Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Så lenge ingen ser oss

Anders Totland Gyldendal 2017 22 anmeldelser

Det er ingen som ser oss her, seier Ole, den nye stefaren til Jon. Jon har hatt ein del av dei. Men Ole er annleis. Han lagar pannekaker, legg frem gymtøy og passar på at det er nok mat i Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Amalie Johannesen Skålvik

Amalie Johannesen Skålvik

Skrevet 12. desember 2017 av Amalie Johannesen Skålvik på Luster ungdomsskole

Creepy stefedre er noe av det verste jeg vet!
Jeg gir denne boken en solid 5er!
Jon digger den nye stefaren sin, Ole. Han lager pannekaker, pakker nister og blir til og med den nye fotballtreneren til Jon og de andre. Men senere, viser det seg at Ole ikke var den han sa han var. Han er en helt annen mann.
Denne boken har et veldig sterkt tema som kanskje ikke alle er så kjente med. Boken endte også veldig brått. Når jeg var ferdig med å lese denne boken, måtte jeg ta meg en pause. Som i å samle tankene og finne ut hva i alle dager det var det jeg leste.
Boken er veldig lettlest, og jeg leste den ferdig på ca. en time. Dette var en spennende, og tankevekkende bok. Det er godt og enkelt nynorsk. På omslaget, ser vi et nøkkelhull, og inni er det en mørk skog, og et lite ensom telt. Rune Markus, du har gjort en god jobb med dette omslaget. Det er veldig lett å forstå hva det handlet om. Det er veldig bra at denne boken tar opp et slikt tema. Jeg anbefaler dere å lese den.


Ailen Norheim Ekrene

Ailen Norheim Ekrene

Skrevet 12. desember 2017 av Ailen Norheim Ekrene på Luster ungdomsskole

Hald ut, du forstår til slutt…..
Stefaren til Jon er den perfekte stefar. Han lagar mat og han er ein god fortballtrenar. Men når sanninga kjem fram er han kan hende eit heilt anna menneske?
Det er ikkje like lett å forstå kva boka handlar om i starten, fordi det kjem nye moment i kvart kapittel. Dei er også så korte at det er vanskeleg å komme inn i handlinga. Magien er at du må lese nesten heile boka for å verkeleg få tak i forteljinga. Når eg begynte å nærma meg slutten gjekk det plutseleg opp for meg kva boka handla om, og da vart ho plutseleg mykje meir spennande.
Boka var enkel å lese, hadde mange spenningstoppar og gode skildringar. Forfattaren hadde skreve det på ein måte slik at de var enkelt å lese. Eg vil anbefale denne boka til ungdommar rundt 13 år.
Eg gir denne boka terningkast 4.


Sara Barsnes

Sara Barsnes

Skrevet 8. desember 2017 av Sara Barsnes på Rothaugen skole

Jeg er redd

Denne boken vil jeg gi et terningkast: 5+
Fordi jeg syntes den var spennende men på en rar og god måte.
Alt som stod i boken er sant, og da synes jeg det var på tide at noen lagde en ungdomsbok/litt barnebok om dette temaet.
Jeg anbefaler denne for alle barn som er 12 år og eldre.


Malene breian bjørndal

Malene breian bjørndal

Skrevet 30. november 2017 av Malene breian bjørndal på Ringshaug ungdomsskole

Jeg syns boken var veldig spennende men kunne bli litt kjedelig inni mellom. jeg syntes dette fordi forfatteren fortalte ting litt spesielt noen ganger. Personene i denne boken blir ganske godt fortalt men skulle gjerne hørt litt mer på slutten hvordan det gikk videre med Ole.


Helle Sørvik

Helle Sørvik

Skrevet 30. november 2017 av Helle Sørvik på Ringshaug ungdomsskole

jeg syns boka var spennende og annerledes. med annerledes mener jeg litt rar og spesiell, og veldig ulik andre bøker jeg har lest. boka var orginal. jeg likte boka, men jeg syns slutten var litt brå

Vis flere anmeldelser

Til toppen