Alexander er forelska i Live

Atle Hansen Samlaget 2021 11 anmeldelser

Jonas går på vidaregåande. Han trivst best i bakgrunnen der han kan vere anonym og observere dei andre elevane. Han ser mellom anna korleis Alexander, den nye guten med dei vakre krøllane, verkar å vere interessert i Jonas' bestevenninne Live. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Ludvig

En spennende bok som handler om et viktig tema

Skrevet av 15. desember 2021 av Ludvig på Varteig barne- og ungdomsskole

Boka Alexander er forelska i Live handler om Jonas som er Homofil uten at han selv vet det. Den nye gutten på skolen er veldig interessert i bestevenninna til Jonas som heter Live, men kjæresten til Live liker ikke at han prøver å flørte med Live.

Jeg likte boka veldig godt. Den var lett å lese selv om den var på nynorsk og den var kort. Jeg mener at den har et viktig tema om at kjærlighet er kjærlighet. Jeg gir boka et terningkast 6


Theodor

Alexander er forelska i Live

Skrevet av 15. desember 2021 av Theodor på Varteig barne- og ungdomsskole

Boka Alexander er forelska i Live handler om: Jonas som går på videregående. Han trives best i bakgrunnen, der han har oversikt over alle de andre elevene. Han legger merke til at Alexander den nye gutten virker interessert i bestevenninna hans live.

Jeg syns ikke boken passet til meg og det jeg normalt liker å lese. Jeg tenker den kanskje er bedre for mindre barn.

Jeg gir boka terningkast 3


Hosiee Habtom

Rar Bok

Skrevet av 13. desember 2021 av Hosiee Habtom på Dokka ungdomsskole

Alexander er foreslska i live. Dette er en kjærlighets bok, drama bok. Denne boka var faktisk gøy å lese. Eg likte boka. Det som var bra at en kan faktisk oppleve det og det gjorde boka bra. Den er også bra fordi du kommer til å lure på hva som skjer med Jonas.
Boka handler om at det er en gutt som heter Jonas han er homofil. Venn hans heter live ho har en kjæreste og han heter Alexander han fant ut at Jonas er homo og begynte å mobbe og plage Jonas og det går hardt inn på Jonas. Boka er veldig enkel og lese den har ikke mange sider.

Eg gir boka ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Amélie

Alt man gjør for kjærlighet

Skrevet av 10. desember 2021 av Amélie på Kjeller ungdomsskole

Denne boka handler om Jonas som er forelska i Alexander, men Alexander er forelska i bestevennen til Jonas som heter Live. Det er også en som heter Kevin som er forelska i Live. Det ble drama mellom Alexander og Kevin, Kevin var slem mot Jonas og Jonas posta noe på instagram ved ett uhell som var veldig flaut
Jeg synes denne boka var veldig bra, og jeg likte at den ikke var for lang. Den kunne vært lagd sånn at den var mye lengre enn den er, men jeg synes det er bra at de ikke lagde noen unødvendige detaljer. Det var bra innhold, og den var spennende å lese.
Det jeg ikke likte var at jeg ikke forsto noe i starten. Jeg skjønte ikke hvem som var hvem i det hele tatt. Jeg følte at jeg bare leste og leste uten å vite hva jeg leste om, men det ble bedre halvveis inn i boka. Jeg klarte heller ikke å leve meg helt inn i boka.
Denne boken passer for jenter, men også gutter som kanskje innerst inne liker gutter fra 12-15
Terningkast: 4,5/6


Johan

En bok fra flere sider

Skrevet av 3. desember 2021 av Johan på Dokka ungdomsskole

Boka handler om en som heter Jonas som går på videregående. Han liker helst å være i bakgrunnen der han kan følge med på andre. Han følger mest med på den nye gutten, Alexander. Alexander har krøllete hår og virker interisert i bestevenninnen til Jonas, Live. Jonas liker ikke Alexander fordi han liker ikke tanken på hvordan han kan stjele Live. Men Jonas har en stor hemmelighet som han holder for seg selv. På en fest blir den spredd og hemmeligheten er ikke en hemmelighet lengre. Det er et sant rykte om at Jonas er homo.

Boka er veldig bra og interisang. Bokas sjanger er drama og passer rett in i sjangeren. Boka er kort men du får med deg veldig mye fakta ut av den. Den har en lang handling som er enkel og holde seg ved. Jeg liker boka og anbefaler å lese den uansett om du liker mer action fordi man må prøve ting man ikke tror man liker. Sånn som meg.

Jeg gir boka terningkast 5/6

Vis flere anmeldelser

Til toppen