Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Oppdrag Mars 2

Jørgen Brekke Aschehoug 2017 12 anmeldelser

Tolv utvalgte ungdommer gjør seg klare til å dra til Mars, for å slutte seg til de voksne som allerede er der. Men Østtsarriket rasler med sablene, de okkuperer Norge. Like før de tolv er klare til å dra fra Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Tuva Krafft Myhren

Tuva Krafft Myhren

Skrevet 11. desember 2017 av Tuva Krafft Myhren på Hisøy skole

Oppdrag Mars
Sebbe, Joy og 10 andre ungdommer skal reise til Mars for å bosette seg der. I perioden hvor de er på Jorden og månebasen, under opplæring skjer det mye, og noen må gjennomgå mer enn andre. Rett før avreise blir månestasjonen utsatt for et angrep og de må dra på kort varsel. De rekker så vidt å komme seg inn i romskipet, men har en blindpassasjer klart å snike seg med? Vel oppe på Mars kan roen senke seg. Eller kan den det…?
Dette er en spennende scion fiction bok. Det er ikke så mye mer å si enn les selv, og finn svaret på spørsmålene. Boken var god, men har rom for forbedringer.
Terningkast 3-4


Adrian Mariusz Szymanski

Adrian Mariusz Szymanski

Skrevet 30. november 2017 av Adrian Mariusz Szymanski på Ringshaug ungdomsskole

Jeg syntes denne boka var litt spennende på starten men den boka ble litt kjedelig
når jeg kom litt lengre i boka

jeg vil anbefale boka for undommer på 13-15 år eller på noen som liker spenning.
Jeg velger å gi boken et terningkast 3 fordi jeg syntes ikke noe om denne type bøker.


Arthur William Balteskard

Arthur William Balteskard

Skrevet 28. november 2017 av Arthur William Balteskard på Grov skole

Reisen, andre boken i oppdrag mars serien

Forfatter: Jørgen Brekke

Oppdrag mars, Reisen er en bok om ungdommer som skal reise til mars. Det er sendt opp voksne mennesker i forveien som begynner på de to koloniene som Ungdommene og de voksne skal bo i. Tesarens øyne er en organisasjon som jobber mot at folk skal reise til mars og leve der. De skaper terrorisme for å prøve å forhindre turen. Ungdommene må reise opp til månen og leve der et par uker. Terroristene kommer seg til månen og ødelegger basen. Ungdommene må reise i full fart opp til Mars.

Jeg synes boken var kjempebra, mye action og jeg klarte å se for meg alt som skjedde. Boken er helt super og jeg gir boken terningkast: 6


Markus Melvold

Markus Melvold

Skrevet 23. november 2017 av Markus Melvold på Ringshaug ungdomsskole

Oppdrag Mars – Reisen 2 – Jørgen Brekke

Jeg syntes denne boka var bra i starten men etter hvert i historien ble boka mer kjedelig

Jeg vil anbefale denne boken for ungdommer på 14 år og opp som er interessert i spenning og lignende. Jeg velger å gi boken et terningkast 4 fordi jeg syntes ikke noe om denne type bøker.


Kjerstin Granås

Kjerstin Granås

Skrevet 10. november 2017 av Kjerstin Granås på Rosten skole

Oppdrag Mars – Reisen 2 – Jørgen Brekke

Boken er nummer to i en serie og handler om en gruppe ungdommer som skal bli sendt til en koloni på mars og bo der med andre kolonimedlemmer, men de møter på flere problemer med fremmede spioner og oppdraget deres blir vanskelig.

Boken er spennende fra starten av men daffer av litt i slutten etter min mening, og i tillegg er dette bok nummer to i en serie å jeg har ikke lest første boken så jeg følte jeg manglet en del av historien. Ellers er boken spennende og det skjer mye, den er noe vanskelig og forstå til tider og er litt tunglest. Boken er ellers veldig original og jeg har ikke lest mange slike bøker.

Jeg vil anbefale denne boken for ungdommer på 14 år og opp som er interessert i spenning og lignende. Jeg velger å gi boken et terningkast 4+ for den ble litt langdryg innimellom og det ble tungt å komme videre i boken.

Vis flere anmeldelser

Til toppen