Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hvem er du?

Reidar Lund Publica 2018 11 anmeldelser

Kristian bor sammen med moren sin, som stoler fullt og helt på ham. Men Kristian kjenner en protest i seg, mot den pliktoppfyllende og snille gutten som er han, som han har vært så lenge. Han savner en kompis, og Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Lisa

Lisa

Skrevet 13. november 2018 av Lisa på Torstad ungdomsskole

Hvem er du handler om Kristian som møter en mistenkelig fyr som heter Mikael. Mikael spør om en del penger til Kristian og Kristian lurer på hvorfor.Han håper på å få svar hvis han hjalp Mikael.

Det var lett å falle av,men når du kom i gang igjen var den spennene. Det var vanskelig å henge med fordi et vært kapittel har en ny start, som kan være forvirrende. Det var det for meg. Boken kunne gjerne ha hatt noen flere spenningstopper.


Theodor

Theodor

Skrevet 2. november 2018 av Theodor på Bytårnet skole

Hvem er du?

Hvem er du handler om Kristian som møter en mistenkelig fyr som heter Mikael. Mikael spør om en del penger til Kristian og Kristian lurer på hvorfor. Kristian bestemmer seg for å bruke bankkortet til mora for å hjelpe Mikael. Han håper på å få svar hvis han hjalp Mikael. Etter hvert så lurte Kristian på om Mikael virkelig trengte pengene, eller om Mikael bare svindlet han…..

Boka var litt vanskelig å forstå og jeg syntes ikke at boka var veldig spennende. Hvis du liker spenningsbøker ville jeg ikke anbefalt denne. Hvis du liker romaner og kjærlighet, så må du lese denne. Boka viser at ungdommer og barn ikke burde gi penger til andre ungdommer og barn uten at de vet at de faktisk ar problemer. Jeg syntes at det var litt vanskelig å henge med i bok også.

Terningkast 3+


Berit

Berit

Skrevet 26. oktober 2018 av Berit på Furnes ungdomsskole

hvem er du?
Kristian går på videregående. der møter han en fyr som heter mikael som veldig ofte spør om å låne penger. kristian blir veldig hemmelighetsfull og moren vet ikke helt hva hun skal tro om han. han møter også anja som han blir sammen med.

jeg er ikke spesielt glad i bøker som ikke har jeg person, navnene forvirra meg mye. man kom ikke helt inn i følelsene til kristian. det var to forskjellige ting som skjedde samtidlig. det var litt forvirrende at han skulle være sammen med anja og ha en helt annen sak der han låner penger til mikael, det kunne ha vært to forskjellige historier. boka var enkel og lese og overskriften på vært kapittel var tema for hvert kapittel. kristian er veldig mye på joggetur og sånt som var litt kjedelig at alltid når han skulle ut skulle han jogge.
terningkast 3.


Oliwia

Oliwia

Skrevet 26. oktober 2018 av Oliwia på Furnes ungdomsskole

Boka "hvem er du?" er en lettlest bok, med bilder på starten av noen kapitler.

jeg syntes at starten på boka var litt rar og det ga ingen mening, men slutten var uventet. Boken inneholder også drama, og har noen spenningstopper. Ting skjer også litt fort. Boka starta på et nytt tema for hvert kapittel så det kan være litt forvirrende for noen.

terningkast 3


Ida

Ida

Skrevet 23. oktober 2018 av Ida på Åkra ungdomsskole

Boka eg har lese heiter «Hvem er du?», forfattaren til boka er Reidar Lund. Boka handlar om ein gut som heiter Kristian. Han får ein ny «kompis» som heiter Mikael. Mikael spør heile tida om og få penger hos Kristian. Kristian tar nokon dumme valg som gjer at mora ikkje stoler like mykje på han, som ho gjorde før. Han møter også ein jente som han likar veldig godt.
Eg synes boka kunne bli litt kjedeleg innimellom, men den hadde nokon spennande delar. Den er ikkje for lang og den er lett og lese.
Terningkast 4

Vis flere anmeldelser

Til toppen