Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Midt i svevet

Arne Svingen Gyldendal 2018 58 anmeldelser

Didrik blir vekket av fortvilte rop fra stua. Han står opp. Nøler. Tenker på havskilpadder. Kjenner hvor kaldt gulvet er. Noen skriker smertefullt der nede. Didrik henter farens revolver, og beveger seg forsiktig ned trappa. Midt i svevet er en bok Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Thea

Thea

Skrevet 7. desember 2018 av Thea på Fløysbonn skole

“Midt i svevet” av Arne Svingen.

Denne boka handlet for det meste om én hendelse som skjedde og hvordan hovedpersonen Didrik klarer seg og hvilke andre utfordringer som dukker opp grunnet denne hendelsen.

Denne boka er for de som er tålmodige. Det skjer ikke så veldig mange hendelser. Jeg synes boka har en veldig forvirrende start. Du må komme ganske langt inn i boka for å forstå hva handlingen dreier seg om.

Jeg synes også forfatteren nevner havskilpadder veldig mye og etter å ha lest hele boka skjønner jeg fortsatt ikke sammenhengen det har i historien og selv synes jeg han kunne droppet dette.

Boka bytter også veldig mye på hvilken tid vi er i, noe som gjør den enda mer forvirende og vanskeligere å henge med.

Det jeg likte godt med boka var slutten. Det var der jeg fikk flere svar som jeg lurte på og det var ganske spennende. Boka kunne likevel hatt litt mer spenning underveis. Jeg synes den blir litt kjedelig og anbefaler den ikke for de som ikke liker å lese


Ola

Ola

Skrevet 7. desember 2018 av Ola på Lom ungdomsskole 10B

– Må vera tolmodig
Boka midt i svevet handler om ein gut som heiter Didrik. Han blir vekket midt på natta av mor og far hans som skriker nede i stua. Han lister seg ned trappa med revolveren i handa…

Eg synes ikke dette var noko særleg god bok sidan det generelt ikkje var så mykje spenning midt i boka. Boka starta bra og slutta bra. Denne boka vil eg anbefale dei litt eldre til å lese sidan ein må vere tolmodig for å lese den. Eg vil gje denne boka terningkast 3.


Jan Fredrik Fagerland

Jan Fredrik Fagerland

Skrevet 6. desember 2018 av Jan Fredrik Fagerland på Åkra ungdomsskole

Midt I svevet

Boka er skrevet av forfattaren Arne Svingen. Arne Svingen har skreve mange andre
ungdomsbøker eg har lese før og som eg synest er bra. Det var derfor eg valgte denne boka. Boka Imponerte meg ikkje så mykje. Det skjedde alt for mykje på ein gong så eg klarte ikkje å følge med på kva som skjedde. Eg trur at boka heiter Midt I svevet for han forteller om livet til Didrik, og han er midt I livet og har det veldig vanskeleg.

Boka handler om ein gutt som heter Didrik. Didrik blir vekket av at foreldra roper og skriker fra stua. Han står opp, nøler, tenker på havskilpadder. Han synest golvet er kalt, men han hører noen skrike smertefullt fra stua, Didrik henter revolveren til faren og beveger seg forsiktig ned trappa.
Mi meining om boka er at boka er spennende I begynnelsen, men det blir kjedeleg etter vert. Eg likte ikkje denne boken fordi den var vanskeleg å henge med i kva som skjedde, eg gir denne boka terningkast 2.


Kristian

Kristian

Skrevet 6. desember 2018 av Kristian på Åkra ungdomsskole

«Midt I svevet»

Midt I svevet handler om at Didrik skyter ein mann som har drept faren hans. Det er ei kjedeleg men, litt spennande bok av Arne Svingen. Det er lite som skjer I boka, men når det skjer noko I boka så er det ganske spennenes, for eksempel når Didrik skyter mannen som drepte faren hans med ein revolver. Det var ei heilt ok bok, fordi det var ikkje så mykje så skjedde I boka. Eg kan anbefale denne boka for dei som er litt eldre kanskje rundt 16 år siden du trenger ganske mykje tålmodighet for og lese denne boka.

Terningkast: 3


Raphael

Raphael

Skrevet 5. desember 2018 av Raphael på Landøya ungdomsskole

min mening om denne boka er at den er trash, det er noen av de verste bøkene jeg har lest og jeg har lest nok bøker til å vite at boken var trash. denne boken var trash fordi det tok altfor lang tid før boken ble bare bitte litt spennende. det skjer så mange rare ting som ikke er spennende. det er egentlig ikke noe spennende. jeg vil gi denne boken terningkast 2

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Tuva

Tuva

Skrevet 9. oktober 2018 av Tuva på Bytårnet skole

Jeg opplevde boka rotete. Starten av boka forstod man ikke før man hadde kommet lenger inn i den. Når jeg begynte å komme inn i boka, skifta den tema. Boka hoppa veldig mellom fortid og nåtid. Hovedpersonen prata mye om havskilpadder noe som fikk meg til å mislike den mer. Boka sa litt om hvordan noen kan ha det i sitt liv, noe som var litt positivt. Det var ikke vanskelig å legge boka fra seg.
Boka var litt dårlig på grunn av at den hoppet veldig mye mellom ting. Hovedpersonen var eldre, men det hørtes ut som om at han var 5 år. Det kom kommentarer av moren, læreren, rektoren og bestefaren som satt meg ut. Kommentarene var frekke og noen jeg følte man ikke kunne si til en gutt som hadde opplevd mye på veldig kort tid. Det som var positivt med disse kommentarene var at men fikk øynene opp for hva som kan skje. Dette ga boka et lite pluss. Men jeg vil ikke lese boka om igjen.
Jeg vil ikke anbefalt boka til noen andre, og det er fordi at jeg selv syns boka var rar og uforståelig.
Terningkast: 3

Til toppen