Alt er ok

Ebba Schjølberg Eiring Flamme 2021 1 anmeldelse

Jeg pakka tingene mine. Og så dro jeg. Jeg skulle ha mitt livs år. Jeg så for meg at folk flokka seg rundt meg første skoledag. Men jeg var som en varseltrekant på en tom landevei. Lysende og annerledes. Midt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Arthi Sanjeevan

Ultimate high school drøm

Skrevet av 17. september 2021 av Arthi Sanjeevan på Kjeller ungdomsskole

« Alt er ok » er en ungdom- og kjærlighetsbok skrevet av Ebba Schølberg Eiring.
Boken handler om en jente som reiser til USA som en utvekslingsstudent. Hun vil oppnå den ultimate high school drøm. Drømmen man ser i serier og filmer, men er virkeligheten så lik ? Først blir hun plassert i den lille og konservative staten Oklahoma. Deretter finner hun ut at vertssøsteren hennes ikke er særlig hyggelig. Ingen kommer opp til henne på skolen, og ingen ser på henne. Nesten som hun er usynlig.
Jeg syntes denne boka var ganske spennende ! Det er alltid noe spennende som skjer. Når det begynner å gå litt rolig igjen, kommer det et nytt vendepunkt eller høydepunkt. Alle drømmer jo om hvordan det er å gå på high school i USA, og her fikk vi et skikkelig innblikk i det. Jeg likte veldig godt var personskildringene. De var så detaljert, at man fikk et helt blikk på de forskjellige personene. Noe jeg kanskje syntes var litt irriterende, var at det var så små kapitler. Et kapittel kunne være 1 side.
Denne boka anbefaler jeg til 12-16 åringer som er nysjerrige på et liv som high school student.
Ellers alt i alt, gir jeg denne boka terningkast 5 !

Til toppen