dems har bodd i men det viser seg å være ikke et helt naturlig hus, moren forsvinner de oppdager en hel ny verden, og de får hilse på oldefaren.
Jeg syntes boka var veldig lett å forstå, veldig spennende, spenningskurven var for det meste på topp, de fleste aldersgrupper kan lese denne boken og det var fine bilder.
jeg gir boka terningkast 6.


Erling Berg

Erling Berg

Skrevet av 12. oktober 2017 av Erling Berg på Sigdal ungdomsskole

Det som var bra med boka var at den var litt spennende og at det skjedde mye rart i den boka.
Det som var dårlig var at boka var tam fordi det jeg syntes var at det hva liksom litt hit og dit.

Terningkast: 4


Fevang

Fevang

Skrevet av 10. mai 2017 av Fevang på Ringshaug Undomskole

AMULETTEN

Boken handler om Emily, broren Navin og moren, som må flytte vekk fra byen pga at faren døde noen år før så nå har de ikke råd til å bo der. De flytter til Oldefaren's forlatte hjem langt ute i ødemarka. Ingen har noen gang bodd der etter at oldefaren forsvant fordi det sies at det er hjemsøkt.

Når de ankommer huset finner Emily og Navin en rød roasa aktig amulett som etter hvert skal vise seg å være den ene tingen som kan redde livene deres.

Jeg likte denne boken ikke bare fordi den er spennende men også pga tegningene, de sier en del om hvordan alt foregår. Det er en nok så lett lest bok, hvis du har lyst på en bok som du bare kan lene deg tilbake og lese så anbefaler jeg den virkelig.

En liten negativ ting med denne boken som jeg synes, er at det tok meg maks en time å lese den selv om den er på hele 185 sider.
Men som sagt så er den lett lest bok.

Dette er den første i serien og hit til er det kommet 5. Jeg har bare lest den første men jeg kommer garantert til å lese de 4 andre også!
Jeg synes den passer til ungdom mellom 12-14

Jeg gir boken terningkast : 5


anton

anton

Skrevet av 4. mai 2017 av anton på ringshaug ungdomsskole

boka er en teineserie. den er en kort bok med lite skrift. det er bra med lite skrift og mange bilder.
sidetall:185
handling: det er to barn Emeli og Navid .
mammaen ble bort ført barna skal redde hene. di komer til en helt verden.
det var ikke så bra fordi det var ikke spenen før meg.
jeg vil anbefale boka før 10 år og til 13 år.
det er en fin bildebok.
terningkast: 4


Johannes

Johannes

Skrevet av 14. desember 2016 av Johannes på Sandnes skule

Bok: «Amuletten Steinvoktaren»
Forfattaren: Kazu Kibuishi
Sidetall: 185
Kategori: Fantasy
DENNE BOKE ER EIN TEGENESERIE
Eg personleg elske denne boka og eg skall gi grunnen snart for deke som har lyst til å lesa boke har eg lyst å gje deke eit innblikk i kva koka handle om.
Kva han handle om:
Boka handle mest om Emily og Navid. Men dei er 3 var 4 i denne familien du får vite kva som skjedde med faren vis du lese boke. Den familien på 3 bestemme at dei skulle ta da roleg og bu ute på landet. Dei vise at bestefaren sitt hus var tomt og dei kunne få da. Det er der Emily får amuletten sin og dei går ned til rike amedia.
Grunnen:
Grunnen til at eg like boka så veldig mykje er på grunn av historia. Eg vil lesa kar ein bok på denne planeten vis den har ein bra historie. Eg elske ein bok som har ein bra historie. Same vil skje vis eit spel har bra historie. Boke har ein bra oppbygning og kjem fram til poenget. Boke er veldig lettlest og dei fleste vill nokk forstå boke vis du gidd å lesa.
Eg vil amefala denne boke til dei fleste som liker å lese.
Terningkast: 6 Johannes Andvik

Vis flere anmeldelser

Til toppen