Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

The Urban Legend: Ingen vei tilbake

Josef Yohannes Gyldendal 2017 54 anmeldelser

Læreren Malcolm T. Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend», kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. Etter å ha fengslet alle byens fremste kriminelle har han nå fått Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Magnus

Magnus

Skrevet 15. desember 2017 av Magnus på Rothaugen skole

The urban legend
Det er en tegneserie bok som handler om en mann som har sterk rettferdighet sans, og han vil kjempe for alle mennesker som ikke er slem mot andre. Han får mange venner på reisene sine og han blir kjent med alle type forskjellige folk. Dette var en litt spesiell bok jeg tror den passer best for folk som ikke er så glad i bøker, og som liker tegneserier.

Jeg synes boken var helt ok men den var bra på noen punkter i historien.
jeg syn denne bok var terningkast 4. denne boken passer for alderen 12-14 det var mye blod og sener som var litt mye blod så vis man blir lett påvirket så ville
jeg ikke lest denne boken. Men det var en ganske spennende bok det var mange forskjellige skurker og mordere eller onde folk.

Det burde vært med litt mer tyver og ikke bare mordere som er overmennesker
som er super sterk og rask. det burde vært mindre slåsskamper og litt mer story
rundt det hele det gikk litt rask fra by til by fra skurk til skurk. Det var alt for mye hopping i historien og mye folk som man ville bli “kjent” med som bare kom og forsvant med en gang, altså det var mye fram og tilbake men det var en ganske bra bok


Atle Berntzen

Atle Berntzen

Skrevet 14. desember 2017 av Atle Berntzen på Harestua skole

The Urban Legend
Boken The Urban Legend handler om en læreren som heter Malcolm, han går under en hemmelig identitet ved navn The Urban Legend som kjemper mot kriminalitet og urettferdighet. Det er en veldig spennende bok med mange spennende handlinger. Etter min mening er boken bra og har mange fine bilder som gjør det lettere og forstå teksten.
Derfor gir jeg boka terningkast 5


pernille

pernille

Skrevet 14. desember 2017 av pernille på Sagene skole

jeg synes at denne boken er inspirerende fordi den viser at selv en helt normal person kan bli en helt, uansett hva.
boken er action fylt og lett å lese, den passer for barn over 5 og er ganske vennlig med hvordan plottet er. jeg synes at både boka og forfatteren er ganske bra.


Patric Elias Halland

Patric Elias Halland

Skrevet 14. desember 2017 av Patric Elias Halland på Sagene skole

Denne tegneserien er veldig kul og jeg liker den


kristoffer

kristoffer

Skrevet 14. desember 2017 av kristoffer på Sigdal ungdomsskole

boka er en samling av tegneserier. den handler om en gutt som ønsker å gjøre stedet han bor et bedre sted. for å hjelpe stedet han bor blir han en "helt" som redder dagen/uka/måneden. Jeg syntes boka var dårlig, den mangla spenning og action .
terningkast 2
jeg anbefaler boka til de som liker bøker med store bilder og lite tekst.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Sofia Dalehaug

Sofia Dalehaug

Skrevet 5. oktober 2017 av Sofia Dalehaug på Luster ungdomsskole

The Urban Legend
Malcolm er tilbake i et ny og spennende eventyr. I forrige bok bekjempet han onde skurker, som f.eks. Manchild og La Madrina, men i denne boken kan jeg love deg at det er nye og skumlere skurker. I denne boken befinner han seg i selveste Oslo. Der har han med seg Sarah Parks (journalisten i fra sesong 1). I boken får vi se mange populære steder i Oslo f.eks. Karl Johans gate, Aker brygge, Frognerparken og Utøya.
Da jeg hadde lest ca halve boken begynte jeg å skjønne sammenhengen. For hvert kapittel var det som om det var en ny episode i en TV-serie, og det syntes jeg var veldig kjekt.
For meg blir denne boken litt vanskelig å lese fordi alle tegningene er så detaljerte og skriften er skrevet med en forvirrende skrifttype, og da er det litt vanskelig å få med seg hva som skjer, spesielt når man ikke vet hvilken av snakkeboblene man skal starte med. Jeg synes forfatteren kunne ha utelukket Utøya siden det er et veldig sårt punkt for mange. Det kan være at noen som har opplevd noe vondt med Utøya, leser boken og ikke vet at det kommer et bilde av øya.
Jeg anbefaler denne boken for både jenter og gutter. Selv om det er en del blod og action, så synes jeg den var helt grei å lese, det var heller ikke noen ekle bilder av blod. Forfatteren av denne boken er veldig flink til å få oss lesere med i historien. Han beskriver hver minste detalj og har lagt inn mange spenningstopper som jeg synes var veldig bra. Jeg gir denne boken terningkast 4!

Til toppen