Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

The Urban Legend: Ingen vei tilbake

Josef Yohannes Gyldendal 2017 57 anmeldelser

Læreren Malcolm T. Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend», kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. Etter å ha fengslet alle byens fremste kriminelle har han nå fått Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Bjørnar Gaulen fosse

Bjørnar Gaulen fosse

Skrevet 7. februar 2018 av Bjørnar Gaulen fosse på Tastarustå skole

Boken er veldig bra og spennende. Den er en verdig oppfølger til den første sesongen. Jeg koste meg veldig med å lese den så derfor gir jeg den terningkast 6, mens jeg venter på neste sesong.


Emma Stegegjerde Uglum

Emma Stegegjerde Uglum

Skrevet 4. januar 2018 av Emma Stegegjerde Uglum på Luster ungdomsskole

The Urban Legend (sesong 2)
Eg likte denne boka svært godt, så derfor gir eg boka terningkast 6. Det er fordi, det var ganske mykje spenning i den og det var superheltar og superskurkar med i den. Eg sjølv liker superheltar og superskurkar derfor passa denne boka meg.

Forteljinga handlar om litt forskjellig. Det er seks episodar, og alle handlar om superhelten «The Urban Legend». Han er som ein ny Superman. Han har fått alle skurkane i byen i fengsel. Den største konkurrenten hans er sjalu på The Urban Legend`s ære og oppmerksomheit. Han reiser til Oslo på ferie, men den ferien blir ikkje heilt som han trudde.

Dei fleste vil sikkert sei det er ei bok litt meir for gutar enn jenter, men eg synes denne boka var heilt super. Så viss du liker teikneserier, superheltar og superskurkar er denne boka noko for deg.


Tinius krogh eckmann

Tinius krogh eckmann

Skrevet 18. desember 2017 av Tinius krogh eckmann på Fagerborg skole

The urban legend
denne boka handler om en mann som tror på rettferdighet. det er en tegneserie figur som slåss mot mange forskjellige skurker, blant annnet B-Gjengen, noe jeg syntes er kult fordi det er ekte gjeng. det er også kult at han drar til Oslo på ferie. så skjer det noe uventet der som gjør at han slåss mot kriminelle mennesker. boka er spennene hele veien, det er et par overraskelser her og der, som er bra. jeg kan se at folk blir lett revet med, men det var ikke helt der for meg. jeg syntes det er bra med banneord eller språket generelt. vis jeg skulle gitt denternigskast hadde den fått 3.


Magnus

Magnus

Skrevet 15. desember 2017 av Magnus på Rothaugen skole

The urban legend
Det er en tegneserie bok som handler om en mann som har sterk rettferdighet sans, og han vil kjempe for alle mennesker som ikke er slem mot andre. Han får mange venner på reisene sine og han blir kjent med alle type forskjellige folk. Dette var en litt spesiell bok jeg tror den passer best for folk som ikke er så glad i bøker, og som liker tegneserier.

Jeg synes boken var helt ok men den var bra på noen punkter i historien.
jeg syn denne bok var terningkast 4. denne boken passer for alderen 12-14 det var mye blod og sener som var litt mye blod så vis man blir lett påvirket så ville
jeg ikke lest denne boken. Men det var en ganske spennende bok det var mange forskjellige skurker og mordere eller onde folk.

Det burde vært med litt mer tyver og ikke bare mordere som er overmennesker
som er super sterk og rask. det burde vært mindre slåsskamper og litt mer story
rundt det hele det gikk litt rask fra by til by fra skurk til skurk. Det var alt for mye hopping i historien og mye folk som man ville bli “kjent” med som bare kom og forsvant med en gang, altså det var mye fram og tilbake men det var en ganske bra bok


Atle Berntzen

Atle Berntzen

Skrevet 14. desember 2017 av Atle Berntzen på Harestua skole

The Urban Legend
Boken The Urban Legend handler om en læreren som heter Malcolm, han går under en hemmelig identitet ved navn The Urban Legend som kjemper mot kriminalitet og urettferdighet. Det er en veldig spennende bok med mange spennende handlinger. Etter min mening er boken bra og har mange fine bilder som gjør det lettere og forstå teksten.
Derfor gir jeg boka terningkast 5

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Bjørnar Gaulen fosse

Bjørnar Gaulen fosse

Skrevet 7. februar 2018 av Bjørnar Gaulen fosse på Tastarustå skole

Boken er veldig bra og spennende. Den er en verdig oppfølger til den første sesongen. Jeg koste meg veldig med å lese den så derfor gir jeg den terningkast 6, mens jeg venter på neste sesong.

Til toppen