Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Killerinstinkt

Thomas Enger Kagge 2017 16 anmeldelser

Hvor godt kjenner du egentlig menneskene du har rundt deg? Det spørsmålet må Even Tollefsen finne svaret på når hans eks-kjæreste Mari blir funnet drept på Fredheim videregående skole morgenen etter revypremieren. En av Evens venner blir også funnet grovt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Kalieb Weldu

Kalieb Weldu

Skrevet 15. oktober 2017 av Kalieb Weldu på Harestua skole

Hvordan skal de klare å overbevise hele bygda at de ikke var morderne?

Boka handler om Even og familien hans som takler livet etter at eks kjæresten hans ble drept. I denne boka følger vi Even da han prøver å finne ut hvorfor kjæresten hans slår opp med han uten noen grunne men blir drept to dager etter.

For meg som aldri leser krim bøker, gir jeg boka en terningkast 5. Denne boka her var som en serie uten en kjedelig eller en dårlig episode. Spenningen i boka er kanskje er det beste delen fordi, forfatteren holder igjen litt av det gjennom boka. Men har også en bra drama og romantikk. Forfatteren holder har klart å skrive et innhold som fenger alle som leser boka. Han klarer å også relatere boka til oss ungdom men samtidig ikke.

Jeg synes at den boka burde bli nominert til uprisen 2017.


Leorena

Leorena

Skrevet 13. oktober 2017 av Leorena på Karuss skole

Hvor godt kjenner du menneskene rundt deg?

Hvordan tror du det føles at kjæresten din slo opp med deg gjennom sms for ingen grunn, og to dager senere er hun drept? Hvis du tenker at det er ille, tenk hvordan Even hadde det, det var han som fikk skylda av de på skolen, og politiet mistenkte han, nesten bare han.

Boka er veldig spennende, jeg likte faktisk alt om den. Jeg syns spenningstoppen må være når han fant ut hvem som drepte kjæresten, Mari.
Terningkast 6


Mykhaylo Lukyanets

Mykhaylo Lukyanets

Skrevet 12. oktober 2017 av Mykhaylo Lukyanets på Gulskogen Skole

Jeg snudde meg mot Brakstad og så det i øynene hans, det jeg ikke hadde forstått med en gang, men som med ett slo meg med full tyngde. Og jeg visste at det var Mari, min Mari som var død (s. 13).
Boka killerinstinkt er en krimbok og litt drama hvor vi leser om en gutt og hans familie hvor stadig flere mørke hemmeligheter kommer frem gjennom historien.
Jeg likte boka ganske godt siden det var overraskelser i den hele tiden som fikk meg til å lese videre. Og det var også veldig bra at historien er lukket og åpnes mer og mer mot slutten av boka.
Boka er veldig bra skrevet og jeg synes den passer for de fra 12 år og oppover. Historien er egentlig noe hovedpersonen i boken forteller til en dommer under avhør. Det merker man ikke siden den er skrevet som om handlingen foregår der og da.
Den ligner ganske mye på andre krimbøker hvor din nærmeste venn eller slektning er morderen, men i denne boka er det enda en ting som dukker frem som er grunnen til mordet.
Handlingen er ganske troverdig, men litt overdrevet. Det er ikke sikkert at noen hadde gjort dette.
Jeg fikk en bra opplevelse av boka og jeg likte den ganske godt. Jeg gir denne boka terningkast 4
LESDET Gulskogen


kristoffer reistad varsla

kristoffer reistad varsla

Skrevet 12. oktober 2017 av kristoffer reistad varsla på Sigdal ungdomsskole

Jeg gir boka Killerinstinkt (type bok: Krim) terningkast 4. Det var mye spenning, action og drama.

Det jeg likte med boka var at jeg blei litt hekta på å lese mer, for eksempel når noen ble drept stod den hvem var det egentlig som ble drept? og hovedpersonen sa, håper det ikke er han/hun det gjorde at jeg ville fortsette og lese. Det jeg ikke likte var at det var ganske mye fram og tilbake og virket nesten som om forfatteren prøvde å drøye tida. Jeg syntes boka var interessant og underholdene, men samtidig litt forvirrende.

Jeg bestemte meg for å gi boka terningkast 4 på grunn av humor, spenning og hvordan jeg opplevde boka mens jeg leste den.

Jeg anbefaler denne boka for de som liker mye action, mord og spenning. Du burde være en "middels god" leser for å forstå boka.


Inger

Inger

Skrevet 11. oktober 2017 av Inger på Granmoen oppvekstsenter

En bok du ikke vil angre på at du leste

Boka killerinstinkt handler om Even som lever et vanlig liv helt til hans eks kjæreste, Mari og hans venn blir funnet drept på skolen … og alle bevisene peker mot han. Gjennom boka får vi høre Even fortelle historien til va som hadde skjedd de neste dagene etter mordet og vi følger historien om Even som prøver å finne morderen får rettferdighet. Men hvem kan han stole på?
Jeg har akkurat lest boka "killerinstinkt" og jeg opplevde det som en veldig spennene krimbok. det var mange spenningstopper i boka som fikk meg til å ville lese mer, men når det ikke var en spenningstopp var boka ganske slapp, men den tok seg alltid opp igjen. Plottet i boka likte jeg kjempe godt, og selv om jeg gjettet rett på morderen var det enda en twist! Synstest kanskje siste kapitel kunne ha vært litt lengre å fortalt oss mer om tiden etter på.
Alt i alt synes jeg boka var en kjempe spennenes og bra bok som jeg vil anbefale andre å lese. Selv om den var veldig god skulle jeg ønske at den kunne vært litt mer spennene selv når det ikke var en spenningstopp.
Derfor får boka killerinstinkt terningkast 5+

Vis flere anmeldelser

Til toppen