Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

The Urban Legend: Ingen vei tilbake

Josef Yohannes Gyldendal 2017 54 anmeldelser

Læreren Malcolm T. Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend», kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. Etter å ha fengslet alle byens fremste kriminelle har han nå fått Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Magnus

Magnus

Skrevet 15. desember 2017 av Magnus på Rothaugen skole

The urban legend
Det er en tegneserie bok som handler om en mann som har sterk rettferdighet sans, og han vil kjempe for alle mennesker som ikke er slem mot andre. Han får mange venner på reisene sine og han blir kjent med alle type forskjellige folk. Dette var en litt spesiell bok jeg tror den passer best for folk som ikke er så glad i bøker, og som liker tegneserier.

Jeg synes boken var helt ok men den var bra på noen punkter i historien.
jeg syn denne bok var terningkast 4. denne boken passer for alderen 12-14 det var mye blod og sener som var litt mye blod så vis man blir lett påvirket så ville
jeg ikke lest denne boken. Men det var en ganske spennende bok det var mange forskjellige skurker og mordere eller onde folk.

Det burde vært med litt mer tyver og ikke bare mordere som er overmennesker
som er super sterk og rask. det burde vært mindre slåsskamper og litt mer story
rundt det hele det gikk litt rask fra by til by fra skurk til skurk. Det var alt for mye hopping i historien og mye folk som man ville bli “kjent” med som bare kom og forsvant med en gang, altså det var mye fram og tilbake men det var en ganske bra bok


Atle Berntzen

Atle Berntzen

Skrevet 14. desember 2017 av Atle Berntzen på Harestua skole

The Urban Legend
Boken The Urban Legend handler om en læreren som heter Malcolm, han går under en hemmelig identitet ved navn The Urban Legend som kjemper mot kriminalitet og urettferdighet. Det er en veldig spennende bok med mange spennende handlinger. Etter min mening er boken bra og har mange fine bilder som gjør det lettere og forstå teksten.
Derfor gir jeg boka terningkast 5


pernille

pernille

Skrevet 14. desember 2017 av pernille på Sagene skole

jeg synes at denne boken er inspirerende fordi den viser at selv en helt normal person kan bli en helt, uansett hva.
boken er action fylt og lett å lese, den passer for barn over 5 og er ganske vennlig med hvordan plottet er. jeg synes at både boka og forfatteren er ganske bra.


Patric Elias Halland

Patric Elias Halland

Skrevet 14. desember 2017 av Patric Elias Halland på Sagene skole

Denne tegneserien er veldig kul og jeg liker den


kristoffer

kristoffer

Skrevet 14. desember 2017 av kristoffer på Sigdal ungdomsskole

boka er en samling av tegneserier. den handler om en gutt som ønsker å gjøre stedet han bor et bedre sted. for å hjelpe stedet han bor blir han en "helt" som redder dagen/uka/måneden. Jeg syntes boka var dårlig, den mangla spenning og action .
terningkast 2
jeg anbefaler boka til de som liker bøker med store bilder og lite tekst.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Morten Opås

Morten Opås

Skrevet 29. september 2017 av Morten Opås på Grim skole

The Urban Legend- for deg som hater å lese.

The urban legend er en lettlest tegneseriebok som handler om en superhelt som holder til i Norge mesteparten av tiden. The Urban Legend reiser rundt om kring og kjemper mot noen av de farligste gruppene som befinner seg i Norge.

Jeg er en gutt som hater å lese. Dette er den tredje boka jeg har lest på ungdomsskolen, men denne boka leste jeg kjappest. Det skjer ikke ofte. Den var lett å lese, tegningene var grove og morsomme.

Det som gjør boka god er bildene som forklarer hva som skjer. Det var ikke så mye tekst og handlingen var lett å skjønne.

Du som leser denne boka vil oppleve masse rart i fra andre perspektiver som funker ganske bra. Du for se hovedpersonen sitt vanlig liv samtidig som superhelt, men man får også se fiendene sitt perspektiv i handlingene.

Jeg synes denne boka passer best til gutter.

Jeg vil gi boka terningkast 4 fordi at boka var gøy og lett og lese, men jeg synes at det var noen sider som kunne ha hatt mere tekst.

Til toppen