Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Recover

Torbjørn Moen Omnipax 2018 23 anmeldelser

Johannes – Josse blant venner – har en eneste oppgave i livet akkurat nå. Og det er å komme over Linda Røyse. Kompisen Truls vet råd. Han googler gode selvhjelpstips for folk i sorg og krise, og drar Josse med Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Mia

Mia

Skrevet 14. desember 2018 av Mia på Lom ungdomsskole 10A

Boka handler om Johannes (Josse), som har kjærleikssorg. Linda Røyse har slått opp med han. Nå må han komme seg over henne.

Boka har passande språk og er lettlest. Det er litt for mange detaljer om snørr og gørr. Det er ei fin historie om korleis eit brudd kan føles, men det er litt stilleståande når Josse heile tida tenkjer på det han gjorde saman med Linda. Slutten er fin, og sjølve boka ellers er bra skrive, men når halve handlinga er mimring, blir det litt kjedeleg.

Terningkast 4.


.

.

Skrevet 10. desember 2018 av . på Husnes ungdomsskole

Eg har lest boka, Recover. av Torbjørn Moen. Boka handler om ein gutt som heite Johannes. Johannes har kjærlighets sorg over ei jente som heite Linda Røyse. gjennom heile boka så leser vi om Johannes når han prøver og kurere sorgen. Eg syntes at boka var ganske bra. Eg fekk med meg alt som skjedde og den var ganske klar. Boka var også ikkje for lang eller for kort men akkurat lang nok. Vist eg skal gi boka eit terning kast så får ho ein 5.


Marius Svestad

Marius Svestad

Skrevet 7. desember 2018 av Marius Svestad på Lom ungdomsskole 10B

Re-cover
Boka handlar om ein gut på 15 år som heiter Johannes (Josse). I starten av boka slo kjæresten hans Linda Røyse opp med han, og resten av boka handlar om korleis han kjem seg att. Vennen hans Truls er med og hjelp han og dei prøver mange råd frå nettet og spør forskjellige folk om dei har historikar om akkurat det same.
Boka var mest spennande i starten, men holdt seg bra utover boka også. Slutten var som forventa og ikkje brå. Veldig greitt språk og ikkje mykje tekst på kvar side. Dette var ei kjærleiks- og drama-bok og passa ikkje heilt for meg, men eg vil absolutt anbefale boka til andre på ein alder frå 13 til 15.
Eg gjev boka terningkast 4.


Mille

Mille

Skrevet 4. desember 2018 av Mille på Landøya ungdomsskole

Sjanger: Kjærlighet, drama

Boken handler om 15 år gamle Johannes (Josse blant venner) som er sammen med en jente som heter Linda Røyse. Johannes er veldig glad i henne men etter en filmkveld hos Kaja i C-klassen innser Linda Røyse at hun ikke vil være kjæresten til Johannes mer. Hun slår opp med Johannes og han får kjærlighetssorg og prøver å få Linda Røyse tilbake. Boken handle for det meste om hvordan Johannes kommer seg over Linda Røyse

Jeg synes at boken var best på starten fordi det var da det skjedde mest. Selv om det var mye om det samme så fikk forfatteren det til å virke spennende, jeg fikk lyst til å vite hva som ville skje selv om det ikke var noe stort plott. Noen gangen så syntes jeg at forfatteren forklarte ting mer enn han burde.

boken hopper litt frem og tilbake i tid og det kan bli litt forvirrende noen gange, men man skjønner det etter hvert.

Jeg gir boken Terningkast: 5


Alma

Alma

Skrevet 3. desember 2018 av Alma på Orstad skole

Denne boken handler om Johannes (Josse) på 15 år som nettopp har gjort det slutt med kjæresten Linda Røyse. Han har enda følelser for henne og boken går ut på at han skal komme seg over Linda.
Boken har en bra start og jeg likte innholdet. Kunne hatt litt mer variasjon men den var veldig lett å lese. Beskrivelsene var bra men ble noen ganger litt for detaljerte og ble litt mye. Slutten var også veldig bra og jeg likte at du måtte tenke selv hva som skjer etterpå.
Terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Maren

Maren

Skrevet 10. oktober 2018 av Maren på Brandbu ungdomsskole

Re-cover

Jeg syntes boka var veldig bra. Boka handler om Josse og han vil komme seg over Linda Røyse. Boka er ganske morsom og se alt det han gjør. Jeg syntes også at det er bra at det skapes et ganske godt vennskap pga en kjærlighetssorg. Den er ganske spennende. Den er også veldig søt. Noen ganger kan det føles ut som boka er veldig lang men, så går det over. Den hopper en del fram og tilbake men, det bli ikke forvirrende. Jeg gir den en terningkast 5.

Til toppen