Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

The Urban Legend: Ingen vei tilbake

Josef Yohannes Gyldendal 2017 23 anmeldelser

Læreren Malcolm T. Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend», kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. Etter å ha fengslet alle byens fremste kriminelle har han nå fått Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Ludvig Ohren

Ludvig Ohren

Skrevet 19. oktober 2017 av Ludvig Ohren på Ringshaug ungdomsskole

EN HELT SUPER BOK!!

THE URBAND LEGEND

Boka handler om læreren Malcom T. Madiba som lever et dobbeltliv som the Urband Legend. Eller det var i hvertfall det fansen kalte han, etter han
bekjempet alle kriminelle i bok 1. Malcom er kun bevæpnet med sine knyttnever og han har hele byens kriminelle etter seg som bare venter på å få sjansen til å drepe han. I tillegg blir han utfordret av en livsfarlig konkurrent som er sjalu på the Urband Legends berømmelse. Etter alt dette ville han ha en avslappende ferie i Oslo, men den ble ikke så avslappende som han trodde. Denne boka inneholder de seks episodene i andre sesong og helt på slutten av er det et spesialhefte mot mobbing.

Boka er en helt super tegneserie bok (bok nr2), men du må nesten lese første bok i serien for at du skal forstå hva som skjer i denne. Boka starter veldig brått på fordi det var en helt syk spenningstopp på slutten av forgje bok. Etterhvert roer det seg litt ned, men det er egentlig spennende gjennom hele ''the urband Legend''. Derfor klarer du bare å ikke legge den fra deg. Det er super enkelt å leve seg inn boken, og ja jeg bare elsker den.

Dette er en mer realistisk superhelt tegneserie. Jeg mener andre superhelter som Spiderman og superman har overnaturlige krefter og dette har ikke ''the urband legend'' Det er ganske så enkelt språk og jeg vil ikke si at de snakker på en vanskelig måte, men til tider så kan ''skurkene'' i boka snakke litt stykt. Det beste med boka er at ''The urand legend ''klarer å banke opp alle skurkene hele tiden. Det er helt sykt at han klarer det. Det eneste som kanskje kunne vært litt kulere er at ''the urband legend'' kunne kanskje hatt en superkraft, eller en type spesialitet hvis du skjønner hva jeg mener, Men utenom det så har jeg ikke noe mer å rette på.

Jeg vet at jeg skal være kritisk men det klarer jeg bare ikke. Dette er en helt SUUUPER bok og jeg bare elsker den. Jeg anbefaler boken på det høyeste og ''the urband legend'' burde kåres til u-prisen. Jeg gir helt denne boken helt klart en 5+ hvis ikke en 6er. I love this book.


Johannes Erlend Viken Oppedal

Johannes Erlend Viken Oppedal

Skrevet 19. oktober 2017 av Johannes Erlend Viken Oppedal på Luster ungdomsskole

Ingen Vei Tilbake The Urban Legend
For deg som liker actionfylt spenning og drama, og ikkje lange tekster – Ja, då er denne boka perfekt for deg! Eg gjev boka terningkast 5.
Dette er ei lettleseleg bok som handlar om ein mann som heiter Malcom T. Han har ein skjult identitet som The Urban Legend. Han spring rundt i gatene av Oslo også kjent som Capital City og bekjemper kriminalitet med berre hendene, men med skurkar som The Suburban Myth og B-Gjengen kan det bli vanskeleg å halde styr på alt. + ein viss annen
Eg likte godt at boka inneheld forhindring av mobbing mot Leon og Daniella i siste delen. Bilda gjorde alt mykje betre og innhaldet vart mykje meit tydelig. Då eg leste denne boka fekk eg berre lyst til å lese meir.


Abdiladif Omar Jama

Abdiladif Omar Jama

Skrevet 19. oktober 2017 av Abdiladif Omar Jama på Luster ungdomsskole

Supre illustrasjoner
The Urban Legend er ei actionfylt og fantastisk bok. The Urban Legend er ei lettlest teikneseriebok. The Urban Legend reiser rundt omkring og kjemper mot nokon av dei farlegaste gruppene som befinner seg i Norge. Tilslutt handlar det om mobbing.
Boka er like spennande sjølv om det er bok 2 i serien. Eg likte boka veldig godt og gjev den terningkast 6


david

david

Skrevet 19. oktober 2017 av david på Åsly skole

The Urban legend: ingen vei tilbake
Det handler om en mann som prøver å bekjempe ondskapen. Boka handler også om mobbing. Jeg likte boken veldig godt fordi det er veldig gode tegninger som forklarer veldig godt hva det handler om. Det får fram det lille ekstra for at det skal bli veldig spennende. Jeg likte også at det ikke var alt for mye tekst på en plass. Jeg gir denne boken terningkast 6


Markus Melvold

Markus Melvold

Skrevet 19. oktober 2017 av Markus Melvold på Ringshaug ungdomsskole

Forskrekkende DÅLIG!
Sjangerne i boka Urban Legend sesong 2 er, grøss, drama og tegneserie. I boka for du vite om en superhelt som kaller seg Urban Legend, og han kjemper i mot kriminelle. Boka starter kaotisk, fordi de starter med å fortelle handlingene som skjedde boka før. Det er en jevn spenning skurv, men du vet når spenninga kommer. Boka slutter forventa. Det er noen deler i boka det er lett å kjenne seg igjen, ellers vanskelig. Alt passer i boka, men det er bare at ingenting henger helt sammen, som kan bli en litt tung bok å lese. Den ligner ikke på noen av bøkene jeg har lest, på grunn av ingen sammenheng. Det er en veldig usannsynlig bok fordi det skjer i Norge og det skjer ikke så dramatiske ting i Norge. Boka var lett å lesse fordi, det er korte setninger og lett språk, med intense setninger. Det er litt banning i boka som ikke passer helt inn i boka. Den gjør meg ikke så veldig interessert i boka. Boka handler om en mann som skal slåss i mot kriminalitet. Forfatteren skal kanskje bevise at alle kan være en superhelt. Boka forteller ikke noe om å være ung, men den kan bli kjedelig i noen deler. Bokas styrke er et ungdoms språk. Boka Henger ikke helt sammen. Andre bør lese boka hvis du liker tegneserie. Jeg gir terningkast 3 fordi boka henger ikke sammen, og for brå start.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Daniel Myklebust

Daniel Myklebust

Skrevet 5. oktober 2017 av Daniel Myklebust på Luster ungdomsskole

The Urban Legend sesong 2

Jeg leser ikke så mye men denne boken her likte Jeg veldig godt. Og den gjør norsktimene mye gøyere. Jeg vil gi denne boken terningkast 6.

Det er veldig bra tegninger, lett å lese og tegningene beskriver veldig mye hva som skjer. Den har en super start og jeg liker det at det ikke tar lang tid før det skjer action i boken. På slutten handlet det om mobbing og det var like spennende som alle de andre episodene.

Boken handler om at det er en superhelt som drar rundt og forhindrer kriminalitet. Superhelten drar til forskjellige byer, på landet og på skolen.

Jeg skal gå på bibloteket og låne bok nr. 1 i denne serien

Daniel Myklebust

Til toppen