Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Recover

Torbjørn Moen Omnipax 2018 10 anmeldelser

Johannes – Josse blant venner – har en eneste oppgave i livet akkurat nå. Og det er å komme over Linda Røyse. Kompisen Truls vet råd. Han googler gode selvhjelpstips for folk i sorg og krise, og drar Josse med Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Kaia Svenning

Kaia Svenning

Skrevet 9. november 2018 av Kaia Svenning på Lom ungdomsskole 10A

Boka handlar om Jonathan (josse), som skal komme over ekskjæresten, Linda Røyse. Han får hjelp av vennen sin Truls til å prøve ulike metoder for å glemme ho. Eg likte denne boka svært godt fordi ho er lettlesen og fin, hadde humor og lett å forstå alle orda i boka. Dette kunne og ha skjedd i virkelegheita. Veldig bra ungdomsbok. terningkast 6


ailin

ailin

Skrevet 2. november 2018 av ailin på Surnadal ungdomsskole

Recover

Sjanger: kjærleik, drama

Denne boka handlar om Linda Røyse, Johannes/ Josse blant venner og Truls. Josse har blitt dumpa av kjærasten og har det veldig vanskeleg med å takle bruddet med Linda. Etter ei lita stund finner Josse ut at Linda har funnet seg ny kjærast. Josse og Truls søker opp på google etter måtar og bli kvitt kjærlighetssorg på, dei drar på kino, shopping og trening, men ingen av dei tinga hjalp.

Eg syntest at boka ikkje var så veldig bra fordi det var litt i overkant mykje snørr, slim og grining, og veldig mange gjentakingar av namn og plassar.

Det eg likte med boka var at den er lettlest, lett og forstå, enkelt å sjå for seg korleis dei ser ut og kvar dei er.

Det eg ikkje likte med boka: litt mange gjentakelsar av namn og plassar, mykje snørr, slim og grining, den gjir ikkje så mykje meining når du kommer til midten og lenger uti boka.

Boka hoppar litt frem og tilbake i tid og blir litt forvirrande av og til.

Forfattaren heiter Torbjørn Moen, Josse snakkar ikkje med Linda og dei blir ikkje saman igjen.

Eg gjir den terningkast 3.


William

William

Skrevet 29. oktober 2018 av William på Orstad skole

Recover er da en bok om Johannes eller som han blir kalt «Josse» som prøver å kommer over Linda Røyse. Han vet ikke helt hva han skal gjøre i starten og får hjelp av vennen Truls. De prøver da forskjellige metoder for å komme over Linda Røyse.
Denne boka er veldig god, selv om du ikke er så interessert i kjærlighetsbøker fra før av. Forfatteren har et enkelt språk som er lett å lese, men til tider hopper han litt fram og tilbake i tid, og kan bli litt vanskelig å følge med.
Men forfatteren skriver på en måte som gjør at du bare vil finne ut hva som kommer til å skje.
Jeg ville gitt denne boka terningkast 5 fordi den er en bok som passer for alle, og lett leselig.


Ann Kathrin Bråten

Ann Kathrin Bråten

Skrevet 26. oktober 2018 av Ann Kathrin Bråten på Lom ungdomsskole 10A

Denne boka handler om ein gut som er 15 år og heiter eigentleg Johannes men dei kallar han Josse.Han er saman med ei jente som heiter Linda Røyse.Han er veldig glad ho. Men etter dei hadde vert sjå Kaja i C-klassen og nokre andre å sett på ein teit romantisk komedie så vart Linda plutseleg sur på han også sa ho at ho ikkje ville vere sammen med han lengre. Han vart heilt knust og det rant tårer og snørr ut av han. Også veit han ikkje kva han skal gjere utan ho.

Eg tykte at boka var spennande på begynnelsen men etter kvart så vart det litt kjedeleg også var det ein del depresjon, snørr og gørr i boka.
Bra skrevet men det kunne vore mindre skrevet om gørr og snørr.
Det kunne ha skjedd i virkelegheiten i denne boka.
Man kom inn i boka i begynnelsen og etter kvart så vart meir kjedlegare.

Så eg gjev denne boka terningkast 3.


Vanja Lund Døhlie

Vanja Lund Døhlie

Skrevet 26. oktober 2018 av Vanja Lund Døhlie på Harestua skole

Denne boka handler om Johannes- Josse som prøver å komme over Linda Røyse. Han tar bruddet veldig tøft. Boka er fylt med kjærlighetssorg, men er også veldig morsom. Jeg vil anbefale denne boka til de som liker kjærlighetsbøker. Boka var spennende og jeg fikk bare lyst til å lese mer. Jeg synes det skulle vært litt mer om Josse og Linda før bruddet, da kan det hende at jeg hadde forstått litt mer. Forsiden på boka har et knust hjerte med en gutt bak, så man skjønner litt av hva boka handler om. Jeg vil gi denne boka et terningkast 5.

Vis flere anmeldelser

Til toppen