Alanya Absolons krigere

Iselin Alvestad Aschehoug 2013 1 anmeldelse

Etter å ha beseiret isdragene og midlertidig satt heksa ut av spill, setter Haimo og Alanya kursen mot ørkenen for å treffe opprørslederen Absalon, som kjemper mot Aryaks undertrykkelse av Lubana. I mellomtiden ryktes det at heksa har alliert seg Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Astrid/Marikollen

Astrid/Marikollen

Skrevet av 2. april 2013 av Astrid/Marikollen

Boken handler om Alanya og Haimo som må dra den lange veien fra Abylon til Karavan for å møte den store krigeren Absalon. De bruker lang tid på reisen og det skjer flere mistenkelige ting på veien, men da de endelig kommer frem, blir ikke ting slik som de hadde tenkt seg.

Jeg synes boken var helt OK. Det er fjerde bok i en serie så jeg synes det var vanskelig å følge med på hvem som var hvem og ikke minst hva de var, i og med at jeg ikke har lest resten av bøkene i serien. Forfatteren har god fantasi og viser det godt i boken. Det var en spennende bok mot slutten, men likevel var den ikke min favoritt. Jeg tror at den hadde vært bedre og mer helhetlig dersom jeg hadde lest hele serien. Jeg anbefaler boken til personer som liker bøker med action, spenning og litt overnaturlige og magiske ting og skapninger.

Til toppen