Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hevner

Ingelin Røssland mangschou 2017 9 anmeldelser

Damian er skolens kuleste. Han vet hvem som bør mobbes. Ella er sammen med Damian og snur ryggen til når Damian, Janna og Omar setter i gang. Men en dag dukker ikke Damian opp på skolen. Det skal være fest Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Nora Oprann Torbergsen

Nora Oprann Torbergsen

Skrevet 8. november 2017 av Nora Oprann Torbergsen på Grov skole

Ella er sammen med mobberen Daimian. En dag blir Daimian kidnappet uten at noen merker det. Ingen tenker over at han ikke er på skolen, og moren tror han er hos en venn. Men når Alfie arrangerer en fest i «slakterhuset» uten mobiler eller voksne til stede, begynner uroen å spre seg over ungdommene.

Jeg syntes at starten på boken var veldig bra. Den var fengslende og du fikk på en måte en introduksjon til handlingen i boka. Det var mange spenningstopper og boka var veldig spennende. Boken var veldig lettlest så du kom fort til hovedpunktet og slutten. Selv om det gikk fort, stoppet jeg ofte opp og tenkte over hva jeg trodde egentlig kom til å skje nå. Men jeg skulle ønsket at det var flere mistenkte kidnappere fordi jeg skjønte fort hvem som kidnappet Daimian. Slutten var veldig overraskende og det fikk meg til å håpe at dette ble til en serie.
Jeg syntes at dette var en bra bok og jeg mener at denne boken fortjener å vinne uprisen.
Karakter: -6


Ida Marie Janzon

Ida Marie Janzon

Skrevet 7. november 2017 av Ida Marie Janzon på Harestua skole

Endelig kom boka. Boka der du får lese om mobberens side av historien. «Hevner» handler om Damian og hans venner Omar og Janna, og kjæresten Ella. Vennegjengen til Damian er mobbere, og i boken får vi se Damians side av historien. Boka starter med mye bra informasjon. Etterhvert blir alt snudd på hodet. Jeg vil garantere deg at du vil få blandede følelser under vendepunktet. «Hevner» har en utrolig bra spenningstopp. Boken gav meg alle mulige følelser og tanker.

Jeg har aldri lest en bok lik «Hevner». Om leseren tenker over det, er det en fantastisk slutt. Det er ikke mange bøker du får lese slikt. Jeg anbefaler på det sterkeste å lese denne krimboken. Den er lettlest og blir aldri forvirrende. Forfatteren har gjort en veldig bra jobb med både språk og innhold.

Terningkast 6.


LIne Gunesmæl

LIne Gunesmæl

Skrevet 6. november 2017 av LIne Gunesmæl på Rosten skole

Hevner handler om Damian og Ella. Damian er den kuleste på skolen og mobber de han mener fortjener det. Ella er sammen med den kuleste gutten på skolen, og snur seg bort når Damian, Janna og Omar finner noen å plage. Etter hvert får boka en dramatisk vending som jeg ikke var forberedt på i det hele tatt.

Måten boka var skrevet på gjorde at den var veldig enkel å lese. Boka var skrevet på en god og oversiktlig måte som gjorde at du ikke ble forvirret over hvem som snakket når. Det var ingen vanskelige eller avanserte ord, dette gjorde at boka var veldig lettlest. Boka var veldig spennende og var vanskelig å legge fra seg. Det var spenning gjennom hele boka og forfatteren har skrevet slik at du forstår hva de tenker og hvordan person de er uten at det står der med ord. Boka skiller seg ut og jeg har ikke lest noe lignende før. Det er både indre og ytre spenning som er skildret godt.

Denne boka er glimrende for de som vil ha en lettlest, spennende og kort bok. Den kunne godt vært lengre, men jeg synes den var utrolig bra uansett.

Terningkast: 6


Stine Louise Haakenstad

Stine Louise Haakenstad

Skrevet 27. oktober 2017 av Stine Louise Haakenstad på Harestua skole

Denne boken er en av de bedre bøkene jeg har lest. Den er veldig bra på mange måter, blant annet det at den har en jevn spenning gjennom hele boken. Noe jeg også likte utrolig bra var slutten, den tok en veldig dramatisk vending, noe jeg ikke var forberedt på i det hele tatt, så der har forfatteren gjort en utrolig god jobb. Den er veldig godt skrevet og har et godt ordspråk.

Karakteren Damian er utrolig interessant, han har en side av seg han viser til venner og bekjente, men også en helt annerledes side som kommer frem i løpet av boken. Han har slitt å stri med, og det kommer godt fram. Han er en godt beskrevet karakter, som jeg tror en del kan kjenne seg igjen i.

Det eneste jeg skulle ønske var annerledes var at den hadde vært litt lenger. Ellers alt i alt er dette en bra bok. Jeg anbefaler denne på det sterkeste til deg som vil ha en god krimbok. Jeg gir denne boken terningkast 6.

Til toppen