Aarons maskin

Sverre Knudsen Cappelen Damm 2013 1 anmeldelse

Aaron tror det er pappas nye jobb som gir familien en drømmeleilighet i Libercasa, men snart er det Aaron selv som befinner seg i sentrum for et uhyggelig drama. Den mektige oppfinneren Julian Libermal, som jobber med en maskin som kan Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

Aarons maskin

Aarons maskin handler om gutten Aaron som flytter inn i Libercasa, som er en høyt teknologisk utviklet kvartal. Fra første stutnd skjønner Aaron at han ikke passer inn på den nye skolen, hvor alle er fra Libercasa. Den eneste grunnen til at de har fått flyttet til Libercasa er fordi faren til Aaron har fått seg jobb i Liberville, men senere får Aaron vite at det er han selv som er grunnen til at de fått flytte inn. Julian Liberman vil ha Aaron til å hjelpe ham med en maskin som skal gjøre alle mennesker 100% gode. Boka går ut på hvordan Aaron finner ut om hemmeligheten bak maskinen, og hvem som er på den gode siden.

Boka har en god handling og er en bra bok for de som liker science-fiction. Det negative med boka er at den bruker altfor lang tid på å komme inn i handlingen, men når handlingen først er i gang så er den spennende. i tillegg er det mange deler av boka som kan være kjedelige. Dette gjelder spesielt de første 100-150 sidene, med tanken på at det er en bok på 500 sider. Disse sidene har svært lite å si for handlingen, så det kunne helst ha vært litt kortere. Det positive med boka er at den har en unik handling og at den forteller mye om hva som er ondt og godt. I tillegg blir det nevnt flere moraler igjennom hele boka, som kan være tankevekkende. Jeg ville ha anbefalt denne boka til personer med god tålmodighet og leselyst, ikke minst for de som har sans for science-fiction.

Av Kavi

Til toppen