Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hevner

Ingelin Røssland mangschou 2017 54 anmeldelser

Damian er skolens kuleste. Han vet hvem som bør mobbes. Ella er sammen med Damian og snur ryggen til når Damian, Janna og Omar setter i gang. Men en dag dukker ikke Damian opp på skolen. Det skal være fest Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Liam

Liam

Skrevet 22. oktober 2018 av Liam på Den norske skole i Costa Blanca

Hevner Anmeldelser

Boken er generelt bra men må fikses litt. Boken var veldig ustrukturert og hopper frem og tilbake på virkelighet og drømmer, jeg trodde han var i barnehagen men langt etter sier den det er bare en drøm. Det er vanskelig å se synsvinkelen på hvor og hva de gjør og hva er en drøm. Damian er i en sal kidnappet med andre folk mens Ella er på skolen. Jeg leste og fant ikke helt sammenhengen mellom de to.

Terningkast 1+1-2


Andreas B

Andreas B

Skrevet 16. oktober 2018 av Andreas B på Brandbu ungdomsskole

Hevner

Boka handler om Ella som er kjæreste med mobberen Damian.

En dag fikk Damian stopp på mopeden sin, da han hørte noe i buskene. Denne boka var lettlest med ikke så mange sider. denne boka er på ca. 150 sider. jeg likte denne boka egentlig veldig godt selv om Jeg ikke egentlig er så veldig glad i å lese bøker. Boka er spennende fra starten av. Det som kunne blitt bedre i boka er språket eller noen av ordene som blir brukt og kanskje prøvd å bruke litt lenger til på å bygge opp spenningen i boka. Jeg gir boka en firer.


Selma

Selma

Skrevet 12. oktober 2018 av Selma på Torstad ungdomsskole

Hevner
Av: Ingelin Røssland

Boken Hevner handler om kjæresteparet Ella og Damian. Damian mobber, Janna og Omar er med, i mens Ella bare ser vekk. En dag starter en ny lærer på skolen, og Damian blir borte. Hva har skjedd?

Jeg synes boka var veldig oversiktelig, og lett å lese, og forstå boken. Overskriften i hvert kapittel er enten Ella eller Damian, og under står det dato og klokkeslett.

Jeg synes at boken var spennende, men handlingen var litt forvirrende innimellom. Slutten var også veldig brå, men det var noe av det bra med boka. Det gjorde at man kanskje håper på en bok nummer to.

Terningskast: 4


Vilde Emilie Tollefsen

Vilde Emilie Tollefsen

Skrevet 20. september 2018 av Vilde Emilie Tollefsen på Stuenes skole

HEVNER
Jeg syntes boka var gøy. Den var veldig spennende og skummel. Slutten var best, fordi der skjedde det så mye. Det er mye banning i den, men det passer til boka. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese en til som handler om det samme. Jeg likte ikke at det var så brått avslutta.
Den handler om Ella, Damian, Omar og Janna. De er veldig glade i å mobbe men det er ikke Ella. Hun snur seg alltid bort. En dag forsvinner Damian. Ingen vet hvor han er, ingen blir så veldig bekymret fordi han har vært borte før.
Karakter:5


Lisa Storvik

Lisa Storvik

Skrevet 20. september 2018 av Lisa Storvik på Torstad ungdomsskole

Hevner handler om Ella og Damian. Damian var en mobber, han tror han kan bestemme hvem som fortjener å bli mobbet. Janna og Omar var med å mobbe, men Ella bare snudde seg vekk når det skjedde. I håp om at hun var uskyldig fordi hun bare var der, men ikke var med på å mobbe. En dag kom ikke damian på skolen. Han kom ikke de neste 4 dagene heller. Ella var bekymret. Hva hadde skjedd med kjæresten hennes?
Hevner var en bra bok. Jeg likte den veldig godt og når jeg leste den hadde jeg bare lyst til å lese mer. Dette var en bra bok fordi den var lett og leve seg inn i og hadde orden så man ikke datt ut. Det var også mange fine detaljer som jeg likte.
Terningkast: 6

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Anette Olsen Bangsund

Anette Olsen Bangsund

Skrevet 7. mai 2018 av Anette Olsen Bangsund på Bjørnevatn Skole

Overskriften passer veldig bra med boken fordi det er god sammenheng mellom innholdet i historien og overskrifta.
Boken handler om en gruppe med ungdommer som heter Ella, Damian, Janna og Omar. Damian er byens mobber og sammen med Janna og Omar plager de andre unger, dette liker ikke Ella som er kjæresten til Damian. Plutselig blir Damian borte, og det skjer rett etter at det kommer en ny ungdomsarbeider til byen, som heter Alfie. Har Alfie noe med Damian å gjøre?
Språket var enkelt å lese, men for noen kan det bli for enkelt. Selve historien er veldig spennende, og man merker at det er en ungdomskrimbok. Hendelsene er veldig spennende og uforutsigbar. Det er nesten så man sitter og holder pusten på spenningstoppene. Slutten gjorde meg litt irritert fordi jeg virkelig ville lese videre.
Forfatteren av boken er Ingelin Røssland. Hvis jeg skulle kommentert hva jeg ønsket med boka, kunne gjerne språket vært mer utfordrende, og replikkene kunne vært mer ryddig.
Jeg gir boka terningkast 5 fordi den slutter litt for brått, og fordi den er litt for heftig med tanke på halloweenfesten på slaktehuset.

Til toppen