Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hevner

Ingelin Røssland mangschou 2017 51 anmeldelser

Damian er skolens kuleste. Han vet hvem som bør mobbes. Ella er sammen med Damian og snur ryggen til når Damian, Janna og Omar setter i gang. Men en dag dukker ikke Damian opp på skolen. Det skal være fest Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Vilde Emilie Tollefsen

Vilde Emilie Tollefsen

Skrevet 20. september 2018 av Vilde Emilie Tollefsen på Stuenes skole

HEVNER
Jeg syntes boka var gøy. Den var veldig spennende og skummel. Slutten var best, fordi der skjedde det så mye. Det er mye banning i den, men det passer til boka. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese en til som handler om det samme. Jeg likte ikke at det var så brått avslutta.
Den handler om Ella, Damian, Omar og Janna. De er veldig glade i å mobbe men det er ikke Ella. Hun snur seg alltid bort. En dag forsvinner Damian. Ingen vet hvor han er, ingen blir så veldig bekymret fordi han har vært borte før.
Karakter:5


Lisa Storvik

Lisa Storvik

Skrevet 20. september 2018 av Lisa Storvik på Torstad ungdomsskole

Hevner handler om Ella og Damian. Damian var en mobber, han tror han kan bestemme hvem som fortjener å bli mobbet. Janna og Omar var med å mobbe, men Ella bare snudde seg vekk når det skjedde. I håp om at hun var uskyldig fordi hun bare var der, men ikke var med på å mobbe. En dag kom ikke damian på skolen. Han kom ikke de neste 4 dagene heller. Ella var bekymret. Hva hadde skjedd med kjæresten hennes?
Hevner var en bra bok. Jeg likte den veldig godt og når jeg leste den hadde jeg bare lyst til å lese mer. Dette var en bra bok fordi den var lett og leve seg inn i og hadde orden så man ikke datt ut. Det var også mange fine detaljer som jeg likte.
Terningkast: 6


Ihab Stangeland

Ihab Stangeland

Skrevet 18. september 2018 av Ihab Stangeland på Den norske skole i Costa Blanca

Boken jeg leste het hevner.Det handlet om en vennegjeng som driver å mobbe andre. En dag blir Urban mobbet av Daiman og i det Daiman skal hjem på motorsykkelen sin stopper den opp. Daiman skal skjekke hva som har skjedd og dukker det opp en fyr og slår han ned og rett og slett tar og kidnapper han med seg hjem ned i kjelleren. Der blir han holdt i 5 dager før han blir sluppet fri. Kjæresten Ella blir så bekymret hver eneste dag som kommer uten at Daiman er på skolen. Hun begynner og henge mer med Urban og Guri. Alfei som mannen heter er han som har kidnappet Daiman. Alfei tar senere og invitere alle elevene på skolen og tar de med seg til et slaktehus og dreper tre av dem. Men Ella og Guri klarer og slå han ned og binde han bli han tatt av politiet. Mens Ella,Urban og Anne blir en ny vennegjeng og Anne blir sammen med Urban.
Boka passe bra fra alder 10 og oppover. Boka har god innlevelse og god slutt men det jeg likte dårlig med boka at det mer om Anne en Daiman i boka men ellers så vil jeg gi boka terningkast 5.


Mayas

Mayas

Skrevet 7. mai 2018 av Mayas på Bjørnevatn skole

Hevner

Boka: Boka handler om en gutt som heter Daiman, han er slem med de andre elevene. En dag så blir han kidnappet av en han kjenner, fordi han er slem med andre. Damian blir satt i et rom alene, og dette rommet har kamera i veggen og en høyttaler. Damian hører i høyttaleren når mannen snakker.
Språk: Jeg synes språket var litt vanskelig å forstå, og noen ganger ble det rotete for meg å huske hva som hadde skjedd fordi det var mange personer i historien.
Originalitet: det var ikke original.
Opplevelsen av boka: jeg synes boka var grei nok. Det var spennende å vente på hva det var som skulle skje videre. Jeg synes det var en trist avslutning på historien.
Forfatter: Ingelin Røsland.
Totalvurdering: jeg syns boka var OK. Jeg vil gi boka 4.


Elias Lissner

Elias Lissner

Skrevet 7. mai 2018 av Elias Lissner på Bjørnevatn skole

Bokanmeldelse Hevner
Tittel: Hevner
Forfatter: Ingelin Røssland
Boka handler om en gjeng ungdommer som heter Ella, Damian, Omar og Janna. De driver med mobbing. Damian som er «lederen» blir en dag kidnappet. Ingen av de andre i gjengen merker at han er blitt kidnappet fordi han alltid bruker å være borte fra skolen.
Boka var helt grei. Jeg likte egentlig temaet men det var skrevet på en dårlig måte. I slutten gikk det så fort og det skiftet side hele tiden.
Jeg likte at boka var lett og lese og at den ikke var så veldig lang. Jeg likte veldig godt handlingen i boka, men det ble ikke noe spennende og lese.
Jeg har valgt og gi booka terningkast 4. Jeg har gitt den 4 fordi boka hadde en veldig bra handling, men at boka ikke var noe spennende.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
bettine høyem

bettine høyem

Skrevet 9. november 2017 av bettine høyem på Rosten skole

Hevner er en lettlest bok på 150 sider. Boka handler om mobberen Damian som sammen med vennene sine mobber flere ofre. En dag forsvinner han uten å gi lyd fra seg. Samtidig dukker det opp en ny ungdomsarbeider, Alfie, i byen som skal arrangere en halloween-fest. Men hvorfor er det ingen voksne som skal stå vakt på festen? Og hvorfor samler Alfie inn alle telefonene? Hvor er Damian?
Dette er en fantastisk bok som starter rett på i en spennende handling. Boka blir aldri kjedelig, men er heller spennende og vanskelig å legge fra seg. I annet hvert kapittel får du høre mer om hovedpersonene Ella og Damian. Dette gjør at det blir lett å følge begge sin side og skjønne situasjonene de er i. Spenningen blir virkelig bygd opp og du kan føle du selv er med i boka.
Jeg synes personlig boka mangler noe smått, men jeg klarer ikke sette fingeren på hva det er. Boka hadde fått en sekser av meg hvis den var litt lengre og litt mer detaljert. Samtidig synes jeg det er greit å ha en lettlest bok som ikke bruker lang tid på å komme i gang. Uansett er dette en super bok som anbefales for de som liker krim og spenning. Fortjener terningkast 5.

Til toppen