Alt jeg ville si

Silje Gundersen Cappelen Damm 2021 19 anmeldelser

På instagramkontoen Alt jeg ville si har den stadig voksende følgerskaren kunnet følge instagrampoet Silje Gundersen og hennes korte og treffende dikt om kjærligheten: om den vanskelige kjærligheten, den berusende kjærligheten og også sårbarheten som følger etter et brudd. Disse Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Asma Abdulkadir

Alt jeg ville si

Skrevet av 30. november 2021 av Asma Abdulkadir på Mæla ungdomsskole

Dette er en bok som er for deg som liker å bruke lang tid på en bok og virkelig liker en bok som går langsomt. Det er en bok med godt budskap som de fleste kan kjenne seg igjen i, spesielt ungdom. Den har med spenningskurver som holder boken interessant, men er ikke helt for meg. Den bruker litt lang tid mellom hver spenningskurve og jeg føler jeg leser bare for å nå og oppleve de spenningskurvene. Ikke boken i seg selv. Det er en samling av dikt, likevel føler jeg at de samme dikta går igjen.
Jeg gir denne terningkast 3.


Adrian Homme Stålen

Alt jeg ville si

Skrevet av 29. november 2021 av Adrian Homme Stålen på Mæla ungdomsskole

Denne boka er en samling av mange dikt, som handler om kjærlighet, vennskap og egentlig sjenerelt om livet. Det jeg syntes om denne boka er at det er mange fine dikt som kan bety forskjellige ting, man må noen ganger tenke på hva det betyr, det er bra fordi da får man reflektert over hva man har lest. En annen bra ting er at det ikke er så mye tekst, det er nok mange ungdommer i dagens samfunn som ikke orker å lese så mye eller som har tid til det.
Noe jeg ikke syntes var så bra var at det var 150 sider med nesten det samme på hver side.
Jeg føler denne boka passer for litt eldre, eller for de som har lyst til å finne noe fint å si til kjæresten.
Alt i alt syntes jeg denne boka var ganske bra, så jeg gir den terningkast 4.


Julie

Alt jeg ville si

Skrevet av 18. november 2021 av Julie på Sogndalen ungdomsskole

Dette er en bok med mange forskjellige dikt. Det føles ut som diktene er basert på en form for kjærlighet. Jeg tenker at temaet for denne boken er kjærlighetssorg. Jeg synes selv at noen av diktene var litt vanskelige å forstå, fordi jeg ikke har opplevd kjærlighetssorg. Ellers så var boken velig bra, den er veldig grei å lese og jeg liker at det er korte dikt.

Forfatteren for denne boken er Silje Gundersen. Silje skriver for forlaget Cappelen Damm. Silje ble først kjent gjennom sin Instagram konto <<alt jeg ville si>>, hvor hun legger ut forskjellige dikt og visdomsord om kjærligheten.


Amalie Johansen

Alt jeg ville si

Skrevet av 16. november 2021 av Amalie Johansen på Sogndalen ungdomsskole

Alt jeg ville si er en bok skrevet at Silje Gundersen. Boken inneholder masse forskjellige dikt og har 150 sider. Siden bok heter alt jeg ville si er det nok det hun sa eller skulle ønske hun hadde sagt. På diktene så høres noen av dem ut som kjærlighets dikt og noen andre som om at hun kanskje sliter litt. Jeg synes noen av diktene er veldig fine. Og kan kjenne meg igjen i følelsen av diktene.
Vist jeg skulle gitt denne boken terningkast hadde jeg nok gitt 5/6.


Milan

Alt jeg ville si

Skrevet av 16. november 2021 av Milan på Mæla ungdomsskole

Egentlig boka var veldig kjedelig og det er ikke en bok som jeg kommer til å lese en gang til.
På grunn av boka gir ikke så mye mening enkling. Men jeg sines at den boka er helt grei på grunn av det er lett å lese. Det som gjør boka dårlig er at du som leser den kommer ikke til å huske noen ting ut av boka på grunn av det er en dikt bok. Du bør lese boka på grunn hvis det er du er ikke glad å lese lange bøker. Og jeg gir den boka en 4/10.

Vis flere anmeldelser

Til toppen