Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

I morgen er alt mørkt – Marlens historie

Sigbjørn Mostue Cappelen Damm 2015 41 anmeldelser

Parasitten MTG gjør mennesker til drapsmaskiner. Nå har den nådd Norge. Marlen skjønner hva som venter: Dette er slutten på alt. Men hun nekter å gi seg, og sammen med familien forsøker hun å unngå døden. Som i alle kriser Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Elias

Elias

Skrevet 13. oktober 2016 av Elias på Grytnes ungdomsskole

Spennende
Elias Grytnes U. skole
Boka er en Fantasy, drama og grøss.
Marlen er hovedpersonen i denne boken. MTG som er en parasitt herjer rundt i verden og snart vil den komme til Norge. MTG gjør mennesker til rasende drapsmaskiner.
Boka er en del av en serie: i morgen er alt mørkt Brages historie.
I morgen er alt mørkt Marlens historie, forfatter: Sigbjørn Mostue.

Starten av eventyret er veldig oppslukende, den starter beskrivende.
Det er mange spenningstopper i teksten så det blir vanskelig å legge den fra seg, man lever seg lett inn i det.
Den slutter ganske brått eller ganske overraskende. Lett og leve seg inn i, karakterene var bra / alle passet inn i boka
Teksten er ganske lett å lese fordi den er ganske stor. Det er 22 kapitler med 285 sider.
Jeg anbefaler boken for aldersgruppen 13-18.
Jeg gir den terningkast 6, fordi den var spennende, vanskelig å legge fra seg og man lever seg lett inn i den


Maya .Gizzi

Maya .Gizzi

Skrevet 10. oktober 2016 av Maya .Gizzi på Grytnes ungdomsskole

For mye zigzag
Skrevet av: Maya Norena M. Gizzi.8a
‘I morgen er alt mørkt’ er en spennende roman skrevet av:
Sigbjørn Mostue.

Boka: Dette er den andre boken i den spennende, Fantasyserien
‘I morgen er alt mørkt’.
Bokens handling er om Marlen, en jente i ungdoms alderen som prøver å flykte fra en parasitt (, MTG hetere parasitten) som gjør om mennesker til rasende, zombie lignende drapsmaskiner.
Marlen mener at det er jorda som prøver å ta hevn på menneskene på måten de har behandlet den.
Dette er en bok som starter i et fint tempo helt i begynnelsen. Historien forklarte hva som hadde skjedd så det var lett å vite hva som foregikk i boka. Etter vært syntes jeg at det begynte å gå litt fort. Det gikk mot spennings toppen alt for fort. Det var litt for mye. Men ellers likte jeg denne historien veldig godt. Det var også veldig lett å leve seg inn i boka fordi alt ble forklart så nøye. Denne boka hadde en åpen og spennende endelse så det er enkelt å skjønne at det kommer enda bok til i serien. Mye av handlingene var gjort fysisk, men det var også mange ting som var ment og tenkt psykisk. Detter var en veldig bra bok fordi jeg kjente meg igjen.

Dette var en veldig gripende bok og det var vanskelig å legge den fra seg når man først begynte. Boka hadde en fin og god flyt og gikk opp og ned fra flere spenningstopper.

Dette var en lett leselig bok og er perfekt for ungdommer som ikke er perfekt med ord. De har med de ordene som alle kan og forstår. Det var ingen seriøs banning i boka heller. Forfatteren var også veldig flink med beskrivelser både på personer og på steder.
Oppsummering: Dette var en suveren bok med bra innflytelse og med fine beskrivelser.
Denne boka gikk veldig, veldig mye opp og ned (zigzag) og det var litt slitsomt noen ganger.
Hovedpersonen var lett å holde seg til men var litt vanskelig å forstå, for meg ihvertfall. Hun er ikke som noen andre og det er det som gjør boka spennende.
Det jeg mener var best med boka var personene og personbeskrivelsene som var med i boka. De var alle så ulike fra hverandre og hadde forskjellige interesser.
Jeg anbefaler denne boka for ungdommer som liker veldig godt å lese Fantasy og action bøker.
Sigbjørn Mostue har et veldig kreativ hode og burde skrive flere bøker.

JEG GIR DENNE BOKA TERNIGSKAST 4.


Tuva Strand

Tuva Strand

Skrevet 30. april 2016 av Tuva Strand på Marker skole

Drit bra men ekkel, overbevisende, skummel og spennende klarer ikke å legge den fra meg


Eir Grindhaugen

Eir Grindhaugen

Skrevet 20. desember 2015 av Eir Grindhaugen på Otta Ungdomsskole

Denne boken er… wow… jeg kan ikke komme på noen andre ord som kan beskrive den. Marlens historie er virklig helt fucked up, akkurat som Brages. Hvis MTG faktisk hadde kommet til verden, vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Marlen gikk igjennom så forferdelig mye på kort tid, og som de sier "du vet ikke hva du har før du mister det". Alt dette er bare… man får kuldegysninger og det som verre er av denne boka, og du får lyst til å lese den igjen og igjen. Man kan ærlig talt aldri gå lei av denne boken, og jeg gir den terningkast 6!


trygve solsem

trygve solsem

Skrevet 16. desember 2015 av trygve solsem på Rørvik skole

I morgen er allt mørkt
Den bokas handling er at ei jente er på vei i en apokalypse av zombier eller som forrykte som de er kalt i boka. De prøver å komme seg ut av byen når sykdommen kommer til Norge. Etter vert måter de flere av karakterene som er med i den andre boka og.
Jenta ha lastet ned videoer av forrykte angriper forselige byer i verden. Moren tenker at de skal flykte til hytta i fjellet, men jenta vil at de skal dra til en bunker i fjellet for å utvikle en medisin.
Jeg gir boka en 6 for at en ikke er for rask eller for treig og den har masse gott innhold gjennom hele boka og jeg synes den er realistisk i forhold til temaet.

Vis flere anmeldelser

Til toppen