Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Nedteljing

Anders Totland Gyldendal 2018 3 anmeldelser

Viggo er forelska i kjærasten til bestekameraten. Situasjonen er heilt håplaus, fram til Viggo blir introdusert for konseptet chatroulette. I motsetning til jentene på skulen, er jentene han møter på internett som henta ut av ein våt draum. Men kva Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Dina

Dina

Skrevet 16. november 2018 av Dina på Lom ungdomsskole 10B

Nedteljing
Boka handlar om Viggo som kjem i ein svært ubehageleg situasjon, og bli pressa for penger. Temaet boka tek opp, er eit aktuelt tema og det er mange som kan kjenna seg igjen i Viggo. Boka var lettlest, hadde gode pusterom, og språket passa til temaet i boka. Boka var lett å leve seg inn i, når du fyrst hadde begynt å lese var det vanskeleg å legge ho frå seg. Alt i alt syntes eg boka var god, men kunne vore litt lenger. Eg gjev terningkast 5.


Felicia

Felicia

Skrevet 15. november 2018 av Felicia på Harestua skole

Nedteljing
Boken handler om en gutt som dummer seg ut på nett. Han blir satt i en ubehagelig sitasjon. Han blir presset til å betale penger. Boken slutter brått og vi får ett innspill om at dette er en situasjon som kan ramme hvem som helst. Jeg synes boken er en liten påminnelse. Jeg synes ikke det var så mye spenning. Jeg gir boken terningkast 2.


ronja engskar

ronja engskar

Skrevet 15. november 2018 av ronja engskar på Harestua skole

NEDTELJING
Jeg syntes boka var utrolig fin! Den var veldig godt skrevet og den ga mye informasjon om personene uten å skrive for mye. Boka er lettlest og veldig greit ordbruk. Var mange ganger jeg ikke klarte å legge ned boka fordi det var så bra fortelling. Jeg kjenner meg igjen på noen av tingene hovedpersonen Viggo går igjennom. Jeg skjønte først på slutten av boka at hovedpersonen var en gutt.

Jeg gir terningkast 6

Til toppen