Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Stavanger Stories 2

Terje Torkildsen Samlaget 2018 47 anmeldelser

Ei ulukke har aldri ei enkel årsak. Ho er ei følgje av fleire uheldige hendingar som heng saman i ein serie. Kvardagslege handlingar som me menneske gjer, utan tanke på at dei kan få tragiske konsekvensar. Stavanger Stories 2 er fjorten Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

David

David

Skrevet 6. desember 2018 av David på Åkra ungdomsskole

Boka heiter Stavanger Stories 2 og er skrevet av Terje Torkildsen. Boka er basert på forskjellige noveller, ein av desse fortellingene er om ei dame som har ein mann I Nordsjøen. Det er eit kapitel som heiter «Dame med mann I Nordsjøen, det går ut på at denne dama har da sex med ein anna mann og når denne mannen står opp så husker ikkje han noko. Eg likte ikkje boka fordi det eg syntes at det blir for mange forteljingar på ein gong. Det som er grunnen til at denne boka er dårleg for meg er at, det er heile 14 forskjellige forteljingar I denne boka. Eg meiner at dei som leser den må like at det er mykje forskjellig å huske på når du leser. Eg vil gi denne boka terning kast 2 fordi det er for mykje forskjellig innhold I denne boka.


Steinar

Steinar

Skrevet 5. desember 2018 av Steinar på Orstad skole

Stavangerstories 2
Stavangerstories 2 er en bok fullt av humor fra start til slutt. 14 morsomme historier om Betty og Broremanns familie. Handlingen foregår i området rund Stavanger. En rekke ulike ulykker rammer familien. «En ulykke har aldri en enkel årsak. Den er en følge av flere uheldige hendelser som henger sammen i en serie. Hverdagslige handlinger som vi menneske gjør, uten tanke på at de kan få tragiske konsekvenser». Hvert kapittel er en ny historie, og de virker realistiske slik at det ikke er noe man tenker er rart.
Boken har gode skildringer som gjør det lett å leve seg inn i historiene. 14 morsomme og tragiske historier. Boken er skrevet på nynorsk og har et variert og enkelt språk. Det at det er 14 små historier gjør at det ikke er så tungt å komme seg igjennom boken.

Jeg vil anbefale denne boken til de som liker humorbøker. Boken er lett å lese, og lett å forstå.
Boken får terningkast 5.


Andreas

Andreas

Skrevet 3. desember 2018 av Andreas på Orstad skole

Stavanger Stories 2 er ei bok som handlar om mykje. Det er ganske mange historiar, og i all hovudsak er det ein familie det handlar om. Historiane er relativt korte, og er skrivne med innleving og alvor. Det var også eit forsøk på humor, som eg trur kan treffe bra hos mange. Dessverre bomma det meste av humoren på min humor, så eg synes ikkje at boka var så veldig underhaldande. Noko som trekk opp er at handlinga går føre seg i Stavangerregionen, og at eg liker nokre av historiane. For ganske mange vil det forståeleg nok vere ganske morosam lesing.

Terningkast: 3


Tuva

Tuva

Skrevet 29. november 2018 av Tuva på Vadsø ungdomsskole

Stavanger Stories 2 handler om familien til Betty og Broremann som blir utsatt for flere ulykker.
Hvert kapittel er ny hendelse.
Jeg syntes boken var vanskelig å forstå siden det var ny ulykke hele tiden som gjordet at det ble forvirrende.
Jeg gir boken terningkast 2.


Jonas

Jonas

Skrevet 19. november 2018 av Jonas på Orstad skole

Stavanger stories er en bok som tar plass i Stavanger. Du følger hovedsakelig broremann og Betty i historien, men også noen sidekarakterer så har noe med dem å gjøre.

Boka har 14 historier i seg på ca 7-10 sider hver. Man må ikke lese den første for å forstå den andre, men det anbefales. Det er mye de samme karakterene og hovedplottet er annderledes i hver historie. Jeg personlig syntes at boka var kjedelig. Mye av humoren i boka var ikke helt i min stil. Karakterene sine handlinger føltes ofte uekte og ofte ikke særlig interesantte. Karakterene i seg selv er heller ikke interesantte etter min mening. Det boka gjør som er veldig bra er slutten på hver fortelling, stopper veldig brått og uventa.
Terningkast 2

Vis flere anmeldelser

Til toppen