Å galoppere på stranda

Tuva Tovslid Forlagshuset i Vestfold 2021 2 anmeldelser

17-årige Mia er i Irland på ferie med familien, men alt hun vil er å ri hesten Hunter, bli kjent med Cody, jenta som skal arve stallen, og Aran, gutten som jobber der. Men Hunter er ikke lenger en trygg Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Nina

Kjempe søt og fin bok!

Skrevet av 2. desember 2021 av Nina på Mæla ungdomsskole

Jeg likte denne boken veldig godt, egentlig ikke noe og pirke på. Veldig fin mix av både romantikk, drama og spenning, men jeg tror denne boken ikke vil gi like mye mening for folk som ikke driver med hest som for folk som driver med hest. Boken er også veldig lett og lese! Så om du driver med hest og liker drama/romantikk bøker så er denne boken for deg! Terningkast 5!


Indrei Isvanezch

Flott språk og spennende!

Skrevet av 24. november 2021 av Indrei Isvanezch på Øresvik skole

17-årige Mia er i Irland på ferie med familien, men alt hun vil er å ri hesten Hunter, bli kjent med Cody, jenta som skal arve stallen, og Aran, gutten som jobber der. Men Hunter er ikke lenger en trygg hest å ri. Eieren hans holder på å ødelegge ham, Cody har ikke lyst til å eie en stall, og Aran tror at han aldri kan bli noe mer enn en stallgutt. "Å galoppere på stranda" handler om å finne ut hva du vil, og å tørre å gjøre det, selv om det er skummelt.

Boken er flott og fin og jeg likte at den var bra. Godt med spennende ting og saker. 10/10!

Til toppen