Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Recover

Torbjørn Moen Omnipax 2018 22 anmeldelser

Johannes – Josse blant venner – har en eneste oppgave i livet akkurat nå. Og det er å komme over Linda Røyse. Kompisen Truls vet råd. Han googler gode selvhjelpstips for folk i sorg og krise, og drar Josse med Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

.

.

Skrevet 10. desember 2018 av . på Husnes ungdomsskole

Eg har lest boka, Recover. av Torbjørn Moen. Boka handler om ein gutt som heite Johannes. Johannes har kjærlighets sorg over ei jente som heite Linda Røyse. gjennom heile boka så leser vi om Johannes når han prøver og kurere sorgen. Eg syntes at boka var ganske bra. Eg fekk med meg alt som skjedde og den var ganske klar. Boka var også ikkje for lang eller for kort men akkurat lang nok. Vist eg skal gi boka eit terning kast så får ho ein 5.


Marius Svestad

Marius Svestad

Skrevet 7. desember 2018 av Marius Svestad på Lom ungdomsskole 10B

Re-cover
Boka handlar om ein gut på 15 år som heiter Johannes (Josse). I starten av boka slo kjæresten hans Linda Røyse opp med han, og resten av boka handlar om korleis han kjem seg att. Vennen hans Truls er med og hjelp han og dei prøver mange råd frå nettet og spør forskjellige folk om dei har historikar om akkurat det same.
Boka var mest spennande i starten, men holdt seg bra utover boka også. Slutten var som forventa og ikkje brå. Veldig greitt språk og ikkje mykje tekst på kvar side. Dette var ei kjærleiks- og drama-bok og passa ikkje heilt for meg, men eg vil absolutt anbefale boka til andre på ein alder frå 13 til 15.
Eg gjev boka terningkast 4.


Mille

Mille

Skrevet 4. desember 2018 av Mille på Landøya ungdomsskole

Sjanger: Kjærlighet, drama

Boken handler om 15 år gamle Johannes (Josse blant venner) som er sammen med en jente som heter Linda Røyse. Johannes er veldig glad i henne men etter en filmkveld hos Kaja i C-klassen innser Linda Røyse at hun ikke vil være kjæresten til Johannes mer. Hun slår opp med Johannes og han får kjærlighetssorg og prøver å få Linda Røyse tilbake. Boken handle for det meste om hvordan Johannes kommer seg over Linda Røyse

Jeg synes at boken var best på starten fordi det var da det skjedde mest. Selv om det var mye om det samme så fikk forfatteren det til å virke spennende, jeg fikk lyst til å vite hva som ville skje selv om det ikke var noe stort plott. Noen gangen så syntes jeg at forfatteren forklarte ting mer enn han burde.

boken hopper litt frem og tilbake i tid og det kan bli litt forvirrende noen gange, men man skjønner det etter hvert.

Jeg gir boken Terningkast: 5


Alma

Alma

Skrevet 3. desember 2018 av Alma på Orstad skole

Denne boken handler om Johannes (Josse) på 15 år som nettopp har gjort det slutt med kjæresten Linda Røyse. Han har enda følelser for henne og boken går ut på at han skal komme seg over Linda.
Boken har en bra start og jeg likte innholdet. Kunne hatt litt mer variasjon men den var veldig lett å lese. Beskrivelsene var bra men ble noen ganger litt for detaljerte og ble litt mye. Slutten var også veldig bra og jeg likte at du måtte tenke selv hva som skjer etterpå.
Terningkast 4.


Maren

Maren

Skrevet 30. november 2018 av Maren på Stuenes skole

RECOVER

Jeg synes denne boken er ganske kjedelig, det skjer ikke noe spesielt. Det eneste Josse gjør er å prøve og komme over Linda Røyse … det høres ganske kjedelig ut spør du meg.
Jeg tror litt av problemet er at jeg ikke klarer å sette meg inn i sitasjonen til Johannes\Josse for jeg ikke har vært i en sånn situasjon før, så da blir det litt vanskelig å se det for meg.
Jeg synes at det var veldig gode beskrivelser men det ble litt for mye. Forklaringene hadde litt for mye info, det ble litt som en dagbok som bare en person skal lese.
Jeg synes boken hadde på en måtte litt levende følelser som bare folk som har vært i den sitasjonen kan forstå. De forteller også noen historier om Josse og Linda.
I Denne boken skjedde det ikke noe spennene så dette var en bok jeg ikke kommet til å lese igjen.

Jeg gir denne boken terningkast:
Det som var bra med denne boken
var at det var veldig levende
beskrivelser av følelser.
Så jeg gir boken terningkast 1.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Steffen

Steffen

Skrevet 28. september 2018 av Steffen på Husnes ungdomsskole

Recover
Om Hovudpersonen: Johannes, (Josse blant venner) er eigentleg ikkje ein veldig spesiell person. Josse har hjertesorg av ei jente som heite Linda Røyse.
Likte med boka: Lettlest, ikkje tunge ord og god spenning osv.
Likte ikkje med boka: Litt for masse snørr og slim
Min meinig: Eg er jo ein gut på 14 år. Denne boka forventa eg ikkje skulle vere noko for meg. Men det skifta eg meining om etter 5 sider. Det er ei god handling, og den er bra skrevet. Det virkar som ein ungdom har tatt minna sine og putta dei i boka. Eg følte det som det var ein på min alder som snakka til meg. Når Linda dumpa Josse var det så plutseleg! Mange bøker klarer ikkje det, og legg det opp så du finne da ut før det skjer, men her var det motsett. Godt jobba!
Terningkast: 5 . Den får ikkje 6 for forfattaren har skrevet litt for masse overdriving av slim , snørr og sånt . Det blir litt ekkelt. Eg anbefaler forfattaren av boka å utrykke følelsane litt meir med kva Josse tenker , og ikkje snørr og slim. Anbefalt bok for alle.

Til toppen