Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Oppdrag Mars 2

Jørgen Brekke Aschehoug 2017 13 anmeldelser

Tolv utvalgte ungdommer gjør seg klare til å dra til Mars, for å slutte seg til de voksne som allerede er der. Men Østtsarriket rasler med sablene, de okkuperer Norge. Like før de tolv er klare til å dra fra Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Aleksander Eide

Aleksander Eide

Skrevet 13. desember 2017 av Aleksander Eide på Rosten skole

"Oppdrag Mars 2" altså en toer i serien. Sebbe, Joy og 10 andre drar til Mars for å bo der. I mellom tiden mens de er der å lærer skjer det mye spennende. Boken åpner med
den retrospektive teknikken (in medias res) altså starter du midt i handling og etter hvert fortelles det hva som har skjedd før dette. Boka er science fiction bok hvor det skjer mye.

Jeg synes boka er veldig spennende med mye beskrivelser av ting og personer. Du får virkelig følelsen av at du er der selv og kan skje for deg hva som skjer. Dessverre litt tung etter noen sider. Dette fortsetter videre et stykke i boken. Jeg vil anbefale denne boken for de som er rundt 15 år og for de som liker spenning og action. Jeg velger å gi boka terningkast 5.


Tuva Krafft Myhren

Tuva Krafft Myhren

Skrevet 11. desember 2017 av Tuva Krafft Myhren på Hisøy skole

Oppdrag Mars
Sebbe, Joy og 10 andre ungdommer skal reise til Mars for å bosette seg der. I perioden hvor de er på Jorden og månebasen, under opplæring skjer det mye, og noen må gjennomgå mer enn andre. Rett før avreise blir månestasjonen utsatt for et angrep og de må dra på kort varsel. De rekker så vidt å komme seg inn i romskipet, men har en blindpassasjer klart å snike seg med? Vel oppe på Mars kan roen senke seg. Eller kan den det…?
Dette er en spennende scion fiction bok. Det er ikke så mye mer å si enn les selv, og finn svaret på spørsmålene. Boken var god, men har rom for forbedringer.
Terningkast 3-4


Adrian Mariusz Szymanski

Adrian Mariusz Szymanski

Skrevet 30. november 2017 av Adrian Mariusz Szymanski på Ringshaug ungdomsskole

Jeg syntes denne boka var litt spennende på starten men den boka ble litt kjedelig
når jeg kom litt lengre i boka

jeg vil anbefale boka for undommer på 13-15 år eller på noen som liker spenning.
Jeg velger å gi boken et terningkast 3 fordi jeg syntes ikke noe om denne type bøker.


Arthur William Balteskard

Arthur William Balteskard

Skrevet 28. november 2017 av Arthur William Balteskard på Grov skole

Reisen, andre boken i oppdrag mars serien

Forfatter: Jørgen Brekke

Oppdrag mars, Reisen er en bok om ungdommer som skal reise til mars. Det er sendt opp voksne mennesker i forveien som begynner på de to koloniene som Ungdommene og de voksne skal bo i. Tesarens øyne er en organisasjon som jobber mot at folk skal reise til mars og leve der. De skaper terrorisme for å prøve å forhindre turen. Ungdommene må reise opp til månen og leve der et par uker. Terroristene kommer seg til månen og ødelegger basen. Ungdommene må reise i full fart opp til Mars.

Jeg synes boken var kjempebra, mye action og jeg klarte å se for meg alt som skjedde. Boken er helt super og jeg gir boken terningkast: 6


Markus Melvold

Markus Melvold

Skrevet 23. november 2017 av Markus Melvold på Ringshaug ungdomsskole

Oppdrag Mars – Reisen 2 – Jørgen Brekke

Jeg syntes denne boka var bra i starten men etter hvert i historien ble boka mer kjedelig

Jeg vil anbefale denne boken for ungdommer på 14 år og opp som er interessert i spenning og lignende. Jeg velger å gi boken et terningkast 4 fordi jeg syntes ikke noe om denne type bøker.

Vis flere anmeldelser

Til toppen