Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Heksenatten

Alexander Løken Cappelen Damm 2018 21 anmeldelser

Det skjer den kvelden tvillingene Ada og Nathaniel er på mørkekjøring. De ser for seg et par kjedelige timer i bilen til kjørelæren. Men snøfallet blir stadig tettere, og plutselig tar bilen – og kvelden – en uventet vending. Det Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Mari

Mari

Skrevet 15. oktober 2018 av Mari på Bytårnet skole

Heksenatten
Alexander Løken

Heksenatten er både en Fantasy bok og en grøsser. Den handler om Ada, Nathaniel, Kolbjørn og kjørelæreren Ine som er på en kjøretur i mørket.De kommer i en ulykke og dagen blir ikke som de trodde den skulle bli.

Boken var spenende men var også litt kompliser. Det var derfor vansklig å skjønne sammenhegen i historien. Denne boken er langt fra den beste jeg har lest, jeg vil derfor ikke anbefale den.

ternigkast:3


Una

Una

Skrevet 15. oktober 2018 av Una på Fløysbonn skole

Heksenatten
Alexander Løken

Denne boka opplever jeg som både en grøss og fantasybok.
Ada og Nathaniel var på mørkekjøringskurs da kvelden plutselig ikke ender opp sånn som de hadde tenkt.
Jeg syntes boka kommer raskt inn i handlingen og den er spennende på starten og man blir dratt inn i boka. Etterhvert blir den litt treg og boka blir veldig beskrivende. Det blir veldig mye beskrivelser, personer og mye som skjer så det kan virke litt rotete. Mot slutten derimot blir den veldig spennende. Da er det mer fokus på en handling og det er lett å holde følge.
Jeg vil si at boka har en veldig overraskende og spennende slutt fordi det skjer noe som de fleste kanskje ikke hadde tenkt seg. Jeg syntes boka var ganske lett og lese så jeg anbefaler den til de som ikke liker så lange og vanskelig skrevet bøker. Det beste med boka var at den hadde en spennende innledning og avslutting og man får bare lyst til å lese videre. Det som kunne vært bedre kunne vært at den burde holdt spenningen oppe hele tiden så den ikke blir for flat i midten av boka.
Jeg gir boka terningkast: 4


Teoline

Teoline

Skrevet 12. oktober 2018 av Teoline på Fløysbonn skole

Heksenatten

Alexander Løken

Denne boken er en spennende og merkelig grøsser og fantasy bok. Den handler om tvillingene Ada og Nathaniel som er på mørkekjøringskurs, og plutselig tar kvelden en brå vending som de ikke visste kom til å skje.

Handlingen starter ganske brått inn i boka, og jeg syns den gir litt lite mening i starten på grunn av at det er veldig mye som skjer og ting blir forklart veldig detaljert, så jeg syns det kan være litt forvirrende. Jeg syns at det ble lettere å lese boken når jeg hadde kommet meg litt inn i den, og jeg syns den ble mer og mer spennende og den ble mer forståelig. Man fikk vite det som hadde skjedd tidligere litt mer tydelig og det skjedde mer uventede ting. Det hadde vært umulig å vite hva som skulle skjedd hvis det hadde kommet en oppfølger fordi i denne boka er det mye overraskende og mystiske ting som skjer. Jeg gir boken terningkast 4.


Adriana

Adriana

Skrevet 11. oktober 2018 av Adriana på Bytårnet skole

Jeg opplevde at boka var spennende og interessant.
Kan ha noe vanskelig ord, i starten det var vanskelig å forstå historien og det var litt forvirrende, men boken synes jeg at det var spennende og spennende til slutten.
Boken er en grøsser med mye fantasy og spenning. Historien handler om hekser som hjernen vasker og hypnotiserer folk til å bli sammen med dem for alltid og gjøre alt de ønsker og trenger.
Ligner ikke på andre bøker og den er kreativ og fantasifull.
Forfatteren prøver å si at vi kan ikke tror på alle sammen.
Alle bør lese den for å vurdere selv om det er bra eller ikke.
Jeg skal ikke nominere boka til Uprisen, den er bare bra men ikke fantastisk.
Terningkast 3


Iqra

Iqra

Skrevet 10. oktober 2018 av Iqra på Brandbu ungdomsskole

Heksenatten
Alexander Løken
Det er både Fantasy og grøsser, med masse overraskende ting som skjer veldig brått. Denne handler om tvilling Ada og Nathaniel som er på mørkekjæringskurs, da havner de i en ulykke og kvelden tok en merkelig vending.
Jeg syns at boka bygde seg til å bli spennende, slik at du vil lese mer etter du egentlig tenkte og ta en pause. Det var bare at forfatteren slapp spaninga litt for tidlig! Men boka kan være litt forvirrende fordi den har to forskjellige synvinkler.
I boken har forfatteren fått det til å virke litt realistisk at det finnes hekser, for at han har tatt inn del fakta, og historie av ting som har skjedde for lenge siden og fått det til å passe inn i boken og gi mening.
Denne boken anbefaler jeg for ungdom som liker litt spenning og overraskelser.
Jeg gir boka terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen