Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hvem er du?

Reidar Lund Publica 2018 15 anmeldelser

Kristian bor sammen med moren sin, som stoler fullt og helt på ham. Men Kristian kjenner en protest i seg, mot den pliktoppfyllende og snille gutten som er han, som han har vært så lenge. Han savner en kompis, og Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Iqra

Iqra

Skrevet 6. desember 2018 av Iqra på Brandbu ungdomsskole

Hvem er du?

Hvem er du handler om Kristian som møter en mistenkelig fyr som heter Mikael. Mikael spør om en del penger fra Kristian og Kristian lure på hvorfor. Kristian blir hemmelighetsfull og moren vet ikke om hun kan tro på han. Han møter Anja, som han blir sammen med.

Boka var ikke kjedelig, men ikke super spennende heller. Den startet ganske rett på, noe som er bra. Hvis du liker spenningsbøker ville jeg ikke anbefalt denne. Boka starta på nytt tema for hvert kapittel så det kan være litt forvirrende for noen.

Terningkast 3


Jenny

Jenny

Skrevet 3. desember 2018 av Jenny på Brandbu ungdomsskole

Hvem er du?

Den handler om Kristian en snill og pliktoppfyllende gutt som bor med moren sin. Han får en venn som heter Mikael som er veldig hemmelighetsfull.

Boka er en lettlest ungdomsbok. Skriften er stor og boka er lett å lese ferdig.

Boka var ikke kjedelig, men ikke super spennende heller. Den starter ganske rett på, noe som er bra. Den holder seg helt nøytral gjennom hele boka, og har ingen spenningstopper. Slutten på boka var overraskende og bra.

Jeg syntes boka var ganske bra, jeg likte den, men den er ikke det beste jeg har lest. Den var ganske interessant og lett å forstå.

Jeg anbefaler å lese denne boken hvis du ikke er så glad i å lese eller hvis du liker å lese lette bøker.

Terningkast: 4


Teoline

Teoline

Skrevet 30. november 2018 av Teoline på Fløysbonn skole

Reidar Lund

Hvem er du?

Boken “hvem er du?” handler om Kristian som bor sammen med moren sin. Kristian får seg en ny kompis som heter Mikael, som kommer han altfor nær og altfor fort. Mikael er hemmelighetsfull og fortrolig. Hvem er han egentlig?

Boken er veldig lettlest så hvis du liker bøker som ikke er så vanskelig å lese kan dette være noe for deg. Boken har ikke så mange spenningstopper, men den er spennende nok for å lese den ferdig. Noe i boken var litt forvirrende og man kunne falle litt av noen ganger, men jeg kom meg inn igjen etter hvert. Jeg hadde gode forventninger når jeg leste baksiden av boken, men jeg ble litt skuffet av starten og noen deler av boken. Jeg likte at boken hadde noen få illustrasjoner.

Terningkast: sterk 3


Marie Josiane Izabayo

Marie Josiane Izabayo

Skrevet 25. november 2018 av Marie Josiane Izabayo på Harestua skole

Jeg synes denne boka var kjedelig. Jeg synes ikke den hadde noen særlige spenningstopper. Noen andre kunne nok likt den men det var i hvert fall ikke en bok som fanget min interesse. Jeg ventet mer av boka fordi når jeg leste baksiden, virket den spennende. Med tanken på hvor kjedelig starten var, så ventet jeg et stort vendepunkt. Men den skuffet meg litt. Jeg ville gitt den terningkast 3. Det som var bra, var at den hadde korte kapitler, det var lett å henge med og at selve handlingen egentlig var bra. Det dårlige, var at handlingen ble skrevet på en kjedelig måte, det var lite spenning og null vendepunkt.


Lisa

Lisa

Skrevet 13. november 2018 av Lisa på Torstad ungdomsskole

Hvem er du handler om Kristian som møter en mistenkelig fyr som heter Mikael. Mikael spør om en del penger til Kristian og Kristian lurer på hvorfor.Han håper på å få svar hvis han hjalp Mikael.

Det var lett å falle av,men når du kom i gang igjen var den spennene. Det var vanskelig å henge med fordi et vært kapittel har en ny start, som kan være forvirrende. Det var det for meg. Boken kunne gjerne ha hatt noen flere spenningstopper.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Leo

Leo

Skrevet 19. september 2018 av Leo på Torstad ungdomsskole

Hvem er du?
skrevet av Reidar Lund
Boken hvem er du? er en bok som handler om en ungdom som heter kristian som for en ny “venn” som gir han flere vanskelige valg han må ta. Boken er ganske spennende, kronologisk riktig for det meste, men kan være litt vanskelig å forstå helt på starten av boka. Boka var ikke så morsom, men den trengte ikke å være så morsom heller.
Terningkast: 4

Til toppen