Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Galderstjerna

Asbjørn Rydland Samlaget 2016 23 anmeldelser

Etter at Eirik og mora held på å køyre på ein sølvrev på veg heim til det nye huset sitt, står merkelege hendingar i kø: Ein framand mann slår Eirik i svime, og han vaknar opp med eit mystisk runesymbol Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

.

.

Skrevet 12. januar 2018 av . på Gjøklep

Eg synast at boka var spennande. Eg likte det med at Erik berre vakna opp med eit teken på magen som han ikkje viste kor han hadde fått fra. Eg likar fantasy sjangeren, men eg ville ha hatt meir magiske skapningar, men eg synast at boka er ein bra fantasy bok uansett. Eg vart ganske forvirra når han gjekk inn og ut av spelet, eg viste ikkje om han var i spelet eller ikkje, men det betydde ikkje så mykje.
Eg meiner at boka fortetente og vinne uprisen. Eg vill gje boka terningkast 5.


Bestefar Bosnier/Eller adnan

Bestefar Bosnier/Eller adnan

Skrevet 12. januar 2018 av Bestefar Bosnier/Eller adnan på gjøklep ungdomskole

jeg syntes denne boken var god men veldig forvirende, jeg kjønte ikke det med at han våknet med en tatovering uten å ha tatovering smerter etter han fikk den, også det spille han spilte finnes ikke.
men ellers så var boken god og spendene, kanksje det burde blitt litt mer forklart når han dro in i spillet og ut


Madelene <3

Madelene <3

Skrevet 12. januar 2018 av Madelene <3 på gjøklep

Galdestjerna var ein veldige spenna bok. Når eg høyrde kva boka heitte vart eg veldig nysgjerrig på kva slags bok dette kunne vera, men eg vart veldig overasket då eg byrja å lesa. Eg følt at han drog deg litt inn i boka og fekk meg til å lesa meir. Eg vart litt forvirra over boka for skjønte aldri når han var i spelet og når han ikkje var det, men elles er det ein tommel opp frå meg. Eg rår til denne boka. Han får ein 5 av meg sidan eg vart litt forvirra, men elles så var den veldig bra. Boka fortente å vinna og det er det ingen tvil om.


Linnea

Linnea

Skrevet 12. januar 2018 av Linnea på Gjøklep

Jeg synes at boka var spennende. Den gjorde meg litt forvirra fordi jeg skjønte ikke når han spilte, når han ikke spilte og nå han var inne i spille. Boka griper tak i deg og slipper ikke taket. Jeg ble også veldig nysgjerrig når jeg leste denne boka og det er positivt for jeg blir nesten aldri nysgjerrig når jeg leser.

Jeg synes at boka fortjente å vinne for den var vel skrevet og grep tak i mange lesere.


Kashankshok Putin Stalin

Kashankshok Putin Stalin

Skrevet 12. januar 2018 av Kashankshok Putin Stalin på bø sommerland svømme institutt

Jeg syns boka er veldig forvirrende, fordi når (enter name) skal ut av spiller (som ikke finnes) så virker det fortsatt som han er in game. og det relaterer ikke med hvordan gamere snakker, selv om boka prøver. Selv om det er en norsk bok så snakker en norsk gamer som meg selv mere engelsk

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Johanne Haakenstad

Johanne Haakenstad

Skrevet 27. september 2017 av Johanne Haakenstad på Harestua skole

Denne boka handler om en gutt som finner en «tatovering» på brystkassen hans og han aner ikke hvordan den havnet der. Han finner også ut at det skjuler seg magiske ting bak det.

Denne boka synes jeg at var veldig spennende. Jeg likte spesielt godt historien og hvor godt den er skrevet. Jeg kan også kjenne meg godt igjen i hvordan hovedpersonen tenker, så jeg synes at denne passer godt for ungdommer.

Jeg ville gitt denne boka en 5

Til toppen