Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Sveiseblink

Helene Guåker Gyldendal 2017 67 anmeldelser

Kristoffer går på videregående. Han har kompiser han ikke helt stoler på og en far som aldri prater om de viktige tinga. Og så dukker Jenny opp. Som om det gjør saken noe bedre.

Hvordan skrive en anmeldelse?

Håvard Brun

Håvard Brun

Skrevet 14. desember 2017 av Håvard Brun på Luster ungdomsskole

Den nye jenta
Sveiseblink er ei bok der det handlar om biler og sveising. Den er ikkje av dei dårlegaste, men heller ikkje av dei beste. Det som var bra med denne boka var at den handlar om det 18 åringar gjer eller kan finne på å gjere.
Denne boken handlar om Kristoffer, det er han som er hovudpersonen i sveiseblink. Han er 18 år og når han finn ut at det er kome ei ny jente i bygda so vil han finne ut kven det er. Han ser ho når ho reiser forbi tomten. Ho har langt raudt hår og ho heiter Janne. Ein gang er det fest og Kristoffer begynner å slåst med broren til Janne. Han finn ikkje ut av det før etterpå at det er broren til Janne han slost mot. Etter kvart so blir han meir og meir forelska i ho. Men etter kort so får dei same sommarjobb. dess Lengre dei har jobba saman dess meir blir dei venner.
Eg tykkjer at denne boka var bra, men det var litt for mange sider der det nesten ikkje skjede noko, var det langtekkeleg og monotont. Men alt i alt var denne boka ok. Eg gje karakter 4-. viss det hadde vore meir action kunne denne boka fått 6.


Birk myhre flom

Birk myhre flom

Skrevet 14. desember 2017 av Birk myhre flom på Ringshaug ungdomsskole

denne boka handler om Kristoffer som går på videregående skole. han liker biler og damer. han blir forelsket og blir en helt annen person når ham møter hun. drømme bilen hans er en Volvo 850

jeg syntes at boka var treg i starten. det tok lang tid å komme inn i bok. men jeg syntes den var bra når jeg kom inn i den. den er perfekt for de som liker bil. jeg syntes at boka skal være i aldersgruppen 13 år og oppover. jeg velger selv og gi boka en 4. fordi den fin for meg. og den var litt treg og komme inn i


karl martin

karl martin

Skrevet 14. desember 2017 av karl martin på Sigdal ungdomsskole

Jeg vil gi denne boka terningkast 4

Boka var grei og sånn men jeg fikk aldri satt meg inn som Kristoffer ( hovedpersonen) og det var en av grunnede jeg ga en 4, og det var masse ting jeg likte å men det var for masse følelser for bokas mening mente jeg han var egentlig en gutt som likte å sveise og da han ble forelsket ble det dumt å gjøre boka til en følelsebok.

Jeg trur jeg ville likt den bedre om jeg hadde sett mer av det jeg liker som eks sveising litt fysisk arbeid som kunne piffa boka litt opp, men den var slettes ikkje dårlig den hadde noen morsomme stunder som da har kjørte i 160km av å tenke på Jenny.


Erlend Sie

Erlend Sie

Skrevet 14. desember 2017 av Erlend Sie på Luster ungdomsskole

Fristende innpakning, langtekkelig innhold
Denne boken handler om noe som er trist. Den handler om en som hadde sommerjobb hos kommunen. Han klipper plener til folk. Der jobber også en jente som han er forelsket i. den jenta var en som er på hans skole. Det handler også om noen andre gutter som var med i gjengen. Det er også et dødsfall, uten at det gjør boken mer interessant.
Jeg likte ikke denne boken fordi jeg synes den har en litt brå start og en hurtig slutt. Jeg liker denne boka svært lite. jeg synes det er litt lite spenning. Jeg vil anbefale denne boka til dem som liker å lese bøker som det er intetsigende. Jeg vil gi denne boken terningkast 1. Det får den for å ha godt språk.


Markus danielsen

Markus danielsen

Skrevet 11. desember 2017 av Markus danielsen på Rosten skole

Sveiseblink

Boka “sveiseblink handler om forelskelse, sveising, biler og egentlig alt som er med ungdommer. Hovedpersonen i boka er Kristoffer på 16 som er en helt vanlig ungdom som går på skole. Kristoffer har aldri vært forelsket og da kristoffer får øye på denne rødhårete jenta så faller han for hun. hva gjør han for å få kontakt med hun? Vil han dumme seg ut? og vil han få henne?

Innholdet i boka passet ikke meg helt. Jeg liker ikke bøker med dette temaet som gjorde til at det var vanskelig for meg å lese ferdig boka fordi innholdet var ikke noe jeg likte. Jeg tror at hvis man liker bøker om biler, sveising og forelskelse så vil boka her være midt i blinken. Historien i boka kunne hendt i virkeligheten og der føler jeg at boka ble brakt litt opp.
Selv om boka var tynn synes jeg at boka var tung lest og den var vanskelig å følge med på hva som var ment med det hun skrev. Jeg følte at det var lite spenning og når jeg følte at spenningen skulle starte så ble jeg skuffet. Det at det ikke var så mye spenning i boka gjorde til at jeg mistet interessen veldig raskt. Hvis den hadde hatt mer spenning så hadde jeg kanskje følt annerledes om hvor bra boka var. Jeg velger å gi boka terningkast 3.

Vis flere anmeldelser

Til toppen