Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Killerinstinkt

Thomas Enger Kagge 2017 59 anmeldelser

Hvor godt kjenner du egentlig menneskene du har rundt deg? Det spørsmålet må Even Tollefsen finne svaret på når hans eks-kjæreste Mari blir funnet drept på Fredheim videregående skole morgenen etter revypremieren. En av Evens venner blir også funnet grovt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Felicia

Felicia

Skrevet 5. november 2018 av Felicia på Harestua skole

Killerinstinkt
Boken handler om en gutt som går igjennom en rettsak. Han er redd for å bli mistenkt for et mord. Jeg synes boken er veldig spennende. Boken var litt kort, så jeg skulle ønske jeg kunne lese mer. Det hadde vært fint å få vite hva som skjedde videre. Hvem som drepte Mari og hvordan rettsaken gikk. Jeg likte boken veldig godt. Boken får terningkast 5.


Oliwia

Oliwia

Skrevet 24. oktober 2018 av Oliwia på Furnes ungdomsskole

Denne boken er en krimbok. Det handler om Even som blir beskyldt for drap av eks kjæresten sin, Mari. Han prøver å finne ut av hvem som er morderen samtidig som livet hans blir vendt helt opp ned. Det skjer rett og slett veldig mye dritt på en gang.

Jeg er egt ikke en fan av krimbøker men jeg syntes at denne boken var veldig spennende og jeg klarte ikke å slutte å lese.

Noe jeg syntes kan være en minus er at jeg synes at denne boken var veldig spennende men jeg synes ikke at den akkurat skiller seg så veldig ut fra andre krimromaner, for eksempel krimromaner er jo skrevet for og være ganske skremmende og litt skummelt også men jeg mener at det er en veldig typisk krimbok der det handler om et lite sted der det skjer masse mord og andre forbrytelser og hovedpersonen prøver og finne det ut.

Mitt tips er da kanskje at forfatteren kunne ha prøvd å være litt mer kreativ. Boken var også ganske forvirrende innimellom når mye skjedde på en gang.

Det var en veldig spennende bok 🙂


Lilja

Lilja

Skrevet 12. oktober 2018 av Lilja på Torstad ungdomsskole

Killerinstinkt av Thomas Enger

Killerinstinkt er en krim bok, den handler om en som heter Even som blir anklaget for et mord. Alt skjer på et lite sted som heter Fredheim. forandringer skjer også i hjemmet hans for eksempel moren får seg en ny kjæreste og det blir mye for han og takle. Even prøver og finne ut hvem som er morderen. Han finner ut mange nye hemmeligheter både om faren hans og andre mord.

Jeg synes at denne boken var veldig spennende men jeg synes ikke at den akkurat skiller seg så veldig ut fra andre krimromaner, for eksempel krimromaner er jo skrevet for og være ganske skremmende og litt skummelt også men jeg mener at det er en veldig typisk krimbok der det handler om et lite sted der det skjer masse mord og andre forbrytelser og hovedpersonen prøver og finne det ut.

Boken var veldig lettlest og enkel og forstå og lese

Jeg likte denne boken fordi den var veldig spennende og ikke kjedelig, det skjer nye ting ganske ofte og det er mange mystisk mysterier i boken og boken gjorde at jeg hadde lyst til og lese mer og mer i den.
Jeg likte ikke denne boken fordi når det skjer nye hendelser nesten hele tiden er det spennende men noen ganger blir det litt mye og holde styr på og det er mye man må huske og derfor er det ikke alltids så enkelt og henge med, og noen ganger kan det skje mange ting på en gang og da blir man veldig forvirret.


B

B

Skrevet 12. oktober 2018 av B på Brandsfjord skole

jeg syns at boken er veldig bra og morsomt, det er også en bra måte å ikke spille fortnite på hele dagen


Jens Jørgen Jakobsen

Jens Jørgen Jakobsen

Skrevet 17. september 2018 av Jens Jørgen Jakobsen på Åmot ungdomsskole

Jeg leste et lite utdrag og det var kjempe spennene. vil gjerne lese hele boka og det skal jeg. anbefaler alle som liker spenningsbøker i å lese denne boka. jeg er 13 år men jeg sitter nå i timen å skriver dette. fordi det er viktig å lese å ikke bare spille Fortnite. så les denne å ikke spill data;)

Vis flere anmeldelser

Til toppen