Abnormium

Ida Kinden Jonassen Kindex 2021 1 anmeldelse

So lenge Athea kunne hugsa, hadde ho vorte innelåst kvar kveld. Ho måtte beskyttast mot eit eller anna der ute. Athea hadde alltid tenkt at mora berre var sjuk. So kom marerittet, dei søvnlause nettene, lyden frå kjellaren og ikkje Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Emmy

Alltid spennende

Skrevet av 2. september 2021 av Emmy på Sogndalen ungdomsskole

Boken handler om Athea som bor sammen med moren hennes og Sebastian som flyttet inn med dem etter faren hennes døde. Så lenge hun kan huske så har hun blitt innelåst på rommet hennes vær kveld. Plutselig en dag så velger moren og Sebastian og sende hun vekk til Abnormiumet. Men hvorfor vil de sende vekk Athea når hun er helt normal? Hun har jo ingen abnormitet? Eller har hun det?

Jeg synes boka er veldig spennende og full av nye overraskelsers hele tiden.
Det var aldri kjedelig å lese siden boken klarte å holde oppe spenningskurven gjennom hele boken. Boken var veldig bra skrevet men jeg synes at den kunne ha beskrevet Athea ganske mye mer. Men en av personene jeg synes den beskrevet veldig bra var Mikkel. Man kunne se for seg akkurat hvordan han så ut og man fikk vite mye om ikke bare hvordan han så ut men også veldig mye om personligheten hans, og det synes jeg var veldig bra.

Boken er veldig spennende og jeg anbefaler den til alle som liker å lese fantasi bøker.
Jeg synes denne boken bør nomineres til Uprisen.

Til toppen